anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

na numesc x si de ceva timp te plac, intr'un timp am crezut ca e o simpla reactie, dar cu cat trece inca o zi, imi este si mai dor de tine. Uite astazi dupa ore, sau intr'o alta zi as dori sa iesim prin oras...
Si daca zice nu... ii voi multumi findca mi-a dat curaj sa-i spun, pentru ca nu vroiam sa regret dupa...
Ce credeti despre citat? pur si sipmlu asa mi-a venit in minte acum.
Sa o abordez altfel?
Astept pareri cat mai multe.multumesc frumos

Răspuns Câştigător
| MLVenus a răspuns:

Chiar nu ma intereseaza ce crezi tu si daca ai vazut tu ca vorbesc urat inseamna ca nu sti sa citesti sau ai o problema psihica. Afirmatiile tale nu au niciun fundament logic si sunt facute fara nicio baza. Nici macar nu ma cunosti si vorbesti in halu asta, daca erai asa un tip romantic cum vroiai tu sa pari cu textu ala, acum nu imi vorbeai mie asa. Daca sunt o persoana mai matura in gandire si nu imi plac oamenii lingusitori si care se ascund dupa cuvinte frumoase, asta nu ma face nici c*va, nici gonflabila si nimic din ce ai mai spus tu. Daca eram ceea ce spui tu acum nu imi pierdeam vremea citind mizeriile tale de jigniri, pentru ca eram prea ocupata cu lucrurile pe care le enumeri tu. Crezi ca o fata de genu ala isi pierde vremea dand sfaturi copiiilor ca tine? In legatura cu viitorul meu...cred ca tu visezi sa ajungi unde am ajuns eu la varsta mea. Nu sunt obligata sa iti raspund doar cu ce ti-ar placea tie sa auzi, am incercat sa te ajut, doar ca proasta educatie si lipsa neuronilor activi, le tine e prea evidenta. Ar trebui sa te gandesti mai bine inainte sa scoti atatea prostii din gura. Gandeste-te la un singur lucru... cum ti s-ar parea daca fata cu care vrei sa iesi as fi eu? In viata reala nu sunt ceea ce crezi tu, as putea fi si o persoana pe care o cunosti si cu care te intelegi bine, si aici vorbesti urat doar pentru ca habar nu ai cine sunt.
PS: maturizeaza-te!

13 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Nu poti sa te duci la o persoana si sa ii spui : "Buna! Ma cheama X-ulescu si imi place de ceva timp de tine. Vrei sa iesim intr-o zi in oras?"
Citeste de 2-3 ori acest "citat" si incearca sa realizezi cat de penibil e.Da,penibil,la sensul propriu.
Cel mai bine ar fi sa te inarmezi cu rabdare si vei avea de castigat.Fa rost de id fetei sau de numarul ei de telefon si mai bag-o in seama pe mess sau mai trimite-i cate un sms de "buna dimineata","noapte buna" si "cum a fost la testul de astazi? Te-ai descurcat?".
Incearca sa ii arati ca aveti pasiuni comune sau ca te intereseaza pasiunile ei,stai mai mult in preajma ei,intreab-o ce are atunci cand este trista sau de ce este vesela.
In curand,va veti apropia si ii poti arata,subtil ca o placi. Poate, cine stie, si ea iti va impartasi sentimentele.

| MLVenus a răspuns:

E okdoar ca ar trebui sa o mai scurtezi. Poti sa ii zici direct "Buna,ma numesc x si de ceva timp te plac. Uite astazi dupa ore, sau intr'o alta zi as dori sa iesim prin oras..." E mult mai ok asa dupa parerea mea, ce am scos eu din text e prea siropos si una ca mine ar zice ca ai venit cu poezia invatata de acasa (adica mai simplu spus, ca ai vrajeala). A... si incearca sa renunti si la faza cu multumirile si curaju si etc e prea mult. Ca baiat trebuie sa fi mai "strong", mai sigur pe tine, cat mai simplu si direct, nu e nevoie sa ii reciti "Luceafaru". Mi-am spus parerea, sunt fata, acum faci ce vrei tu.

| raluca250 a răspuns:

Daca`i zici asta unei fete inseamna ca ai curaj si nu ti`e frica de esec big hug
deci chiar ai putea sa-i zici asta [fara suparare dar incheierea e prea.:-s nu stiu thinking sa zicem "rapida" dar "rapid"nu e cucvantu` potrivit on the phone in rest all is perfect :*

P.S. daca intrebarea ta ar fi fost un raspuns cu siguranta ai primi fundooi de la mine happy

| raluca250 a răspuns (pentru raluca250):

[asta e valabil doar daca ii scrii un bilethee hee am uitat sa zic]

| savancea a răspuns:

Nu...e dragut, dar fetelor nu le plac textele astea poti sa ii spui gen"uite eu te plac, daca vrei putem sa iesim la un suc daca esti de acord si ai timp " fara telenovele"multumesc ca mi.ai dat curaj sa fac nu stiu ce..." daca nu vrea cere id de mess numarul il ceri dar daca nu vrea nu insista happy sper ca ti.am fost de ajutor

| radugolgolut a răspuns:

Nu stiu daca merge asa, totusi ai putea zice ca esti verisorul lui x dar te cheama y si poate ceva o sa iasa

| OanaSimpluu a răspuns:

Cuvintele pur si simplu o sa vina de la sine atunci cand o sa vorbesti cu ea happy... numai o sa conteze textelehee hee... fi TU insati!^^

| Urbanpoq a răspuns:

Daca tipa este sensibila si emotiva poti sa ii spui asta, dar daca este genul de fata fitoasa sau neabordabila... nu iti recomand pentru ca o sa rada de tine.

