anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Mie cam rusine sa postez acest lucru, dar sper sa ma intelegeti.
Aceasta este a n oara cand mama se imbata, si ma simt obil.
Ea nu constientizeaza unele lucri, adica. nu tine minte multe, urmatoarea zii cand se trezeste stie tot, uita dar eu nu uit niciodata. Si uneori plang(dar nu de fata cu ea). Si ea are si alergie, adica isi sufla mereu nasul si daca mai bea sa nu moara, doamne fereste. Si se poarta ca un copil si ma enerveaza tare, imi vine sa ma sinucid. Nu o suport cand e in starea asta. Eu am nevoie de un sfat, sprijin.Si cum se scapa, adica daca dormi, eu asa stiu. Sper sa nu radeti de mine.si sa ma intelegeti. Astept raspunsurile voastre.

32 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Buna Dia,
Pentru inceput eu ti-as sugera cat mai repede sa mergi la un psiholog sa nu iti afecteze si mai mult viata ta in rau. Cauta apoi solutii sa vorbesti cu mama ta si sa-i spui cat de mult o iubesti si iti doresti sa o ajuti sa mearga inainte pe o alta cale. Apoi poate reusesti sa mergeti impreuna la un psiholog si atunci se mai pot schimba lcrururile.
Daca vrei sa vb mai multe scrie-mi pe privat...

P.S. Nu uita ca tu esti o femeie in devenire dar nu merita sa cari problemele mamei tale, dar o poti ajuta vorbind cu ea.

| Floris83 a răspuns:

Pune-te și tu în situația ei, cum ai vrea să reacționeze copilul tău dacă te vede așa! e totuși mama ta, e greu, dar, doar cu dragoste și blândețe se poate remodela omul!