anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mie imi place de un baiat Daniel, are 15 ani, dar el sta in Spania. In vacanta a venit aici si eu il mai vad cand ies afara deoarece el iese cu cei cu care ies si eu. Inainte imi mai dadea semne ca m-ar place ( printre altele il vedeam foarte des uitandu-se la mine, facea glume ca sa rad, ii spunea profesoarei sa-mi puna o nota mai mare ca sa-mi cresca media, se baga in seama cand eram cu cineva... ), dar acum mai putine. Tin foarte mult la el, cu toate ca plecase eu tot la el ma gandeam. Voi ce sfat imi dati puppy dog eyes? Sa incerc sa-l uit deoarece pleaca inapoi cand se termina vacanta sau sa ma apropii de el? [ sunt timida ]. Si credeti ca ma place/placea? Multumesc!puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| drogh a răspuns:

Daca a facut astfel de gesturi dulci,inseamna ca, cu siguranta simte ceva pentru tine! Nu-l lasa sa-ti scape printre degete,baga-te cu el in seama apoi posibil intr-o relatie. Stii cum se spune, distanta este doar o cifra, dar iubirea adevarata este sentimentul vesnic! Fa-ti curaj, nu pierde ocazia. Dar cu toate lucrurile astea frumoase, trebuie sa te si gandesti la faptul ca exista sanse sa fii ingrijorata si sa te gandesti ce face acolo fara tine sau cu cine umbla...este normal... Daca poti sa suporti chestii de genul acesta e bine. Dar cred ca le poti suporta doar daca vorbesti mult timp cu el, mai pe scurt: sa-l sufoci.

4 răspunsuri:
| andrw1929 a răspuns:

Incearca sa il uiti deoarece o sa plece :-|

| kiduţa18 a răspuns:

Îți dau un sfat : Nu te atașa de el pentru că o să plece și relația n-o să țină. Îți zic din proprie experiență. Mai bine lasă-l decât să trăiești cu speranța că o să fie bine...Tu aici, el acolo, nu prea sunt șanse...

| Lorii3 a răspuns:

Mersii la toti pentru sfaturi! happy

| andruska145 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa fi mai indrazneata cu el sa vorbesti, daca il placi nu il lasa asa fi mai curajoasa si vorbeste cu el chesti... succes pup