| 49ers a întrebat:

Nu stiu ce sa fac.Mama este foarte se uparata pe mine fiindca am incercat sa fug
de acasa. Spunetimi si voi ce sa fac la 12 ani cand nici macar nu vorbeste cu mine.

16 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pai cred ca ar fi cazul sa le ceri iertare si sa promiti ca nu mai incerci sa faci astfel de gesturi/sa ii faci sa intelega ca regreti fapta facuta si ca vei fi un copil cuminte si vei asculta de parinti.
O zi frumoasa sa aihappy

| CosminC86 a răspuns (pentru caramela):

Mamma mia, ce de experti pe aici... Ai intrebat-o macar de ce a fugit de acasa? Poate parintii sunt niste ordinari si o terorizeaza zilnic.
Cat despre intrebarea propriu-zisa, mai asteapta pana pe la 17-18 daca nu ai unde sa te duci.

| darrio2007 a răspuns:

Asteapta sa mai treaca ceva timp.Fii cuminte si ascultator(ascultatoare)si ii va trece.Ce credeai ca faci la 12 ani daca fugeai de acasa? Ajungeai sa dormi pe strazi.Ce corectie ti-as fi aplicat!

| Inovssakura a răspuns:

In primul rand, nu inteleg pentu ce ai incercat sa pleci de acasa. Iti doreai sa fi boschetar?
Si in al doilea rand nu cred ca esti usa de biserica iar mama ta are ceva cu tine din nici un motiv.
Si in al treilea rand ai DOISPREZECE ani. In locul mamei tale te-as calca in picioare pentru ca ai incercat sa fugi. Multumeste-i ca e grijulie cu tine

| Etelca a răspuns:

Alta data nu mai incerca sa fugi de acasa, explica-i ce te-a suparat si ce te-a facut sa iei aceasta decizie, spune-i ca-ti pare rau si ca nu se va mai intampla!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai si ce te asteptai sa faca? sa fie bucuroasa pentru ce ai facut? zii mersi ca te a primit inapoi

| Fatamuntilor a răspuns:

Lasa sa treaca cateva zile.
E normal ca mama ta sa fie suparata!
Iti ceri iertare de la ea.
Fii copilul pe care orice parinte si-l doreste!

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Vezi aici ceva ce te-ar putea ajuta: http://www.jw.org/......e-in-mine/

Cele bune!

| SabbyNightShadow a răspuns:

Fa-i o felicitare mamei tale in care sa ii spui ca iti pare rau si ca promiti ca nu mai faci si ca vei fii un copil bun. Eventual spala vasele pana vine ea de la servici. Fa-i o bucurie si fii un ingeras ascultator si atunci mami va vorbii cu tine :3 promiti sa faci cum am zis si sa imi spui daca mami te-a iertat?

| DeeaV a răspuns:

Nu mai incerca sa fugi de acasa! Nimeni de pe planeta asta nu te iubeste cum o fac ai tai. Spune-i ca ai realizat ca ai gresit si ca doresti sa te ierte. De-asta nu vorbeste cu tine, asteapta sa realizezi ca ai gresit, sa deschizi ochii si sa fii cuminte!

| Winchester308 a răspuns:

Serios? N-ai fost in stare sa fugi de acasa?
De ce ai vrut sa o faci? Doar curiozitate, nu-s vreun moralist.
Solutia: traieste.Pur si simplu traieste. Daca nu merge nu-ncerca sa-ti ceri scuze sau ceva. Dupa cateva zile o sa inceapa sa-i treaca.

| adeluna a răspuns:

Cred ca mama ta e in primul rand suparata pe faptul ca ceva te deranja incat sa vrei sa fugi de acasa, dar nu ai avut incredere sa vorbesti cu ea despre asta. Cred ca se ingrijoreaza ca daca de la 12 ani nu vorbiti despre un lucru atat de serios, mai tarziu comunicarea si relatia dintre voi va avea din ce in ce de suferit. Nici mama ta nu stie cum sa reactioneze, nu exista un manual al parintilor in care scrie : ce sa faci cand copilul tau de 12 ani, pentru care credeai ca faci tot ce se poate sa-i oferi ce-i trebuie, nu te mai suporta si prefera sa doarma pe strazi decat sa vorbeasca cu tine si sa rezolve problema.
Intelegi ce vreau sa spun? Incearca sa vezi lucrurile din perspectiva ei. Nu ai innebuni de ingrijorare si durere sa-ti stii copilul sigur pe strazi cine stie pe unde? sa-ti tot imaginezi ca toate acidentele alea cumplite, crimele, bataile, violurile i s-ar putea intampla chiar lui/ei. Iar tu, ca parinte nu ai putut sa-l protejezi?
Vorbeste cu mama ta, spune-i de ce ai vrut sa fugi, de ce ai crezut ca nu poti vorbi cu ea si asta e singura solutie. Spune-i ca intelegi ce idee stupida a fost, ca iti pare rau ca ai speriat-o si stabiliti impreuna ca atunci cand vei avea o problema te vei consulta cu ea, iar ea, cand i-o vei cere, te va asculta serios fara sa se enerveze si veti cauta impreuna cea mai buna solutie.
Mama nu vorbeste cu tine pentru ca e inca socata si nu stie ce sa spuna, cum sa reactioneze. Dar te iubeste in continuare si te va iubi absolut mereu, indeferent cei face, si cand poate o vei dezamagi te va iubi. Vorbeste tu cu ea, o va bucura si o va linisti.
Bafta!

| JustMeNck a răspuns:

Nu trebuia sa fugi... Cere-i scuze, spune-i ca n-o sa se mai intample. Sigur te iarta...Parintii, mama, in special...e cea mai de pret persoana din viata noastra!

| fulgerul090608 a răspuns:

Nu mai fugi de acasă mama ta e suparata ca tine la tine ai fost foarte dus cu capul cand ai fugit

| BlackStar99 a răspuns:

In primul rand, sunt perfect de acord cu DeeaV.
Nu pot vedea motivul pentru care ai fugi!
Unii parinti nu se arata atunci cand sunt mandrii de copiii lor der totusi ii iubesc.
Stai cuminte fi ascultatore si cere-ti iertare.Gandeste-te ca probabil mama ta ar inebuni daca ai pleca!

| AnghelinaEduard1234 a răspuns:

Buna, eu ti-as recomanda sa-i iei ceva, nu foarte scump, un buchet de flori, etc...Ar mai trebui sa-i ceri scuze, spui ca nu mai faci asa niciodata. Eu asa am facut cu mama mea si a mers happy. Succes! Apropo, sa nu mai faci greseala aceasta, deoarece am un prieten care chiar a fugit si a stat 2 ani, dar dupa s-a intors singur, deoarece este foarte greu sa stai fara mancare si dragostea care ti-o dau parintii.