Buna
Fereste-te sa nu patesti ceva.da-i ceva de pomana mai ales ca a fost mosii de iarna si se da de pomana pentru morti...
O zi buna sa ai
Probabil nu, dar probabil faci niste lucruri pe care stii ca l-ar fi dezamagit pe tatal tau, cel putin asa probabil iti spune subconstientul. Mi-am dat cu parerea.
Nu inseamna nimic, poate ca te-ai gandit la el si l-ai visat. Oricum imi pare rau de pierderea suferita.
Probabil ca undeva in subconstientul tau, te simti vinovata de ceva, a ifacut ceva care crezi ca l-ar supara pe tatal tau. Afla ce e si rezolva problema, astfel incat sa nu mai ai cosmaruri.
A fost doar un vis, dupa parerea mea nu ar trebui sa insemne, adica nu este posibil asa ceva, cred doar ca te-ai gandit prea mult la el in aceasta perioada!
Buna! e probabil... dar se spune ca daca visezi ca cineva vrea sa te omoare ...inseamna ca ti-a murit moertea si daca vrea sa te atinga sa iti vorbeasca inseamna ca te cheama la moarte
Salut
stai linistita nu e nimic, visurile se formeaza din abundenta gindurilor. posibil sa te fi gindit la el. dar ai grija si la ce vizionezi(filme spre ex.)
Eu am auzit de la bunica, ca atunci cand visezi pe cineva decedat trebuie sa dai de pomana ceva.
Daca e sa o luam stiintific. subconstientul tau te face sa visezi asta si nu e nimic... Daca o luam religios, habar n-am, da si tu de pomana...
Pai de obicei diavolul apare in visele noastre si încearcă sa ne sperie. sa nu crezi astea ca e mare păcat. continuați viață așa in continuare nu te teme nu s.a întâmplat nimic. Ps... Îmi pare rău de tatăl tau