| Ex89 a întrebat:

Buna, nu prea înțeleg gândirea feminina si de aceea vreau sa întreb, am trecut printr-o despartire recent și sunt plin de nesigurante, depresie, stima de sine o am la pamant, si am cunoscut o femeie care si ea a pierdut relatia tot in acea perioada, ne-am intalnit si am ramas prieteni, ideea este ca de cateva ori ea m-a cautat entuziasmata si eu am dat-o in bara din cauza nesigurantei, eu nu vreau sa mai intru in relatie pana nu ajung la cea mai buna versiune a mea, ce ma intereseaza pe mine este daca o femeie isi face o idee despre un barbat ca este slab sau low value, isi mai schimba ideea daca dupa un timp ii areti contrariul sau ramane tot cu impresia de low value pentru o perioada lunga de timp?
Cred ca cel mai bine ar fi daca mi-ar raspunde persoane de peste 25 de ani, vreau ceva serios cu ea nu vrajeala

Răspuns Câştigător
| Unknownzgw a răspuns:

Experiența ta be like:
https://external-content.duckduckgo.com/......https?/iu/

Nu trebuie să înțelegi, ci să o accepți și să treci la treabă.
Nesiguranța e plăcută, dar nu la oameni.
Un om își face o idee despre *oricine* după mai multe criterii, sunt multe variabile de luat în considerare și nu îți bate capul cu ele acum.

"isi mai schimba ideea daca dupa un timp ii areti contrariul"

Tu ții prea mult la ideile altora și prea puțin la ale tale. Lasă ce îți imaginezi că arăți și bucură-te cu curaj că n-ai ce să strici. Ține minte că sunteți both fucked up și nu vă mai luați așa în serios, până la urmă dorințele voastre de acum sunt să aveți parte de momente plăcute, right?

Do it and be confident about it!
Nu ai nici un motiv să fii nesigur după o despărțire. Știu că e normal să fii așa, acum acceptă asta fără să îți faci griji în privința temerilor sau nesiguranțelor.

Teama e o emoție foarte utilă dacă știi să o folosești în favoarea ta. Nu trebuie reprimată ci îmblânzită și chiar dresată.

Lasă experiențele negative în urmă, amintește-ți aspectele pozitive și lecțiile, morala, atât. În rest - cu mare încredere înainte.

"ideea este ca de cateva ori ea m-a cautat entuziasmata"

Acum e timpul să o cauți tu și să îi oferi tot ce e mai bun din tine. Nu încerca să repari ceva. Doar caut-o entuziasmat & enjoy a good f&ck. You both deserve it!

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MValentin a răspuns:

Hey, am trecut prin absolut orice ai trecut si tu.
In primul rand o femeie, oricum te-ar vedea, oricat de bine, ea la un moment dat dupa atatea nesigurante o sa-si faca prin,, contaminare,, aceeasi parere nesigura, in cazul de nu este ea barbatul relatiei si are un temperament incat sa te schimbe pe tine, mentalitatea ta mai exact.
Ce trebuie sa faci tu? Sa fi mai indiferent, sa incerci sa fi cea mai buna versiune a ta din prezent si daca iti dorești fata cu pricina da tot ce ai mai bun. Nu contează ce rezultate ai, tu sa faci,, your better,, si sa te simti implinit restul vor veni de la sine. Capu in fata, ca de nu vine altul

| Frank51 a răspuns:

Salut! Daca deja ai o varsta mai inaintata si ai trecut prin etapele astea, ti-ai dat seama ca relatiile nu tin. Pana iti gasesti partenera potrivita este vital sa nu iti pui sperantele in acea relatie, si ma refer in toate privintele: sa nu te atasezi, sa nu dezvolti iubire, sa nu faci sacrificii. Faptul ca ai trecut printr-o despartire sau orice alt lucru negativ trebuie sa te intareasca, nu sa te slabeasca. Ai avut o experienta de unde ai invatat ceva, deci oricum o iei este pozitiv. Nesiguranta si neincrederea de sine inseamna ca ai avut permanent, deoarece ele nu se pierd atat de usor.

| iuliaOK a răspuns:

Știu ca sunt mica, dar poate te ajuta părerea mea (sau poate nu rolling on the floor
Pana la urma, gândirea asta cred ca o sa o am și la 25 de ani. În primul rand, nu toate fetele/femeile sunt la fel, avem gusturi diferite. Unele sunt atrase de băieții mai indiferenți, unele de cei care oferă mai multa atenție, mai timizi sau mai nebuni etc. Nu are rost sa te schimbi pentru nimeni. Dacă nu te place o fata pentru ceea ce ești, asta nu înseamnă că nu te mai place niciuna niciodată.

| badpanda a răspuns:

Totul functioneaza dupa legea atractiei.
Atragi in jurul tau persoane si evenimente care rezoneaza cu starea ta,
Vrei ceva mai bun, schimba ceva in bine la tine.

| Februar30 a răspuns:

Cred ca si eu am gandit ca tine de multe ori. Ca trebuie sa ajung la cea mai buna versiune a mea, pentru a avea o relatie buna.

Cred ca e suficient sa nu fii la cea mai slaba versiune, sa iesi putin din depresie, sa incerci sa ai o stare mai buna.
Si nu e ca si cum cealalta persoana ar fi perfectiunea intruchipata. Are si ea neajunsurile ei, la fel cum si tu le ai pe ale tale, orice om ar trebui sa observe asta la el insusi. Orice om este low value in anumite momente in viata. Daca intelege asta, nu are cum sa ramana cu o impresie proasta despre tine.

