anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

mi se pare extrem de ciudat ca am ajuns sa cer sfatul unor oameni pe care nu ii cunosc.Sunt intr-o situatie groaznica,caut ajutor pana si moral de la oricine,mi-am mintit parintii in legatura cu scoala, am ramas corigenta si e posibil sa ajung pe toamna, parintii mei sunt constienti de asta cam 80% ei inca mai au o speranta ca reusesc sa trec...Ma distruge gandu ca i-am mintit si ranit totodata sunt intr-un stres groaznic.Am nevoie de sfaturi.

Răspuns Câştigător
| Hydrangeaceae a răspuns:

Părerea mea este că te stresezi prea mult.
Vrei să intri într-o depresie?
Să ştii că nu eşti nici prima şi nici ultima persoană care rămâne corigentă.
Calmează-te, fii mai pozitivă şi nu te mai stresa atât de mult.
Aşteaptă să primeşti teza măcar.
Eu nu cred că te va lăsa pe toamnă. Cu siguranţă îţi va da un proiect de făcut sau te va asculta din ceva mai uşor ca să ştii să rezolvi.

40 răspunsuri:
| edirrrr a răspuns:

Trebuie sa inveti mult si trebuie sa ai ambitie ca poti reusi sa nu mai ramai corigenta si stresul nu ajuta

| cuvant a răspuns:

Cel mai usor e sa vorbesti cu ei dar inainte fa-ti un plan in care iti pui cateva puncte la care o sa lucrezi. Le ceri iertare si gasesti tu consecintele pe care sa le suporti. Asa o sa fie mai usor

| Miriapod007 a răspuns:

Invata si fai mandri

| PalasLarisa1996 a răspuns:

Nu iti mai face atatea griji, niciodata nu este prea tarziu pentru a face ceva...stii vorba aia "incercarea moarte nu are"
Si nu te mai stresa atat, ca intri intr-o depresie...si greu reusesti sa iesi din asta.deci, baftawinking

| Littleman11 a răspuns:

Salut! Stai chill vor intelege tot fiica lor ramai happy. Daca inveti pentru toamna treci nu e greu happy. bafta!

| Maxim96 a răspuns:

Liniste-te si fii calma sa nu intri in depresie si nu esti singura asa persoana. Vorbeste cu parintii si ei te vor sustine.

| Esti11 a răspuns:

Trenuie sa te pui pe invatat ca sa poti sa treci corigenta si apropo cred ca corigenta e cam grea deci Bafta!

| QueenEllie100 a răspuns:

Pai cel mai bine e sa le spui adevarul.Sa te gandesti ce sa le spui, sa fie si dumnealor intr-o stare de spirit buna, si sa incepi cu ceva dragut. All the best!

| PaPuShiKa24 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema a ta..si stiu ca nu e usor mai ales ca la mine s-ar putea sa nu trec anul.dar sperand ca o sa trec ma tine inca sus..incearca sa gandesti pozitiv si nu te mai lasa cuprinsa de ganduri mai degraba pune mana si deschide cartile si incet incet o sa reusesti sa treci peste kiss indata ce vei trece anul o sa fie mult mai bine succes

| Liviu a răspuns:

Te inteleg,am ramas repetent si eu le-am zis in prima zi de scoala rolling on the floor pe timpu vacantei mi-am tinut pliscu,tata mi-a zis scurt " Nu ti-a placut scoala,las-o dracu,dar te duci la munca " Mi-a placut,si in special acum, fac seralu, imi caut de angajat, am si lucrat happy a fost ok, orice ciorap isi are petecul sau...