Dupa 3 saptamani nu e relatie.
Eu as face asa: m-as desparti de prietenul meu SI i-as spune adevarul. Meriti tu asta. Esti mai mult decat "tipa aia care se combina cu toti". Nu e bine sa schimbi ordinea pentru ca v-a considera ca l-ai umilit de 2 ori.
E de admirat faptul ca ai vana sa recunosti. Asa ca ar fi bine sa-l anunti si pe el ce s-a intamplat. Nu e recomandabil sa cazi in capcana de a te lasa iertata de el pentru ca iti vei tooot auzi treaba asta de acum incolo. Profita de faptul ca nu sunteti indragostiti si indeparteaza-te cu capul sus.
Ramai in continuare cu prietenul tau si comporta-te ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic
Esti o persoana de 2 bani. In locul lui ti-as rupe picioarele, sa-ti mai arda de sarutat pe altcineva.
Nu incerca sa pozezi intr-o victima. Nu ai fost obligata sau constransa de imprejurari sa-i bagi limba aluia pe gat, deci esti vinovata in totalitate si asta meriti, sa fi judecata. Daca as face asta vreodata, mi-as asuma toate repercursiunile. Repet, nu esti o victima, ai facut asta fiindca ai vrut.
E clar ca nu-l iubesti. Asa cum tu vrei sa ai parte de dragoste, la fel si el vrea. Cred ca ar trebui sa-i dai sansa sa si-o gaseasca...la fel cum ar trebui sa-ti dai si tie sansa sa o gasesti.
Nu il iubesc, pentru ca sunt 3 saptamani de cand suntem impreuna
De obicei cand intri intr-o relatie o faci pentru ca ai sentimente fata de persoana respectiva.
Vad ca lumea iti cam da cu pietroaie in cap pe aici. Nu e locul nostru sa te judecam. Cred ca trebuie sa te hotarasti ce vrei si cred ca esti si tu capabila sa iei o decizie. Cum adica nu stii daca sa-i spui si sa te desparti sau sa taci si sa mergi incontinuare asa. Chiar nu conteaza pentru tine care din cele 2? Iti pui intrebarea asta doar (adica I'll iei in considerare) doar pentrunca nu se poate nimic cu celalalt si tu ina te mai gandesti. Dragostea e dragoste, nu e moda...
Paiii numai atat? un f...i ceva? la colt ori in picioare in balcon? ca ce mi-e un sarut, doua, noua de vreme ce v-a placut? si apoi daca era mai mult cine ar sti in afara de voi doi si cei mai buni prieteni ai vostri? bineinteles ca iubitu tau si iubita lui sant cei doi prosti inselati.dar asta e treaba iubitilor.nu? sa fie inselati.pai inceputul e greu.iar voi doi veti face la fel TOATA viata voastra.fiindca va place.
Pai daca vrei sa ramai cu el in continuare nu ii spune nimic! Daca vrei sa te desparti de el poti sa ii spui sau nu ramane la aprecierea ta, oricum urat ce ai facut, daca doar v-ati sarutat nu e chiar atat de rau mai rau e sa nu fi ajuns si la pat, in fine gandeste-te bine daca ai facut asta inseamna ca nu il iubesti atit de mult si daca nu il iubesti nu are rost sa iti pierzi timpul cu el.
Minciuna are picioare scurte! ce tare!
un baiat asteapta si un an de zile dupa o fata iar unele exepmlare feminine clacheaza din senin!"fraierul"
"ce nesimtiti sunt baietii astia"
Spune-i adevarul s-au numai fa nimic de genul acesta ca si cum nu s-ar fi intamplat