| Allina1 a întrebat:

nu stiu ce se intampla cu familia mea. De exemplu bunicul meu a murit, tatal meu a patit un mic accident. Eu si mama avem mereu probleme de sanatate. ea trebuia sa plece undeva in strainatate dar cineva a lasato balta ..si se intampla tot felul de chestii.o ruda dorea terenul unde am construit casa si am auzit ca tot ne blesteama sau eu stiu ce face. Si nu prea avem relatii bune cu alte rude. Mai demult am sfintit casa din nou.dat vad ca iar ne merge prost.m ce pot sa cred?
P.s.eu sunt o persoana extrem de pozitiva dar acum deja sunt satula.
Dau funda. fara raspunsuri la misto
Mersi anticipat

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

toți avem probleme și majoritatea nu depind de noi, n-ai decât să fii puternică.

| adriana899 a răspuns:

Buna Alina
In viata se intampla si lucruri urate din nefericire cum ar fi disparitia prematura a persoanelor dragi
Faptul ca bunicul tau a murit si apoi tatal tau a avut un mic incident poate fi o simpla coincidenta, asa s-a intamplat sa fie
Poate ca daca tatal tau era mai atent nu facea acel accident si nu mai spuneai tu ca se intampla ceva rau in familia voastra
Nu crezi?
Sa nu crezi niciodata in blesteme, farmece si sa nu dati curs unor posibile conflicte cu rudele cu care nu va intelegeti, fiti mai pasnici si lasa-ti-i sa vorbeasca cat vor, nu vor face altceva decat sa isi verse nervii si nu este ok pentru organism
Daca tot crezi ca raul vine spre voi si sunteti blestemati sa tineti toti membrii familiei post in fiecare miercuri si vineri dar sa nu injurati, sa nu tineti ura sau sa faceti lucruri rele si veti vedea ca Dumnezeu o sa fie cu voi
Numai asa veti avea o viata linistita
Sper ca te-am linistit
Numai bine!