Haha. Deci la tine a ajuns fostul meu? Si eu am fost in aceeasi situatie: timp de juma de an statea la mine, manca, bea, dormea apoi pleaca la tovarasi. Asa ca a ramas la tovarasi! NU se merita, trebuie sa cauti pe cineva care sa te ajute moral, financiar etc. Doar impartiti totul. Sigur gasesti pe cineva care sa te merite; bafta!
Adevarul e ca ma simt ca o nevasta din aia de pe timpuri ce trebuie sa gateasca seara de seara si sa pregateasca ce e mai bun pentru sot. Pentru mine nu mai exista facultate si banii pe care mi-i dau parintii ii impart indirect cu el. dar el cu mine? nu. el cu tovarasii cum ai zis si tu..Culmea, a si lucrat o perioada..frecand banii tot pe nimicuri si mie nimic.
Stiu cum te simti...dar neglijenta asta ascunde ceva. Cum tu vezi ca se poarta ciudat, nu mai e atent cu tine, primeste mesaje e f posibil ca el sa aiba si o aventura. De parca faptul ca nu te ajuta nu e deja nesimtire...
si eu il gaseam pe fostul noaptea pe messenger dupa ce eu adormeam vorbind cu "amice". Si am aflat dupa ce ne-am despartit ca ma si insela. Tu ai facut destule sacrificii si i-ai oferit tot ce puteai. Vb cu el sa vezi daca vrea sa se schimbe si sa te ajute ( fara rusine....banii nu cresc in copaci) si daca nu vrea sau zice ca vrea si nu se schimba...nu ii vei simti lipsa prea tare!
Continui pentru ca esti indragostita de el si pana nu-i dai una in cap ala va continua sa te insele si sa te fraiereasca
Mai bine caută pe cineva care să fie dispus să se căsătorească cu tine.Nu mai accepta să se profite de tine.
Termin-o si gata.mai bine acum, decat mai tarziu.s-a plictisit de tine, cred ca ti-ai dat seama.
Sfatul meu este sa renunti, esti o persoana mult prea buna pentru astfel de om. Se vede si in felul cum vorbesti. Vei gasi pe altcineva mai potrivit.
Continua-ti viata fara, el e un nesimtit, n-are ce cauta in viata ta, parerea mea!
O zi frumoasa!