| anncutsa a întrebat:

sad

Nu stiu ce am in ultima vreme dar am numai ghinion! oriunde merg, orice fac.Nu stiu ce am patit dar nu mai am noroc in viata asta, absolut deloc!
As vrea sa imi schimb si comportamentul, poate e si din cauza asta. am probleme cu parintii [ sunt divortati iar cu tatal meu ma cert mereu ] la scoala nu mai invat aproape deloc, iau numai note proaste iau. cu colegele mele nu ma mai inteleg! As vrea sa merg la mama mea in Germania, poate acolo voi avea un viitor mai bun. sad am mai fost si la biserica, m-am rugat dar. sad

Nu stiu ce sa faac! ajutati-ma va rog ca eu nu mai pot asa! sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intai si nainte de toate nu uita ca ai o mare datorie fata de tine insuti.sa inveti si sa-ti vezi de viata ta.las-o pe mama, ca nu are nevoie de tine in germania.are treaba.ai grija de tatal tau si el de tine.cauta o cale de comunicare si discutati orice te doare. ca te-ai rugat ai facut bine. dar ai actionat si in spiritul rugaciunii? ai facut ceva sa indrepti situatia? sau ai asteptat sa se rezolve cu o minune? ia daca ai un pic de caracter, pune si invata, si cu fetele fii intelegatoare si prietenoasa, sa vezi ce schimbare vei avea in bine.

5 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Cel mai bun prieten si refugiu ar trebui sa-ti fie tatal. Incearca sa il asculti mai bine si sa-i fi alaturi ca nici lui nu-i este usor. E si varsta dificila, si situatia in familie, nu e nici o certitudine ca poti fugi de toate in Germania. Ti-ar putea fi chiar mai greu acolo, sa stii. Atunci cand ti-e mai greu sa te gandesti ca viata e plina de incercari, si greutatile ar trebui sa te faca un om mai bun, nu sa te razvratesti. Toate trec, sa stii, si ar trebui sa folosim timpul in favoarea noastra, atat cat putem. Invata mai mult, ca pentru tine inveti. Un om bun inseamna si o fiica buna, si o prietena buna, si o eleva buna, poate iti pare imposibil uneori, dar ceva dinauntru iti spune cand gresesti asa ca stii ce trebuie sa faci chiar daca nu e calea usoara. De tine depinde sa stii, chiar daca situatia cu parintii n-a depins de tine. Trebuie sa fii puternica si sa alegi cu grija, de unele lucruri nu poti fugi. Nu uita, fii alaturi de tatal tau si ajuta-l sa iti fie un prieten bun, nu-ti faci decat rau daca il respingi si daca va certati.

| thealchemist a răspuns:

Nu exista ghinion.

| oracoluldindelphi a răspuns:

Vorbeste cu mama ta, si spune-i exact ce ne-ai spus si noua (inclusiv de notele proaste si situatia cu tatal tau, si de faptul ca te-ai rugat). www.oracolul.net

| psihox a răspuns:

Eu simt ca daca am ghinion in viata mea, inseamna ca oamenii ma refuza, deci, s-ar putea ca destinul sa fie altul decat ce-mi doresc, de ex., sa urmaresc pe oameni sa vad ce prostii mai fac in vietile lor si apoi sa dau raportul cuiva despre ce am vazut, dar ceva discret. Cu bine.

| bliss2005 a răspuns:

Buna happy...eu zic sa incepi prin a fi mai optimista, gandeste pozitiv pentru ca uneori noi singuri atragem ghinionul in viata noastra fara sa ne dam seama, incearca sa te apropii mai mult de tatal tau
sigur si lui ii este destul de greu sa te creasca singur ai poate sa vorbeasca anumite lucruri cu tine, incearca din cand in cand sa faci si ce zice el chiar daca nu ii dai dreptate...mutlta bafta :*