anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac. In momentul acesta prietenii nu se mai pot numi prieteni. Am reusit sa slabesc 6kg si in mod miraculos, am pierdut prietenii straight face. Nici nu cred ca au fost prieteni adevarati pana acum.
Prin aceste 6 kg pierdute, arat aproape perfect. Fetele sunt invidioase pe mine si numai vorbesc din aceasta cauza, mai ales ca am venit in fusta la scoala si am atras multe priviri ale baietilor (dintre care si prietenii lor).
Baietii ma insulta, ma fac c***va cand eu nu am avut prieten pana acum si nici nu-i injur, nu i-am zis in viata mea unui om "prostule" sau altceva.
Plang incontinuu, e foarte greu.
Cred ca m-au luat de proasta straight face Au profitat de firea mea prea buna.
Mai am doar o prietena buna, care e cu adevarat prietena.
Ce ar trebui sa fac? sadcrying Alti prieteni, e putin cam greu mai ales din clasa ca mai sunt prin clasa doar pitipoance si cocalari. sad
Scuzati-ma daca v-am plictisit dar simteam nevoia sa ma descarc.
Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| Good Cat a răspuns:

Gandeste-te ca nu esti singura in situatia asta.
Cel putin eu sunt invidiata de mica de fete. Am 2 prietene mai bune insa si ele ma lasa sa vorbesc singura cand vin alte prietene de ale lor.
De fiecare data cand au ocazia sa arunce, fetele care ma invidiaza, o grenada, adica o jignire o fac fara strangere de inima.
Pot spune ca am avut o prietena foarte buna si de incredere, insa doar eu credeam asta. Ea nu era de aceeasi parere. Le zicea altora ceea ce vorbeam cu ea, cand aveam nevoie de ea nu era de gasit, dar eu intotdeauna o ajutam. Asta s-a intamplat pe la sfarsitul prieteniei, cand mi-am dat seama ce sarpe am langa mine.
Rezolvarea ar fi una dura, dar eu m-am obisnuit si de-al naibii le fac si mai invidioase. Invat bine, zambesc tot timpul chiar daca ele zic o rautate, le ajut mereu cand au nevoie de ceva - in limita bunului simt, nu sunt/ esti proasta nimanui.
Deci :

- nu le baga in seama.
- daca ele iti fac rau, zambeste-le, fi indiferenta
- daca iti cer ajutor la lucruri minore - o tema de exemplu - ajuta-le
- nu pune la suflet ceea ce fac ele - cel mai important

La final vei invata in cine poti avea incredere, cine e cu adevarat om.
Exista si persoane care nu te invidiaza. Doar ca acum nu vezi, esti orbita de ceea ce ti se intampla acum.
Fii tare! Fii o femeie adevarata, nu un sarpe ca restul happy

18 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ai o prietena adevarata.Suficient.Nu cauta aprobarea din partea celorlalti.Nu o sa ai parte de ea in viata ta.Crezi ca vine cineva sa iti zica ca ai slabit, ca esti frumoasa si ca iti sta bine imbracata in fusta?raised eyebrows
Si pe deasupra sa mai fie si sincer? Complimentele false spuse de fete inexpresive n-au nicio valoare. Tu stii ca arati bine.Ai nevoie de parerea lor? Crede-ma ca nuhappy
Te pui la mintea prostilor.Nu stii ca au mintea antrenata.Lasa-i in pace.Sa barfeasca pana le-or pica toti dintiiwinking

nony
| nony a răspuns:

Ingrasa-te 8 kile. Apoi iti vor plange toate de mila. E mai bine asa? Si ce daca te invidiaza, asta e lucru bun, inseamna ca esti mai presus ca ele, mai frumoasa si ar trebui sa fii mult mai orgolioasa.Si inca ceva, daca vrei cu adevarat sa te integrezi, lasa conceptiile de cocalari si pitipoance pe care le ai despre colegii tai. Orice om merita cunoscut, important este sa vrei.

