Acest lucru exista, mi s-a intamplat de multe ori si la intervale mari de timp, dar au precedat unei boli. Nu stiu care-i explicatia. Aceste lucruri sunt insa maruntisuri fata de altele care exista pe pamant si chiar la noi in tara. Cea mai tare faza, nu stiu daca a aparut vreo carte, dar eu am vazut la televizor prin 1989.pe o strada din Bucuresti, cand si cand, aparea o furtuna din senin si incepea sa ploua cu pietre mari, mai mari decat oul.Militia a luat oualele si le-a numerotat, le-a depozitat intr-un seif si a doua zi au disparut ( erau pazite ). Dupa mai multe episoade, s-a constatat ca ori de cate ori in zona aparea o persoana ( era epileptica), se producea acel fenomen...
Http://www.descopera.ro/......pre-viitor
Si mie mi se intampla, pot spune ca destul de des. Pentru a intelege mai bine aceasta 'stare', sa citesti articolul de mai sus.
Se numeste deja vu, adica ai impresia ca un lucru s-a petrecut o data, iar apoi inca o data, exact la fel. Si da, si eu azi am "patit" asa, si de mai multe ori mi se intampla.
Da. mi se intampla foarte des. si cateodata nu-i dau seama daca am visat sau ceva chiar s-a intamplat asa cum a zis si psyour e efectul deja vu
Mi se intampla si mie frecvent dar nu i-am dat prea mare importanta.cauta pe google pentru a afla mai multe