| masterchef18 a întrebat:

nu stiu ce sa inteleg din relatia mea cu prietena. adica nu prea mai rasp. la tel. si la msj. rasp. foarte greu... daaaar cand o intreb daca s.a plictisit de mine imi spune : daca m.as plictisi nu ti.as mai rasp confused/. si incepe cu alinturile laughing. frateee nu o inteleg! ce ar trebui s inteleg din comportamentul ei confused/ si ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E complicat.
Incearca sa faci asta, nu o mai cauta, nu o mai suna, nu te mai intalni cu ea.
Daca o sa se intereseze de tine atunci o sa fie bine, daca nu inseamna ca pana aici a durat relatia dintre tine si ea.

| masterchef18 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc de raspuns, am pus in aplicare sugestia ta.si sa vezi pe dracu', dupa un timp tot ia m-a cautat laughing si cand am intrebat-o :cum se face d ti-ai adus aminte de mine. ia imi rasp. : ba ca ''imi era dor de tine '', ba ca ''ma plictiseam '' deeecii ce sa mai inteleg si din asta? fata asta dupa parerea mea ii tare confuza, nu stie ce vrea...

10 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Eu cred ca este oarecum plictisita de relatie, dar nici nu vrea sa stea singura. Cred ca cel mai bine ar fi sa nu o mai cauti in ultima perioada si sa vezi daca ea isi da interesul.

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Este mai simplu decat crezi. Sfat 1 da-i papucii si nu te mai chinui. O fata cand nu mai are timp pentru tine inseamna ca nu te mai place si mai devreme sau mai tarziu o sa o cam vezi intr-o relatie cu altul si atunci bulversat nu os aintelegi ce s-a intamplat.
O relatie este ca o flacara la inceput se aprinde si daca flacara rezista intre cei doi si nu ii arde atunci raman impreuna, daca fata ii arde inseamna ca unul va insela pe celalalt ( dar nu ii va spune) si relatia va ramane datorita flacarii, daca se stinge relatia dispare.
Nu trebuie sa faci nimic spune-i over fa tu pasul asta si mergi inainte, alinturile nu iti vor recupera timpul pierdut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca nu s-a plictisit de tine, atunci de ce e atat de indiferenta? Simpatizeaza inca un baiat? Sau sau...sau (...)
Cel mai bine e sa faci cum a zis ValLyi! Dar, inainte de asta, ar trebui sa porti o discutie serioasa cu ea.Sa-i spui ca te deranjeaza comportamentul ei, ca nu-l intelegi si ca, ai nevoie de o explicatie. Daca te trateaza cu indiferenta si dupa aceasta discutie, o tratezi la fel si tu.
Comunicarea e tare, tare importanta.
Nu ezita sa-i spui ce te apasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fi ocupata.

| Gαηαmα a răspuns:

Buna.Vrea sa fie indiferenta, iar atunci cand vede ca esti serios si intrebi asa, n vrea sa te piarda si...happy face ce ai zis tu, iti zic eu! laughing

| Gαηαmα a răspuns (pentru Gαηαmα):

Si nu, eu nu-s de acord cu ValLyi, asta daca ti la ea.

| ILoveMusic25 a răspuns:

Sunt de acord cu ValLyi

| JoeJude2013 a răspuns:

ValLyi are dreptate n-o mai cauta si vezi daca o sa te caute ea, daca nu, inseamna ca nu te merita.

| Elena_Denisa_1999 a răspuns:

Pai,daca nu iti raspunde, inseamna ca ai suparat-o cu ceva sau daca vrei, nu o mai cauti sau nu ii mai raspunzi la sms-uri, apelurii. Daca te cauta e bine, daca nu, inseamna k are pe altcineva.Bafta! :*winking happy big grin