luciana
| luciana a răspuns:

Fruntea sus, prietenii adevarati, sunt cei ce rezista in timp si te accepta asa cum esti si cu bune si cu relele tale. Nu te consuma pentru micimea lor, sunt mult prea mici pentru a-i putea observa si baga in seama. Fii puternica, rezista si fii mai indiferenta la rautatile lor si chiar de ai doar o singura prietena, aceea este marea ta "avere", deocamdata. Ai sa vezi in timp ca se vor convinge ca au gresit, punandu-ti eticheta pe care ai amintit-o si ca poate le e ciuda de felul in care arati acum. Cu siguranta se va gasi cineva, candva, ce se va convinge ca Nu esti asa cum au gandit ei si ca parerea lor a fost gresita. Nici nu stii ca indiferenta poate face minuni de o aplici ca medicament. Te rog sa nu te mai chinui suferind pentru insultele lor, nici nu stii cate nedreptati sunt in viata asta plina de mizerii...Pacatul este doar al lor si fii sigura ca adevarul care acum il sti doar tu, se va afla candva, intamplator si atunci ei vor fi aceia ce se vor simti jenati in fata ta, dar de fapt, nici sa nu te mai intereseze ce spune unul sau altul, fii indiferenta si mai ales fii tare. Numai bine si sarbatorile sa te gasesca impacata cu aceste nedreptati ce stiu cat dor. Tu te stii cum esti si asta conteaza. Ma bucur ca te-am intalnit draga mea, Lucien.

| kaya a răspuns:

Daca ai zis ca mai ai o prietena buna tine-o langa tine, nu baga rautatea colegelor in seama caci sunt invidioase, trateaza-le cu indiferenta si nu vorbi cu ele arata-le ca nu iti pasa si nu te arata trista caci daca vor vedea ca nu le bagi in seama vor veni singure la tine.Nu trebuie sa te consumi pentru ele, succesi felicitari ca ai reusit sa slabesti bravo happy

| emy a răspuns:

Nu ne-ai plictisit deloc.Acest site a fost creat tocmai pentru ca oamenii sa ceara ajutor si sa fie ajutati, dar si sa ajute pe altii, la randul lor.Deci nu-ti mai face astfel de probleme! In ceea ce priveste prietenii tai, ce sa-ti zic? Tu fii buna in continuare, nu deveni rea ca ei! Stiu ca te-au ranit si, tu, fiind un om prea bun si sensibil, te consumi foarte mult. Dar, crede-ma ca nu merita! Oamenilor de genul acesta nu trebuie sa le raspunzi cu aceeasi moneda. Tu fii in continuare ceea ce esti, caci asa poate ca isi dau seama ca au gresit. Iar daca nu isi dau seama, atunci spune-le sa nu se mai oboseasca, vorbind aiurea, caci oricum nu ii vei mai lua in seama si nu te va mai afecta ceea ce spun ei! Si asa sa si fie! Ce sa-i faci? In lumea asta sunt oameni si oameni; trebuie sa ne iubim si sa ne acceptam asa cum suntem. Dar, din cauza faptului ca oamenii sunt razbunatori, invidiosi, nu stiu sa ierte, omeniea asta se duce de rapa pe zi ce trece.De aceea te rog sa incerci sa nu te schimbi in rau din cauza unor oameni.Stiu ca e greu sa treci peste asta, dar, cu timpul, vei reusi. Daca esti credincioasa, roga-te si pentru tine si pentru ei. Poate ca se vor schimba. Minunile exista, s-a dovedit asta de nenumarate ori, desi multi nu vor sa creada acest lucru.Iti doresc mult succes, si capul sus! Viata merge mai departe.Prin bunatate si dragoste poti face multe, poti schimba multe. Iubeste-i si accepta-i asa cum sunt! Si inca ceva:nimic in viata asta nu este intamplator.Probabil ca exista un motiv pentru care a trebuit sa treci prin asta. Te pup si iti doresc o seara placuta si o noapte linistita!

