anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna.
Nu mai pot((.
Îmi vine să plâng.
Toate fetele mă lăsa.
Până acum am avut 3 relații.
Dar toate din 3 relații m-au lăsat ultima mă lăsat chiar azi.
Ultima am stat cu ea 2 săptămâni și după 2 săptămâni a zis că ne despărțim, am inceput sa plâng și după ce am inceput sa plâng a zis că era doar un test, mă linișteștem dar nu mă liniștisem de tot, parca, parca știam ceva da știam și după a zis că nu e test. Ce sa fac sunt bun mereu cu ele, vb frumos mereu((?
Mereu am făcut tot ce se poate sa fie bine, eram că un cățel.
Ele erau on-line, pe on-line ne-am văzut si spune că nu mai simte nimic, a zis că nu ne despărțim. Și toți îmi zic alta iubita.
Dar le-am zis dar știți voi cum e?
Știți voi cum este sa treci peste asta, sa treci iar și iar mereu sa suferi si să plângi?
Alta iubita mereu.
Și unii din noi chiar daca suntem rai, am fost și buni((
Dar nu mai suntem.
A doua am fost cu ea o luna sau mai mult de o luna și tot asa mi-a făcut și aia, îmi cerea pauze, ba dar îmi cerea pauze mereu.
Și zicea ne despărțim, ne despărțim.
Dar ce sa fac((?
Că nu mai pot((.
Toate fetele mă lasă.
Voi fetelor daca spuneți că nu mai simțiți nimic de ce ne mai luați împreună cu voi? De ce mai vreți să mai fim împreună daca nu mai simțiți nimic?
Și sunt zodia rac.
Și sunt sensibil, foarte sensibil am auzit de rac așa am auzit că avem o putere de a scana oamenii, eu pot vedea oamenii cum sunt ei de la putere.
Dar nu știu ce să zic ((
Aia e.
Fiți fericiți toți că eu nu mai sunt.

Răspuns Câştigător
| Mari22333 a răspuns:

Măcar ai fost atrăgător pentru fete.In general oameni vin când ai bani.Asa ca fă bani o gramada sa vezi cum vin fetele dupa și ce fel o să ţină de tine...
Naaa
În ziua de azi fetele sunt tare complicate.Au prea multe așteptări de la persoana iubită
Mă omuleee
Spune doar atât ești atrăgător având în vedere ca ai avut 3 relații adică ai ceva special ce le atrage
Eu una am 19 ani și nu am avut nici măcar primul sărut și nici o relație
Asa ca poate ce am zis aici o sa te ajute sa te simți mai bine

| anonim_4396 explică (pentru Mari22333):

Da știu ce spui
Și eu sunt bun cu toate
Multe din fete zic că băieții sunt rai că băieții nu sunt buni pai eu zic că aia care sunt rai au fost și buni dar au dat de fete care ii au făcut de plângă și nu mai sunt buni
Și mulți se răzbună pe alții pentru ce le-au făcut alții se răzbună și alte fete plang
Din cauza că altele nu au știut să iubească băiatul ăla
Din cauza la altele
Așa zic eu
Și nu știu încredere nu mai am încredere s-a dus mie frică că și altele o sa facă tot așa mie frică
Dar
Eu sunt bun cu toate nu le înjur nu țip la ele fac mereu să fie bine pentru ele nu înjur fetele
Și câte fete și ar dori bărbați așa că bărbați așa nu mai sunt doar putini dar asta e ce sa facem nu mai sufăr că nu am Dc dar nu îmi place

| Mosotti a răspuns (pentru Mari22333):

Incurajezi si tu la prostii.
Nu trebuie sa faca deloc bani gramada, mai bine incurajeaza-l sa gaseasca pe una care sa-l placa asa cum este ca orice om de rand, asa cum si fetele-s placute la fel, ca ele nu au nevoie sa faca bani gramada daca vor sa fie placute, ca-s atractive in primul rand fizic.
Eu am impresia ca el nu prea e asa atractiv, ca daca era atractiv, nu plecau alea dupa 14 zile, ceva a fost.
Sau o fi atractiv dar o avea probleme de comportament, nu stim.

