anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

mi se pare extrem de ciudat ca am ajuns sa cer sfatul unor oameni pe care nu ii cunosc.Sunt intr-o situatie groaznica,caut ajutor pana si moral de la oricine,mi-am mintit parintii in legatura cu scoala, am ramas corigenta si e posibil sa ajung pe toamna, parintii mei sunt constienti de asta cam 80% ei inca mai au o speranta ca reusesc sa trec...Ma distruge gandu ca i-am mintit si ranit totodata sunt intr-un stres groaznic.Am nevoie de sfaturi.

Răspuns Câştigător
| Hydrangeaceae a răspuns:

Părerea mea este că te stresezi prea mult.
Vrei să intri într-o depresie?
Să ştii că nu eşti nici prima şi nici ultima persoană care rămâne corigentă.
Calmează-te, fii mai pozitivă şi nu te mai stresa atât de mult.
Aşteaptă să primeşti teza măcar.
Eu nu cred că te va lăsa pe toamnă. Cu siguranţă îţi va da un proiect de făcut sau te va asculta din ceva mai uşor ca să ştii să rezolvi.

40 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Cel mai usor e sa vorbesti cu ei dar inainte fa-ti un plan in care iti pui cateva puncte la care o sa lucrezi. Le ceri iertare si gasesti tu consecintele pe care sa le suporti. Asa o sa fie mai usor

| Liviu a răspuns:

Te inteleg,am ramas repetent si eu le-am zis in prima zi de scoala rolling on the floor pe timpu vacantei mi-am tinut pliscu,tata mi-a zis scurt " Nu ti-a placut scoala,las-o dracu,dar te duci la munca " Mi-a placut,si in special acum, fac seralu, imi caut de angajat, am si lucrat happy a fost ok, orice ciorap isi are petecul sau...

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Să înţeleg că i-ai minţit spunându-le că ai trecut?
Dacă ai făcut acest lucru, să ştii că ai procedat foarte rău asumându-ţi singură această povară.
Părinţii vor fi întotdeauna prietenii tăi cei mai buni şi te vor susţine în orice moment iar dacă îi minţi ei nu îţi vor putea oferi sprijin.
Ia-ţi inima în dinţi şi mergi să discuţi cu mama ta. Spune-i că vei rămâne corigentă pe toamnă şi promite-i că vei învăţa mult, vei trece şi nu se va mai repeta acest lucru niciodată.
Fii curajoasă şi dă dovadă de maturitate!
Pa-pa.

| Camelisa a răspuns (pentru Hydrangeaceae):

S-a aflat adevarul, stiu parinti ca nu am trecut pe primul semestru.Ei inca mai spera ca voi trece si nu voi ajunge pe toamna, ceea ce eu sunt aproape sigura ca asta se v-a intampla.Imi este frica de reactia lor si de ceea ce o sa se intample mai departe, sunt distrusa psihic.Constienta de greselile pe care le-am facut

Sunt contienta de urmarile la care pot ajunge, ma doare cel mai tare faptul ca nu sunt o persoana care sa aiba probleme, niciunde. Faza de acuma m-a terminat psihic extrem de mult nu mai pot reactiona in nici un fel.Am sa astept teza si sa vad ce o sa fie mai departe. Sper doar ca o sa fie bine, tin mult la relatie cu parintii si nu vreau sa se ajunga la chesti urate.

| Hydrangeaceae a răspuns (pentru Camelisa):

Nu se va ajunge la lucruri neplăcute, te asigur.
Dacă tu spui că ţii la relaţia cu părinţii, e clar că eşti un copil bun iar ei te iubesc foarte mult.

Multumesc foarte mult!

| Hydrangeaceae a răspuns (pentru Camelisa):

Părerea mea este că te stresezi prea mult.
Vrei să intri într-o depresie?
Să ştii că nu eşti nici prima şi nici ultima persoană care rămâne corigentă.
Calmează-te, fii mai pozitivă şi nu te mai stresa atât de mult.
Aşteaptă să primeşti teza măcar.
Eu nu cred că te va lăsa pe toamnă. Cu siguranţă îţi va da un proiect de făcut sau te va asculta din ceva mai uşor ca să ştii să rezolvi.

| AR1373 a răspuns:

