Si mie mi se intampla exact la fel.
Pentru ca ne simtim atrase de cei care nu te baga in seama! Mereu e asa . Si baietilor exact la fel . Si crede'ma baietii respecta mult mai mult o fata mai greu de cucerit si au o parere mai buna despre ele.Insa, trebuie sa ai grija unde duci cu indiferenta asta...adica sa nu fii chiar tot timpul asa. Indiferenta dar in acelasi timp glumeata, vorbareata .
In cazut asta... sa nu te duci la el sa'i spui ca il placi sau mai stiu eu ce. poti sa ii zambesti cand te priveste, sa intri in vorba cu el. Dar atat! Daca cu adevarat te place, el va continua!
Bafta!
Pai si mie imi plac tot baietii astia care se lasa greu.ptr ca te omoara faptul ca se lasa asa greu si vrei sa mai incerci si iar sa incerci, tu ai putea sa te bagi in seama cu el sa faci glume da nu mai mult, lasa-l pe el sa actioneze. daca nu actioneaza ori nu te place ori e gay. glumeam. poate nu esti genul lui daca nu actioneaza:d. eu iti urez sucees
Buna! In iubire nu este vorba de cucerit, ci de sentimente puternice si sincere. Pentru o relatie frumoasa cu multa iubire sentimentele sunt pe primul plan. Daca iti plac caracterul unui baiat si asteptul, lui ii place de tine, puteti cladi o relatie, dar de cucerit nu, nu sunt de acord. Ori e vorba de iubire, ori nu mai este. Eu asa gandesc, asa concep lucrurile.
Niciodata sa nu iubesti fals, sa exprimi sentimente mincinoase. Un om sufera enorm din cauza iubirii.
Mie imi plac baietii cu un caracter impecabil, intelegatori, cuminti.Totul este daca te iubesti si sentimentele sunt reciproc.
Sper ca te-am ajutat!
Ar trebuii sa nu-i dai atentie chiar daca te uiti la el, asa v-a crede ca semeni cu el (nu esti usor de cucerit)
Pai du-te la el si zii "auzi, ce o faci asa pe-a inabordabilul" dupa care iti dai seama ca daca ii placi nu-ti va da cu piciorul(la figurat vorbind )bft
Pai eu ma aflu in aceeasi situatie...De fiecare data ni se intersecteaza privirile.
Uite ce iti propun:
Cum seduci un timid?
Nu astepta ca el sa te remarce fara sa faci nimic, pentru ca astanu se va intampla.Si chiar daca te remarca, nu are curej sa faca nimic pentru a-ti atrage atentia. Apropie-te tiptil de el si cauta un pretext bun pentru a-i vorbi. Apoi, dupa cateva saptamani de tatonare, cand deja ati devenit amici, propune-i sa mearga cu tine la film in calitate de amici bineinteles
Cum firtezi cu un singuratic?
Nu fi prea agresiva cu el, pentru ca ar putea sa il sperii si o s-o ia la fuga.Mai bine adobpti o atitudine misterioasa, pentru a-i starni curiozitatea si a-l face sa-si doreasca sa afle cine se ascunde in spatele acestui suras delicios, pe care tu il afisezi cu darnicie de fiecare data cand va intalniti.
Cum agati un sportiv?
Daca tipul tau este atlet si face sport, indiferent sub ce forma, e cazul sa te arati si tu interesata de o activitate fizica.Inscrie-te la un curs de dans, la un club sportiv sau fa parte din echipa de handbal a scolii sau a liceului. Daca sportul nu e punctul tau forte, intra in echipa de majorete a scolii! :-)Asa, sigur ii vei atrage atentia.Cand e cu ochii pe tine, cere-i cateva sfaturi sau arata-te interesata de sportul pe care il practica.
Succes
Cateodata te uiti, alta dat il ignori. Una calda alta rece. Si sa stii lucruri interesante (din carti) si glume bune.
middle654 întreabă: