Nu prea stiu. dar ar trebui sa discutati voi 2 si sa o intrebi daca vrea baiatul sau nu. atunci tu vei avea cale libera sal cuceresti, chiar daca lui ii place de ea. poti cauta sfaturi pe net. uite aici un link http://www.libertatea.ro/......43708.html sper ca te-am ajutat
funda :)))
Sunt mai multe lucruri pe care ar trebui sa le ai in vedere :
1. Consideri ca ea este cea mai buna prietena a ta, dar ea simte acelasi lucru pentru tine astfel incat sa nu inceapa o relatie cu baiatul de care stie ca tie iti place?
2.Doar pentru ca ai sentimente fata de un baiat nu inseamna ca este al tau ci trebuie sa il faci sa iti apartina dar nu prin ceva ce ii oferi pentru a-i satisface diverse placeri ci prin a-l face sa aiba la randul lui sentimente fata de tine. Cea mai frumoasa dragoste este aceea cand un baiat te place pentru cine esti si te sustine sa faci schimbari la personalitatea ta acolo unde stii si tu ca gresesti.
Eu zic sa te apropii de baiatul de care iti place, aceasta prietenie te va ajuta sa iti dai seama daca suntem compatibili daca aveti diverse in comun sau daca sunteti amandoi comunicativi si asa mai departe.
Un alt sfat ar fi sa iti reconsideri prietenia cu acea fata. Un prieten nu te-ar pune in dificultate, te-ar sprijini sa incerci sau sa renunti daca constata ca nu e de tine (si asta nu ca sa ti-l fure).
Mult succes :*:*
Atunci de ce o mai consideri CEA MAI BUNA PRIETENA? In finee, uite si mie mi-a placut de un baiat si lui CICA ii placea de My BFF, si iti dai seama cum m-am simtit! Am stat suparata 1 luna de zile pentru ca ei s-au imprietenit la o petrecere si s-au sarutat de 100000 de ori in toate felurile, daca intelegi ce vreau sa spun si mult mai multe dar nu vreau sa intru in detalii!
Dar el stie ca il placi? Marturiseste-ti sentimentele poate se infiripa ceva
Succes
Eu zic sa-i lasi in pace, ca o cearta, maicasa e problema ei, este si normal, cautati si tu pe cineva, nu fii invidioasa. FUNDA?
Nu
Cel mai bine vorbesti cu el si ii spui ce simti si vezi cum decurg lucrurile daca nu merge incerci sa treci peste si sa iti gasesti pe altcineva.