| emy a răspuns:

Crede-ma ca e bine si pentru tine, si pentru sufletul tau sa ramai asa cum esti. E foarte important sa fii impacata cu tine, dar, in primul rand, cu Dumnezeu.

| LoveMusic a răspuns:

Ai grija la prietenii ce ti alegi! De invidie te insulta, incearca sa fi normala, frumoasa, inteligenta si sincera.Sunt calitatile pe care o fata trebuie sa le aiba.

| freehugs a răspuns:

Da stiu ca e greu.incearca sa nu mai asculti la vorbele rele ale unora.capu' sus si priveste inainte...fii mandra ca ai reusit sa slabesti si ca acum arati cum iti doresti, da-le peste nas si daca te jigneste cineva ataca-l prin cuvinte si nu il jigni.lumea e plina de invidiosi si rautaciosi, stai linistita cu totii trecem prin astfel de momentetongue spuneai ceva de prieteni? draga mea adevaratii prieteni se gasesc foarte rar.happy

| RainDrop a răspuns:

Cum spunea arsurra in piesa aia "un sut in fund"
Te inteapa cu orice, oricum, cum adica ai atras privirea baietilor si te mai fac si c****a?

| Anecherry a răspuns:

Toate sunt trecatoare, chiar si prieteniile; ai mai multa grija pe viitor cand iti alegi oamenii de langa tine; dupa cum ai vazut si tu multora nu le pasa decat de ei, iar invidia e mare; nu te ingrijora, vei gasi si persoane de calitate, numai sa ai rabdare. mult noroc si ai grija de tine.

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Asa se intampla...prietenii vin si pleaca, cei care raman vei realiza ca sunt niste oameni extraordinari care trebuiesc apreciati, iar cei care pleaca, pur si simplu si-au vazut interesul.
Si inca un sfat: spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti (poate asta iti va da de gandit, pentru ca raspunsul la problema ta tu il stii cel mai bine).

| LittleandLiars a răspuns:

Hei prietenii la un moment dat se vad adevarat lor fata crede-ma din toti prietenii pe care ii credeam prieteni doar 3-4 sunt cu adevarat prietenii

| kiwii a răspuns:

Sincer, nu stiu ce as putea sa iti zic, fiindca ma aflu o situatie asemanatoare.Sunt facuta c***a pentru ca umblu cu niste fete...cam nebune. Dar nu inseamna ca sunt ca ele.Chiar nu's ca ele, doar ca sunt singurele care nu's invidioase si chestii d'astea si cu care ma inteleg din clasa sad. Si asta e.Nu ma mandresc cu o viata perfecta, dar trebuie sa traiesc si eu. Poate la maturitate o sa am o viata ceva mai stabila din acest punct de vedere straight face. cred ca si tu trebuie sa fii mai optimista.Trecem peste toatewinking.
Iar daca prin clasa nu iti poti gasi alti prieteni, atunci cauta in alta parte. Orienteaza'te spre o noua activitate.

| RuXaaNdRRa a răspuns:

Poate ca si tu te-ai schimbat dupa cum spuneai tu ca arati aproape oerfect.
si e aiurea baietii te privesc apoi te fac curva
cred ca ceva e si la tine incearca sa mai schimbi ceva la tine
si mie mi s-a intamplat asatongue
care e id tau poate putem vb mai mooooolttongue

| alisaaa a răspuns:

