Lasă omul în pace! La cât de agasantă ai fost și ești, i-ai ajuns până peste cap, de nu-ți mai răspunde nici din politețe, cum făcea în trecut. Cât de evident trebuie să fie, ca să te prinzi și să nu-l mai bați la cap cu prostiile tale? S-a săturat, i-a ajuns.
Na, am fost eu directă în locul lui. Cu plăcere!
Tu ești îndrăgostită de unchiul tău? De unde obsesia asta pentru el? De ce îți trebuie ție, atâtea poze cu el? Mătușa ta știe cât de interesată ești de omul ei? Știe cât de insistentă ești ca să-i captezi atenția? Copilașii ăia nevinovați sunt doar un mijloc de a-i căuta prezența cu orice chip! Chiar nu realizezi cât greșești?! N-ai decât să visezi, dar omul a priceput intențiile tale, de aceea te și evită...
Ii unchiul meu si tin la el.Din an in pasti il vad
Doamne fereste, ce sacaitoare esti! Daca ti-a zis o data, de 2, de 3 ca copilul e frumos, trebuie sa intrebi mereu? Plus ca de ce l-ar interesa asa de tare daca nu e copilul lui? Ai zis ca e sotul matusii din partea tatalui si matusa din partea mamei e mama copilului, de ce ar trebui sa-si dea atata interes pentru copilul ala? Zi mersi ca nu-ti da block, ca eu nu te-as suporta! Nu-l mai cicali atat ca nu o sa mai vorbeasca deloc cu tine.