| Defalucy a întrebat:

Mie îmi plăcea de un băiat.El mă urmărește pe Instagram.Acum câteva zile am pus mai multe story-uri,iar astea au fost răspunsurile lui ( in decursul mai multor zile).
-lista persoanelor care țin la mine >- seen
-ai renunța sau nu la mine >- da, aș renunța
-am primit două calități, simpatică și >frumoasa-simpatică
-tii la mine, țineai sau nu >tii-țineam
-am primit două calități: de treabă și drăguță >- de treabă
-smash sau >pass-pass
Etc.
Eu ies cu un grup pe strada.Am câteva kg în plus. Uneori el mă ia la mișto din diferite motive.Eu cu BFF(și ea și cealaltă prietena îl plac, cealaltă prietena i-a spus,ea e foarte insistenta și el ne-a zis nouă niste vorbe dureroase despre ea,ea nu știe) alergam.Și el spune,, ce alergați,vreți să slăbiți sa agățați in timpul scolii?,, Atunci BFF pleca la mare.A spus,,ea pleacă la mare dar Andra de ce aleargă? Și un alt băiat a zis,,pentru că e grasa, in p** mea,,
Toate astea m-au durut. Tare.

Și eu am pus ieri la story,, aș renunța la...,, și el a spus,, la mine,,. Având in vedere vorbele dure am zis da si el a răspuns "yeyhappy ". Apoi am pus o poza și el comentează in pm :,, ți-ai rupt gâtul aici gen?,,
Vi se pare normal sa se supere având în vedere ce mi-a zis? Vă rog, un sfat, sufăr.

Mulțumesc daca și citit până aici. Îmi pare rau pentru eventualele greșeli gramaticale

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

In primul rand sa stii ca a fost destul de greu sa intelegem intrebarea... eu am inteles-o caci sunt mai apropiat de varsta cu tine dar cei mai in varsta nu cred ca inteleg tot ce ai incercat sa explici despre insta story. In fine.

Tipul despre care vorbesti e imaginea trista a vremurilor in care ne aflam, iar tu esti una dintre fetele care apreciaza aceasta imagine.
Probabil ca arata bine, iar voi il considerati smecher, va atrage si el observa asta asa ca va trateaza cu superioritate.

Nu ar trebui sa-ti fie rusine cu propriul tau corp, da, ar trebui sa faci sport si sa mananci sanatos dar nu pentru un prost, ci pentru tine in general. Daca te simti bine asa cum esti atunci nu faci nimic! Singurul lucru de care ar trebui sa-ti fie rusine e ca poate sa-ti placa de un individ de genul. Da-i block si gata, persoanele ca acesta nu au ce sa caute pe pagina ta... pana la urma, de ce intra?

Invata sa te apreciezi mai mult si sa observi mai bine anumite persoane. Lasa-i sa vorbeasca, nu au ce sa-ti faca. Daca vrea sa iasa de la block sa-ti ceara scuze.

| Defalucy explică (pentru RainmakerX):

Mă chinui de mult să îl uit, dar nu pot...
Oricum, îți mulțumesc enorm pentru răspuns!

| RainmakerX a răspuns (pentru Defalucy):

Iesi mai mult... nu cred ca socializezi destul.
Poate ca nu arati extrem de bine, dar lucrurile se pot schimba cu timpul.

Mergi la voluntariat sau la activitati cu tineri si incearca pe cat posibil sa intalnesti persoane noi caci unii din cercul tau par destul de nocivi.

| Defalucy explică (pentru RainmakerX):

Azi a votat la story că mă urăște.
Ai dreptate...
Multumesc foarte mult!

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti bataia lui de joc. Block si pa. Mare prostie cu Instagramul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te place

| Defalucy explică (pentru anonim_4396):

Serios?!
Azi fratele lui m-a întrebat dacă m-am supărat pe el

| anonim_4396 a răspuns (pentru Defalucy):

E logic

| anonim_4396 a răspuns (pentru Defalucy):

NuGaseamNumeLiber e mistocar, nu-l asculta.

| Endoryus a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca tu esti mistocar ce sa mai zic de lovesleep.

| ManeaFlorin a răspuns:

El te-a ranit, nu-l mai baga in seama, fa-l sa il doara daca si el a facut-o, nu mai vorbi cu el si v-a regreta, eu sunt baiat si e dureros cand o fata nu mai vorbeste cu tine.