Pai nu stiu ce ar trebui sa faci inprivinta acelor prieteni falsi ci doar ar trebui sa ii ignori sa ii uiti, sa ii faci sa te regrete, bucurandu-te de adevarata prietena.Si la faza cu faptul ca ai doar pitipoance si cocalari in clasa, ei bine...stiu cum elaughing, adica in clasa la mine aproximativ toti asculta manele:-&(cei care vad acest comentariu sa nu ma judece, dar...fiecare cu gusturile lui) am cativa colegi care nu asculta manele dar asculta muzica de club dar comportamentul lor e tot de cocalari si eu cu o colega ascultam rock, cei drept eu ascult mai mult pentru ca ascult de la alternative pana metal si mai departe. dar infine lasand la o parte preferintele mele ti-as spune ca nu totimpul trebuie sa contezi ca colegii tai trebuie sa iti fie si cei mai buni prieteni (facand iarasi o comparatie cu mine as putea spune ca mie chiar nu imi pasa de ei), deci pe viitor sper sa gasesti prieteni asemanatori prietenei ce ti-a ramas aproape, ignorai pe ceilalti oameni rautaciosi(din nefericire ei domina aceasta lume materiala). sper sa te fi ajutat macar 1% happy.

| Green a răspuns:

Vreau sa va mai spun ca acei "prieteni" erau cei care erau cu totul diferiti acum 2 ani, norocul meu ca sunt a 8-a, abia astept sa scap de ei. i-am ajutat cu prea multe.
si vreau sa va spun noi ne facusem un grup in care eram mai mult destepti (nu tocilari!), tocilarii aveau alt grup. credeam ca sunt oameni de incredere, dar na straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate fetele sunt geloase, iar baietii. cocalari? pai nici nu ar trebui sa te intereseze ce zic cocalarii. poate ca nu erau obisnuiti cu tine aratand bine si in loc sa iti faca niste complimente au ales sa te injure in fata. tu stii ca nu esti, asa ca nu-i asculta pe ei. curand o sa se obisnuiasca cu noul tau look. incearca sa vorbesti cu cei de care iti pasa, saii intrebi de ce se poarta asa.

| kendel a răspuns:

Ar trebui sa iei ceva mai mult tupeu si sa le intorci spatele.Dovedeste-le ca poti fi mai buna si fara asa zisii prieteni, demonstreaza-le ca nu esti o fire slaba cum te considera si nu te intimida in fata lor, iar daca ei nu te mai baga in seama intoarce-le spatele si in acelasi timp zambeste-le ca si cum le-ai fi in continuare o buna prietena.fii mai rece.cat despre baieti acelasi lucru poti face si cu ei, incearca sa le demonstrezi cat de putin te cunosc si cum am spus ar trebui sa incerci sa devii o persoana mai rece atunci cand este cazul si nu permite unor vorbe si priviri sa iti doboare moralul. pur si simplu priveste inainte mai sunt si alti prietenei nu doar ei.cu ceva timp in urma si eu eram la fel ca tine si chiar daca la suprafata eram o fire intelegatoare care nu se supara pentru nimic si nu comenta nimanui, totusi imi dadeam seama si vedeam lucrurile foarte clar ba chiar observasem cum toti "prietenii" doar profitau de mine.asta pana am pus punct.trecuse o vacanta de vara in care ma schimbasem complet si interior si exterior.pana atunci ajunsesem sa nu mai suport nici un prieten, insa dupa acea schimbare(devenisem o persoana mai directa, mai rece, nu mai zambeam oricui, la fel ca tine slabisem aprox. 11kg.)foarte multi au ramas putin socati si bineinteles si prietetnii mei au avut cam aceeasi reactie de invidie si altele.insa nu am facut decat sa ma comport cu ei asa cum meritau sa le spun totul pe fata sa ma cunoasca cu adevarat si sa le demonstrez(facandu-mi foarte multi amici)ca nu sunt ultima "speranta" a mea.Si in felul acesta au ajuns sa se tina cam tot timpul dupa mine in loc sa stau eu cu ei sau sa ii sun eu si sa ii intreb ce facem etc.Si in orice caz existe destule feluri prin care poti trece peste toate astea trebuie doar sa le descoperi in timp si sa nu dai dovada niciodata de slabiciune in publichappy