Spune-le adevarul daca nu le spui acum situatia se va inrautatii cand o sa afle de la altcineva.Asa ca grabestete pana nu e prea tarziu

| Camelisa a răspuns (pentru AR1373):

Ei stiu adevarul, doar ca pe mine ma dispera gandtul ca ei inca mai au o speranta si eu chiar nu am cum sa indrept pentru ca e prea tarziu

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pui mana inveti sa treci corigentele si incerci sa nu ii dezamagesti

| Maxim96 a răspuns:

Liniste-te si fii calma sa nu intri in depresie si nu esti singura asa persoana. Vorbeste cu parintii si ei te vor sustine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stii cum scapi de stress? Inveti de un 5 pentru ca nu e foarte greu. Adica daca altii pot te 9 si de 10 tu sa nu poti de un 5? Cu ce esti mai prejos. Bine, ca tu ai vreo 2-3kg in plus de lene, asta nu e o problema... Se rezolvawinking Daca esti deja incheiata nu mai ai ce sa faci. Trebuie sa le spui parintilor si sa iti asumi riscurile. Dar ai face mai bine sa inveti de un 5 acolo ca nu e greu. Asa scapi de stress si de gandurile astea care nu iti dau pace. Si daca nu le spui tu parintilor si afla de la diriginte sau mai stiu eu cine va fi si mai rauwinking

| Camelisa a răspuns (pentru anonim_4396):

Parintii stiu de situatia mea, doar ca problema e ca ei mai au o speranta ca imi pot scoate, nu am nevoie de 5 pe semestru am ci de 7...asta e cea mai mare problema

| anonim_4396 explică (pentru Camelisa):

Daca vrei sa scapi de stress, sa nu iti dezamagesti parintii, si sa incerci sa iti asiguri un viitor cat de cat bun INVATA. Stiu ca e greu, plictisitor daca nu te intereseaza materia, si mai si te distruge pe psihic... dar asta esituatia. Eu am media 10 pe clasa a VIII-a si avantajul faptului ca invat din cl a V-a e ca profesorii sunt mai blanzi cu mine. Daca iti faci o reputatie nu trebuie sa inveti foarte mult. Si tu decopiat nu ai auzit? Eu copii de rup la istorie, geografie. Daca materia nu are logica si e doar asa, o poveste ca la istorie, nu pot invata, asa ca incep sa copii.

| Camelisa a răspuns (pentru anonim_4396):

E matematica, asta e problema.Nu am treaba la nici o alta materie in afara de matematica, merg destul de ok la celalalte.Si aici nu e vorba ca nu vreau, pentru ca vreau si imi dau silinta dar efectiv nu pot mai mult...nu stiu ce sa zic.Astept teza si merg mai departe orice ar fi, e cumplit.

| anonim_4396 explică (pentru Camelisa):

Aaasta e alta problema. Cu matematica, trebuie sa explici parintilor k nu o intelegi. Asta chiar nu e petru oricine. Trebuie sa lucrezi mult muuuult si incearca sa faci meditatii.

| BencheaAdelin a răspuns:

Spune-le

| Camelisa a răspuns (pentru BencheaAdelin):

Daca citeai comentariile de mai sus aflai ca parinti stiu de situatia mea, eu in postarea asta caut ajutor un punct pe care sa ma sprijin pentru ca sunt foarte stresata si imi este frica de faptul ca ajung pe toamna

| BencheaAdelin a răspuns (pentru Camelisa):

In ce clasa esti

| BencheaAdelin a răspuns:

Ai dat de dracu

| BencheaAdelin a răspuns (pentru BencheaAdelin):

Daca esti corigenta la mate

| Camelisa a răspuns (pentru BencheaAdelin):

Tot ce e posibil

| An0oNim0uS a răspuns:

Pai ce clasa esti?

| tioan a răspuns:

Mai bine le spui tu ce prostie ai facut in loc sa afle ei (o sa fie mai naspa daca afla ei), si inveti ca sa treci corigenta

| iuliaa27 a răspuns:

Incearca sa nu mai fii stresata.Incearca sa-ti repari mediile. Uimeste-i pe profesori, parinti, colegi ca tu nu meriti sa fii corigenta.Dovedeste-le ca esti in stare. Fii tare si pune-te cu burta pe carte cat mai este timp.Bafta!

