| Floreaiuliana222 a întrebat:

Buna,mi s-a spus că i-am distrus viața unui baiat, mereu o dau in bara cu orice am gânduri de suicid in fiecare minut de câteva zile, daca iau o tableta de pastile Tador și una de Doreta reușesc să mor sa nu mai distrug viața nimănui sau doar ajung la spital?

4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Cine ti-a spus ca ai distrus viata? si cum ai distrus-o?
Nu ai dezvoltat sa ne dam seama ce si cum
Si eu dupa ce m-am despartit de anumite persoane (iubite) crede-am ca vezi doamne ce mult sufereau si ca se vor ucide, dupa o perioada erau bine mersi in bratele altcuiva
Deci ce crezi ca ai facut astazi rau dupa o perioada s-ar putea sa ti se para ca nu ai mai facut atat e rau cuiva, rau in sensul de a-l face pe altul sa sufere!
Descrie problema ta si noi vom incerca sa te ajutam cu un sfat, cel putin eu imi voi da toata diligenta (vorba avocatilor)winking
Lasa prostiile astea cu pastile de 2 lei pentru suicid, viata e mai mult decat o simpla cumpana
Altii am avut probleme ca nu iti poti nici imagina, si nu am cautat aspirina prin casa pentru asta ci am infruntat necazurile barbateste!

| MarianWLF a răspuns:

Nu ne putem da cu parerea daca nu spui povestea completa.

| 5533NoOneE4433 a răspuns:

Orice ai face, nu iti lua viata.Viata e mult mai frumoasa, vorbeste cu parintii tai sau cu cineva apropiat sau acceseaza acest link si ei te ajuta Https://www.antisuicid.ro/contact/