Este bine ca tot timpul sa te ghidezi dupa persoana si sa iti creezi textele dupa modelul din fata ta.winking succes!

| MLVenus a răspuns (pentru Urbanpoq):

Eu as rade si as mai face si misto de el daca ar veni cu textu ala la minehee hee da' nu sunt deloc fitoasa si neabordabila happy sunt chiar sensibila si sufletista love struck

| Urbanpoq a răspuns (pentru MLVenus):

Si de ce ai rade daca esti sensibila? omul este sincer si deschis unei relatii, lucru care se vede din acel text.

| MLVenus a răspuns (pentru Urbanpoq):

As rade pentru ca mi se pare de ras, mi se pare penibil. Poti fi sensibil si romantic si fara sa exagerezi. Nu prea stiu ce fata ar putea da pe spate cu textu ala, dar nu pe spate de ras.

| r3spectt a răspuns (pentru MLVenus):

STII ce cred eu? TU esti o c.va,cred ca tu vrei unu dela care sa te bata zilnic.sa te foloseasca pe post de femei gonflabila si sa ii vinzi pachetele cu heroina.
Pariez ca fumezi, bei si nu te intelegi bine cu persoanele.din text reiese ca vb si urat...Esti o fata fara viitor si cu asta am incheiat...Multumesc celorlati care mi'au mai dat un pas spre EA:X

| r3spectt a răspuns (pentru MLVenus):

Ai foarte foarte mare dreptate.
E numai vina mea,eu am scris intrebarea iar voi mi'ati dat un raspuns dupa parerea fiecaruia,nu trebuia sa ma supar deloc,doar am facut-o si numai pot schimba nimic acum.
MLVenus,scuzele mele nu vor putea retrage cuvintele urate pe care ti le'am adresat,Insa macar iti pot declara raspunsul ca fiind cel mai bun.
Sincer dupa ce am citit raspunsul tau,parca ma simt un nebun, si cand ma gandesc ca voi a'ti incercat sa ma ajutati, parca este si mai mare rusinea...Acum am inceout sa inteleg ca fiecare om gandeste diferit, iar asta NU este un lucru rau! Am inteles sfatul tau iar asta dovedeste ca dupa toate vorbele urate tu ai vrut in continuare sa imi dai o mana de ajutor...Multumesc frumos(il fac din respect, nu stiu cat te va ajuta acest multumesc., dar am invatat ca asa este frumos)
In legatura cu maturitatea:Nu stiu cat la 100% vei crede dar nu poti sa fii "matur" pe toate planurile...as mai avea foarte multe de vorbit.adica as vrea sa te mai intreb, vei vedea si cat de matur sunt... Daca ai placerea baga'mi id acesta: F. C_BARC3LONA@YAHOO.COM

| MLVenus a răspuns (pentru r3spectt):

Chiar nu ma intereseaza ce crezi tu si daca ai vazut tu ca vorbesc urat inseamna ca nu sti sa citesti sau ai o problema psihica. Afirmatiile tale nu au niciun fundament logic si sunt facute fara nicio baza. Nici macar nu ma cunosti si vorbesti in halu asta, daca erai asa un tip romantic cum vroiai tu sa pari cu textu ala, acum nu imi vorbeai mie asa. Daca sunt o persoana mai matura in gandire si nu imi plac oamenii lingusitori si care se ascund dupa cuvinte frumoase, asta nu ma face nici c*va, nici gonflabila si nimic din ce ai mai spus tu. Daca eram ceea ce spui tu acum nu imi pierdeam vremea citind mizeriile tale de jigniri, pentru ca eram prea ocupata cu lucrurile pe care le enumeri tu. Crezi ca o fata de genu ala isi pierde vremea dand sfaturi copiiilor ca tine? In legatura cu viitorul meu...cred ca tu visezi sa ajungi unde am ajuns eu la varsta mea. Nu sunt obligata sa iti raspund doar cu ce ti-ar placea tie sa auzi, am incercat sa te ajut, doar ca proasta educatie si lipsa neuronilor activi, le tine e prea evidenta. Ar trebui sa te gandesti mai bine inainte sa scoti atatea prostii din gura. Gandeste-te la un singur lucru... cum ti s-ar parea daca fata cu care vrei sa iesi as fi eu? In viata reala nu sunt ceea ce crezi tu, as putea fi si o persoana pe care o cunosti si cu care te intelegi bine, si aici vorbesti urat doar pentru ca habar nu ai cine sunt.
PS: maturizeaza-te!