| Kenzorel112 a răspuns:

Invata si roaga-te de profesoara si demonstreaza ca ai stiut. Si eu sunt in aceeasi situatie doar ca nu la mate si nu-mi trebuie o asemenea medie. succes sper sa te descurci.

| Miriapod007 a răspuns:

Invata si fai mandri

| zambéstecapiticateiubeste a răspuns:

Spunele mereu adevarul...incearca sa inveti mai bine gandeste-te nu inveti pentru scoala sau pentru profesori sau pentru parinti inveti pentru viata parinti tai vor doar sa te vada bine si sa nu duci lipsa de nimic sa te vada ca esti instare ca pe viitor sa poti sa iti castigi painea singura asa ca Iubesteti parintii, nu ii minti si invata love struck Bafta Cand iti dai corigentele sper sa fie bine iti tin pumni happy

| Camelisa a răspuns (pentru zambéstecapiticateiubeste):

Multumesc pentru cuvintele tale! Inseamna mult!

| zambéstecapiticateiubeste a răspuns (pentru Camelisa):

Multumesc eu spun totul din inima happy sper ca te-am ajutat

| Littleman11 a răspuns:

Salut! Stai chill vor intelege tot fiica lor ramai happy. Daca inveti pentru toamna treci nu e greu happy. bafta!

| XxRobbixX a răspuns:

Uite.daca te distruge psihic, pune mana pe o carte.Trebuie sa inveti, iei un 7 si ai trecut. Sfatul meu este sa te plimbi mai intai pe afara, apoi poti invata mai bine.Bafta la tot.

| PaPuShiKa24 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema a ta..si stiu ca nu e usor mai ales ca la mine s-ar putea sa nu trec anul.dar sperand ca o sa trec ma tine inca sus..incearca sa gandesti pozitiv si nu te mai lasa cuprinsa de ganduri mai degraba pune mana si deschide cartile si incet incet o sa reusesti sa treci peste kiss indata ce vei trece anul o sa fie mult mai bine succes

| EllaDaniela2000 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa le spui parintilor tai adevarul...crede-ma este mai bine sa afle de la tine decat de la altcineva.Iar cu materia.pot sa iti spun sa incerci sa inveti macar de un 5.Nu cred ca profesorii nu au inima.o sa le fie mila si o sa te asculte din ceva mai usor.

| QueenEllie100 a răspuns:

Pai cel mai bine e sa le spui adevarul.Sa te gandesti ce sa le spui, sa fie si dumnealor intr-o stare de spirit buna, si sa incepi cu ceva dragut. All the best!

| Esti11 a răspuns:

Trenuie sa te pui pe invatat ca sa poti sa treci corigenta si apropo cred ca corigenta e cam grea deci Bafta!

| marryyme a răspuns:

Nu-ti mai mintii parintii pentru ca minciuna are picioare scurte si in final tot se va afla si vor fi si mai dezamagiti de tine.incearca sa iei atitudine si invata pentru ca acesta este lucrul pe care-l trebuie sa-l faci la varsta asta si nu te mai stresa atat ca nu-ti faci bine. spune-le adevarul si incearca sa te consulti cu ei.happy

| Starlina a răspuns:

Priveste inainte si capu sus, toata lumea greseste, dar important este sa treci peste si sa inveti din gresli, daca parintii tai cred in tine e un semn bun.si asta ar trebui sa faci si tu, gandeste-te cu mare atentie la ceea ce trebuie sa faci ...si nu la ce ai facut sau ce trebuia sa faci. dacacrezi in tine o sa reusesti...din moment ce iei mai cred intine inseamna ca rana nu e adanca, poate te ajuta asta.dar ar fi, ult mai dureros daca te-ar vedea asa si fara speranta si ambitia de a reusi sa treci ..si de acest hop din viata ta.

| PalasLarisa1996 a răspuns:

Nu iti mai face atatea griji, niciodata nu este prea tarziu pentru a face ceva...stii vorba aia "incercarea moarte nu are"
Si nu te mai stresa atat, ca intri intr-o depresie...si greu reusesti sa iesi din asta.deci, baftawinking

| edirrrr a răspuns:

Trebuie sa inveti mult si trebuie sa ai ambitie ca poti reusi sa nu mai ramai corigenta si stresul nu ajuta