Pai da mergi cu ele da spui ca nu bei... zici ca ai luat medicamente sau pur si simplu nu-ti place in loc de bautura bei un suc ceva bafta
Stiu ca e tentant sa stii cum e dar nu e nimic amuzant in a fi beat mai ales ca daca bei foarte mult ti se face grau vomiti...nimic funny oricum daca tu zici ca nu esti asa eu zic sa nu mai ales daca spui ca is prietene noi si nu le cunosti atat de bine. sper sa faci alegerea corecta
Buna! Si eu am trecut printr-o situatie similara cu a ta. Imi facusem 2 prieteni noi, o fata si un baiat care obisnuiau sa plece de la cele mai multe ore la un suc sau o bere. M-am imprietenit cu ei pentru ca sincer erau de treaba insa curand am ajuns sa vad cam cum Ii vad profesorii si ceilalti colegi pe cei 2 si inclusiv pe mine din moment ce umblu cu ei. Inca suntem amici dar nu asa de buni deoarece am refuzat in mai multe randuri sa plec de la ore! Crede-ma, mai bine stai acasa sau iesi la o plimbare dar nu-ti strica imaginea si mai ales respectul de sine pentru ca sunt cele mai importante! Daca iti sunt prieteni adevarati te vor accepta asa cum esti, mai retrasa de la astfel de activitati. Ai sa vezi curand ca daca iei aceasta decizie iti face mai bine ca orcare,, berula inainte d eprima zi de scoala,, Sper ca te-am ajutat Ioana Bye!
Buna!
Daca vrei dutea, nu te tine nimeni!
Dar daca te referi ca nu vrei sa bei nu bea, o sa te inteleaga!
Hei Ioana! stiu prin ce treci exact asa mi s-a intamplat si mie anul trecut.ti-e temea sa nu iti pierzi prietenele, sa fii exclusa, sau judecata, ori sa ti se puna stampila gresita..majoritatea adolescentilor cred ca se impun prin bautura, tigari si etnobotanice, ca sunt mai presus decat ceilalti. Un prieten adevarat nu te judeca si nici nu iti impune ce sa faci, te va accepta asa cum esti tu si mai ales veti avea de invatat unul de la celalt, avand lucruri in comun(nu bauturasi altele). Sincer ma bucur ca nu te numeri printre tipul ala de fete "rele si cool"