Ce trist Uite ce te sfatuiesc eu: ar trebui sa discuti cu el, sa vezi ce simte si el, daca mai simte ceva pentru tine si in final sa luati o decizie de comun acord; daca mai merita sau nu sa reluati ce a fost odata, desigur ca trebuie sa-i spui sa-si ia anumite angajamente. de genul sa nu umble cu alte fete...sau ma rog ce consideri tu. Sper ca te-am ajutat si mult succes:*
Incearca sa-l uiti! Sa-ti faci un alt prieten mai "mediocru" caci nu te va insela! Ai grija pe cine-ti alegi! Insa iti va fi destul de greu, deoarece dragostea invinge ratiunea! Chiar m-a impresionat povestea ta!
Sincer nu poti decat sa incerci sa nu te mai gandesti la el, iar cand iti amintesti de el ar trebui sa te preocupi cu ceva:sa-ti gasesti ceva de facut la care trebuie gandire, nu stiu sincer ce sa-ti spun incearca poate vei reusi la un moment dat tot il vei uita daca nu mai vine acasa
Gaseste-ti pe altcineva si incearca sa ai incredere in oameni. NU toti baietii sunt asa...
Salut Oana. Dupa parerea mea eu cred ca tu l-ai iubit ft tare cu adevarat dupa cum se pare. daca el nu o sa se intoarca e de inteles ca nu veti mai putea fi impreuna, deci trebuie sa il uiti. e greu asa ceva, sa uiti persoana iubita insa alta varianta nai. cred ca ar fi celmai bine da ca ai sa il uiti. Bafta / Funda xD
anonim_4396 întreabă: