Poate ca incerca sate testeze, sa vada daca ar putea avea o relatie cu tine, de aceea a spus ca se plimbe cu fete, crezand ca in realitate tu nu il placi. Incearca sa ii dai de inteles ca iti place de el
Poi el asteapta sa faci tu primul pas. El probabil a vrut sa faca o relatie dar tu poate ca l-ai evitat si el a zis ca nu vrei sa fii cu el. Dar incearca sa il bagi tu in seamna sa aduci subiecte sa vorbiti.
Are si indiferenta rolul ei aici! Daca te placea ca fata si era atras de personalitatea ta, te baga el in seama! Vrei sa-l uiti dar nu poti? Nu cred ca s-au format sentimenetele asa repede.E datoria lui de barbat sa faca primul pas, daca e place, o va face!
Depinde.poate tu ai exagerat cu faza fa ce vrei..sii el a vazut ca nu-ti pasa de el..pai ca sa-l uiti ocupati mintea cu altcineva..sau incearca sa vorbesti cu el si sa-ti arati sentimentele fata de el ..parerea mea:*
O zi buna:*
Poate zice asa ca sa te faca geloasa si sa ii spui ca il placi. Fa tu primul pas si spune-i asta. Poate asta asteapta.Cred ca e mai rusinos de felul lui. Funda?