Nu incuraja ca fetele sa vine pe interes la el! Ca nu e deloc bine.
In general oamenii vin la tine cand atragi mult in primul rand fizic, si apoi si cu celelalte calitati.
Daca vin dupa banii tai, NU te plac acei oameni si nu ai ce sta cu ei.
Asta trebuie sa stie el.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai s-ar putea ca asta sa fie problema, fetele nu prea vor baieti prea buni cum pretind, vor din aia asa ceva mai rai in general.
Nu stiai? Nu stiai ca se stie ca multe vor bad guy? Nu toate, dar foarte multe.

Si uite ca te-ai desteptat, ai zis:

"Da-le dreacu de femei".

Am zis, asa cum erai fericit inainte fara ele, poti fi si acum. Ca doar nu ai stat nefericit toata viata ca nu ai avut femei, asa-i?
De la un timp ai capatat obsesia cu ele.

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Totul pana la interes, femeile serioase sant in rai. Pe pamant avem combinatia raului cu binele nu iese treaba buna. Celebritatiile nu sta cu 1 nevasta o viata intreaga, arnold swarzenegger a facut un copil cu femeia de servici si l-a parasit nevasta. Sant alternative la femei, mai asteapta cativa ani pana ies robotii dupa va fi usor sa razi de rapandulele care teau dezamagit, ele vor cersii atentie prin umilinta

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Zodia nu contează.
Iar dacă te simți ca un cățel, poate te ajută poezia mea.
-----
Cățelul casei

Daca poți începe, fără a turba,
Ziua, dimineața, fără de cafea,
De poți fi în formă, fără ingrediente,
De la farmacie, birt sau cafenea,
Dacă o durere, de stomac sau cap,
Poți să o elimini fără nici un hap,
Dacă de mâncare tu preferi fasole,
Iar fazan și icre de Manciuria,
Nu dorești chiar zilnic, chiar dacă ai vrea,
Fără plictiseală, s-asculți pe-oricine,
Ce fără să sune, el, în casă îți vine,
Fără supărare, să accepți ranchiuna,
Și învinuirea, critica și ura,
Și să-ți muști consoarta, făr' să-ți rupi dantura,
Dacă cei din preajmă, nu au timp de tine,
Tu nu-i latri tare, ci tot ții în tine,
Dragostea și ura, ce li se cuvine,
Dacă ignoranța și chiar nepăsarea,
Celor ce se poartă, așa cum le vine,
Cu persoana-ți proprie, fără de rușine,
Nu le-ntorci tu, ură, spre a lor uimire,
Dacă sărăcia, sau magnificența,
O tratezi cu aceeași binevoitoare
Liniște în spirit, plină de splendoare,
Și treci printre semeni, evitând prezența,
Dacă poți petrece fără somnifere,
Nopțile de iarnă și fără durere,
Relaxarea-ți cauți în lecturi ușoare,
Fără violență și făr-de alcool,
Fără de agitație, dar nici mototol,
Ești tot timpul vesel, cred că în decor,
Chiar și în vitrină, sau pe dușumea,
Ești cățelul casei, poate, o cățea...
-----
Te salut! Hau hau!
Iar pentru reca, reparație capitală, mesaj privat.

| Mosotti a răspuns:

Si daca te lasa fetele ce mai?
Lasa-le dracu de fete, viata nu inseamna numa asta, nu ai si altele placute de facut? Ai casunat asa pe ele?
Fericirea nu sta in fete, ce, acum 5 ani nu erai fericit si fara ele cand erai mai mic?! Deci hai sa fim seriosi.
Ai facut o obsesie din fetele astea.
Asa cum erai inainte bine, asa fi si acum si fara ele, o sa vine vremea cand ai sa ai, nu te grabi.

| johnnny123 a răspuns:

Deci vrei să spui că fetelor nu le plac plângăcioșii incoerenți? Foarte ciudat.

| Mosotti a răspuns (pentru johnnny123):

Lasa ca si fetele-s plangacioase si-s placute, nu asta e problema.
Problema e ca eu am impresia ca el are ceva probleme de comportament si alea pleaca, daca au venit inseamna ca atrage cat de cat fizic, dar dupa aia.le-a speriat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De azi nu mai sunt fericit ((

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da-le dreacu de femei

| Together a răspuns:

Femeile nu vor un catel, dupa cum vezi. Nu e o idee buna sa te prezinti ca un tip care face orice pentru ea, oricum s-ar purta cu tine, dupa o saptamana de relatie (sau nici atat).

