| Anjto a întrebat:

Nu ma inteleg deloc cu fratele meu. eu am 17 ani si el are 19. Probleme este ca eu am stat cu un anturaj dubios si am fost iubita unuia dintre acei baieti pana si-a batut joc de mine si mi-am dat seama ca a avut dreptate. Eu sunt foarte orgolioasa si el la fel. din aceasta cauza nu mai are incredere in mine deloc, l-am facut de ras in cartiersad. As vrea sa ma inteleg bine cu el si totul sa fie bine. Il iubesc dar ma tine orgoliul sa vorbesc cu el, plus ca mie si rusine! Nu stiu ce sa mai fac.

Răspuns Câştigător
| lo a răspuns:

Orgoliul este bun in anumite doze dar in cele mai multe situatii el face oamenii rigizi si nu-i lasa sa recunoasca greselile insa la un moment dat trebuie sa realizam ca vin anumite situatii in viata cand trebuie sa renuntam la el macar pentru cateva minute, sa ne recunoastem greselile si sa dam dreptate adevarului.Fi pragmatica cu fratele tau care ti-a vrut binele iar acum ca este dezamagit tu poti face macar acest lucru :sa iti ceri scuze(nu e nimic rusinos in asta din contra a cere iertare inseamna sa ai curaj). Roaga-l sa te asculte, organizeaza un ambient calm, familiar si spune-i tot ce ai pe suflet.Te va intelege si te va sprijinii si te va proteja mereu. Apoi tu ai grija ce faci in viata pentru a nu mai dezamagi pe nimeni si pentru a fi demna de a fi femeie.Succes!

4 răspunsuri:
| AndreiGabi a răspuns:

Dezamagirile se uita al drc de greu, sau poate niciodata.Tu stii mai bine situatia dar...ar trebui sa treci peste orgoliul ala. Daca chiar iti pare rau spune-i asta.Nu il lasa sa...sa se indeparteze si mai rau, nu ii arata ca nu iti pasa.Si daca situatia se repara pe viitor demonstreaza-i ca nu esti fata pe care el o vede in acest moment.

| ÐÿÅ a răspuns:

Scuze ca te intreb... dar cum il cheama pe fratele tau?!

| LauraMLD a răspuns:

Eu zic sa te duci la el si sa-ti ceri scuze!happy sau sa il iei de mana si sa va duceti prin parc pe undeva happy sa discutati, si sa va spuneti unul altuia ce va deranjeaza! Asa poate te-ar intelege si el pe tine happy si tu pe el! Mai ales stiind ca ai fost si vinovata si nu l-ai ascultat. Bafta :* sper sa va impacati!

| TerminusMarc a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti spun. Cel mai bine ar fi sa discutati amandoi despre asta straight face. Nu trebuie sa-ti fie rusine. Sunteti o familiehappy.