Daca tu nu esti fericita alaturi de el de ce mai continui...Nu inteleg rostul. Incearca si impacate cu tine sufleteste adica stai mai mult cu tine insuti si gandeste-te ca exista o solutie pentru toate nu le lasa pe alta data ca o sa te lovesti in viata mereu de iele si o sa regreti...
Poate daca inchei aceasta relatie va veni o persoana mai buna decat cea cu care esti in prezent care te va iubi mai mult iti va acorda mai multa incredere si tot ceea ce iti doresti pe plan amoros ca sa zic asa.
Depinde de tine ce vei face si ce drum vei urma. Eu iti doresc mult succes in continuare.
Pa Pa :*
Ce pana mea, ai 16 ani si deja ai luptat prea mult pentru fericirea ta? Unde te crezi? In vreun film american? Daca continui cu atitudinea asta de autocompatimire nu o sa ajungi nimic. Mai mult mi-e scarba ca sunt altii care te incurajeaza in continuare. Cica sa lupti...
Iti inteleg conceptia Andrei, dar sunt unele cazuri in care chiar simti ca lupti din greu...nu cred ca tu ai trecut prin asa ceva si de aceea ai o parere total diferita fata de-a mea. Si eu am trecut prin asa ceva. Era o vreme in care toti colegii erau impotriva mea, toti imi gaseau de fiecare data un " nod in papura", si pana si eu simteam ca lupt foarte mult ca sa ma mentin fericita dar degeaba..la mine problema era mai altfel, eu sunt fata unei invatatoare si colegii mereu au spus ca profesorii fac diferente intre ei si mine.dar nu a fost niciodata asa si totusi eu tot pe asta o tin.Insa vremea a trecut si apele sau linistit, acum totul e bine : deci indiferent de situatie, trebuie sa ai MEREU CAPUL SUS!
Invata sa te impaci cu tine.sa fi mai recunoscatoate pentu ceea ce ai si sa nu mai vezi doar jumatatea goala a paharului. Fericirea este un aspect al vietii care ni se cuvine tuturor.depinde de tine daca vrei sa fi fericita sau sa te hranesti cu durere si suferinta.asucces.
Intr-adevar nimeni nu este perfect, dar tu ai un mare avantaj: ai tot timpul din lume sa te perfectionezi sa sa te bucuri de viata!
Scuza-ma dar nu prea inteleg... ai 16 ani... ai toata viata inainte. Mare lucru daca nu te intelegi acum cu iubitul tau. si nu mai fi pesimista, daca el nu merita atentia ta lasa-l! arata-i ca ai demnitate si ca nu iti poate controla viata
Da poate ca asa e. Multumesc pentru raspunsul tau sincer!