E bine ca sunteti prieteni. Pe masura ce timpul trece, veti mai rezolva problemele din trecut. Apoi poate lucrurile vor veni de la sine. Nu iti face griji daca nu iese nimic. Daca esti tanar, probabil ai suficient timp in fata ta si pentru iubire. Iar de nu... nu-i nimic. Oricum relatiile amoroase sunt doar un aspect al vietii. Poti fi implinit si multumit de viata chiar si singur happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii arati*
" sunt plin de nesigurante, depresie, stima de sine"
Daca esti asa din cauza unei despartiri, inseamna ca n-aveai incredere in sine nici inainte.Esti slab in mod normal, nu despartirea te-a facut asa, nu te amagi cu asta.
O sa ramana cu impresia asta probabil. Dupa 25+ de ani(presupun ca nu vrei o tipa mai mica ca tine) in care ai fost asa, e greu de crezut ca devii acum indiferent si arogant.

| anonimg a răspuns:

Puterea de a iubi scade cu fiecare despărțire. De aceea este spre binele nostru și al celorlalți să nu avem prea mulți parteneri de care să ne despărțim.
Noi trebuie să intrăm în relații numai dacă suntem pregătiți pentru căsătorie. Altfel nu doar că vom pierde timpul, dar ne vom pierde și inima. La urmă, când nu mai putem să iubim ne găsim un partener de viață cu care ne vom căsători. Și acestuia de pe urmă în loc să-i dăm ce avem noi mai bun, o să descoperim că nu o să mai avem ce să-i mai dăm.

Tu nu trebuie să te arunci în brațele altcuiva după despărțire; ci trebuie să cauți să te împaci. Și atât cât ține de tine să faci tot posibilul să restabilești relația pierdută. Ce este pierdut poate fi și găsit. Și acolo unde omul rămâne fără soluții, Dumnezeu poate veni în ajutor dacă este chemat. El este Acela care poate uni inimile oamenilor și poate vindeca rănile.
Îți recomand două cărți:
"Iubește inteligent": https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent
"Caminul adventist": https://www.viatasisanatate.ro/caminul-adventist
Aceasta de pe urmă o găsești gratuit in aplicația EGW Writings 2 de pe Magazin play, dar și aici: https://m.egwwritings.org/ro/folders/216

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Salutare!

In primul rand, nu exista cea mai buna versiune a ta, adica exista... doar ca este exact "versiunea" de acum, alta nu exista. Stii cum este vorba aia "esti mai tanar decat o sa fii vreodata" happy

Nu trebuie sa astepti un moment sa fii fericit sau un moment sa ceva, fericirea ar trebui sa fie exact in momentul asta. Ar trebui sa te simti bine exact in momentul asta, nu cand "vine ceva".
Vezi tu, tot ce s-a intamplat pana acum, s-a intamplat special ca tu sa fii asa cum esti acum, sa pui aceasta intrebare si sa te intrebi aceste lucruri. De ce? Pentru a te ajuta pe tine sa fii altfel. Alta modalitate nu era big grin. Asa ca nu considera ceva pierdut, ca nu a fost nimic pierdut. TOTUL merge doar inainte.

In al doilea rand, strict legat de intrebarea ta, da. O persoana, fie ea femeie sau barbat, poate sa isi schimbe parerea despre o alta persoana. Insa daca ne gandim la aceste "values" sau in general categorii de persoane... nu facem altceva decat sa ne confundam cu restul. Deci nu trebuie sa gandesti asa, nu trebuie sa te consideri ca faci parte din ceva, pur si simplu s-a intamplat ceva, treci peste. La fel cum esti tu, asa poate sa fie si ea si toata lumea.

Nu trebuie sa demonstrezi in fata nimanui cum esti, doar in fata ta si trebuie sa fii impacat cu tinewinking. Persoanele in general pot cere mult mai mult de la tine, nu te lasa purtat de aceste ganduri. Tu ai tot ce trebuie sa ai deja in tine. Niciodata nu o sa poti sa multumesti o persoana 100%, nici macar pe tine (:

Iar acele persoane care chiar conteaza cu adevarat pentru tine, ar trebui sa fie acele persoane care vad asta in tine, fara ca tu sa o arati.

Fii vesel, zambeste si fii fericit de fiecare secunda din viata ta, ca doar una ai (cred). Indiferent ce o sa faci, eu iti urez numai bine si multe zile cu soare! ^_^

| Adry05 a răspuns:

își poate schimba dacă e cazu, sigur.

| Freya1 a răspuns:

Situația diferă de la o femeia la alta, Dar cert e că cele mai măture au gândirea "lupul isi schimba parul dar năravul ba".Si in multe situati e bine asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ai trecut prin toate alea înseamnă că ai avut o relație toxica. Într-o relație normală, nu treci prin așa ceva. Ba chiar o femeie high-value o sa te ridice nu o sa te doboare niciodată. Chiar daca treceți printr-o despărțire.

Nu trebuie sa devi pe moment cea mai buna versiune a ta, femeile în general roiesc pe lângă tine atât timp cât faci ceva cu viața ta. Și mergi in sus.

| mgtow a răspuns:

Noi oamenii santem complicati indiferent ca sant tipe sau indivizi, de aia e greu sa gasiti pe cineva din cauza ca altii - altele au dat-o in bara si se aplica rautatea in urmatoarele relatii pentru a nu suferi aceleasi consecinte, sau lipsa de incredere.