Trebuie sa fie atrase ca sa stea cu tine, si cand te vad atat de vulnerabil le e greu sa fie atrase, si te parasesc. Trebuie sa incepi sa le tratezi diferit, sa simta ca esti mai puternic decat ele, ca sa poata simti ca se pot baza pe tine.

Am auzit de o carte, "Gata cu baiatul bun" de Robert A. Glover care cred ca ti-ar folosi.

Succes!

| Mosotti a răspuns (pentru Together):

Alea vor un afla care sa dea cu pumnu in masa, si el e exact ce nu vor ele, aia prea bun si pampalau.
Deci tu zici bine ce zici, desi mi se pare o aiureala, ca sa se bazeze si pe ele, de ce pe altul?
Fiecare are servici in ziua de azi, salarii cam egale, nu are de ce sa se bazeze neaparat pe el sau el pe ea.

Daca se inteleg e ok, daca se ajuta la nevoie e iar okey.
Nu e nevoie sa fie neaparat mai puternic ca ele, unde e egalitatea?
Dar din pacate nu e cum zic adica cum ar trebui sa fie, si stim noi de ce, si am si explicat de ce e asa.

Nu le poate trata altfel ca nu e in felul lui de a fi asta, si nu se va schimba, asta e.
Sa mai renunte la obsesia cu fetele, ca asa cum am zis, inainte era fericit si fara ele, nu stiu ce l-a apucat acum.

Ma amuza unii, la 10-11-12-13 ani sunt f bine fara femei, si apoi asa brusc ii ia nefericirea fara ele, f ciudat!
Dar se iau dupa ce fac altii, si de aia zice "aa daca nu am ca ala, nu e bine", de acolo vine.

| Together a răspuns (pentru Mosotti):

Cred ca e o nevoie biologica sa inceapa sa pretuiasca sexul opus, nu cred ca e o alegere.

Si cred ca se poate schimba si felul de a fi, n-o sa fie neaparat asa toata viata, dar trebuie mult efort si ia timp. Si motivatie are sa se schimbe, ce face acum acum nu-i aduce prea multa satisfactie.

In privinta bazatului unul pe altul ai dreptate, nu e nevoie sa se poata baza pe el, e doar ceva ce multe femei apreciaza. Sunt si relatii pur sexuale, si relatii unde ea hotaraste tot si el se bazeaza pe ea mai mult. Poate ar merge si sa continue asa cum e in speranta ca o sa-l aleaga o femeie mai dominanta.

| Mosotti a răspuns (pentru Together):

Este o alegere sa nu casuni asa doar pe relatii, nevoie biologica e ssexul, si ala il poti rezolva si altfel, nu asta e problema. Iar nevoia de ssex poate apare din copilarie, deci nici asta nu are neaparat legatura cu o anumita perioada.
Nu e o alegere cand te indragostesti, dar el nu s-a indragostit, ca a avut mai multe in timp scurt.

Sunt oameni care daca au rel e bine, daca nu, iarasi bine, isi vad de viata lor, nu e problema.
Nu asa gata, s-a terminat lumea daca n-am relatie, de parca ar fi mare lucru, hai sa fim seriosi, e la inceput bine, apoi in majoritatea cazurilor inseamna obligatii si compromisuri.
De ce batranii regreta ca s-au casatorit? F multi, tocmai ca stiu asta.
Vorba aia cu butoiul cu rahat de unde vine? Vine dintr-o generalizare, ca nu iese o vb din asta daca-s doar putine cazuri.

Deci sa gandim putin. Si poti avea si rel scurte de distractie, si de 2 saptamani pana la urma.
Va gasi el una mai in colo cu care sa se pedepseasca.
Stii cum e "barbati, insurati-va, nici un barbat nu trebuie sa ramana nepedepsit".

Cu bazarea da, se bazeaza reciproc unu pe altul la nevoie, nu doar unul din ei.