| silvia_6803 a întrebat:

Buna nu stiu ce se intampla cu iubitu meu cand vorbesc cu el imi zici ceva de genu cand il intreb si eu cate ceva : "zici ca esti mama " dar de unde sa stiu eu ca il intreaba maicasa pe el. si nu ne-am mai vazut de o saptamana pentru ca ba s-a dus la inmormantare, ba ii este rau si nu stiu ce sa fac daca ma puteti ajuta va rog.

Răspuns Câştigător
| anonimmmmm a răspuns:

Nu mai pune la sufletel toate prostiile pe care ti le zice lumea, iti zic eu care este cauza pentru ca am trecut prin asa ceva, incearca sa nu ii mai faci observatie si sa il faci sa se simta mai liber cind este cu tine, probabil ca situatia lui de in familie este cam tensionata si de asta nu ii place cind aude ca si tu ii faci observatii, cind o sa va vedeti data viitoare, da-i libertatea de care are nevoie si fa-l sa se simta liber, pentru ca el cind are o problema acasa poate vine la tine cu gindul sa mai uite de toate si tu il stresezi, dar nu e asta un motiv de despartire sau ca ar avea pe altcineva, pur si simplu incearca sa fii mai indiferenta, nu-i mai zi ce sa faca sau ce face bine si ce face rau, lasa-l liber, lauda-l pentru ca asta il va face sa se simta foarte bine crede-mawinking kiss

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să afli de ce te cataloghează ca pe mama lui?
Stă cam mult "pitit" de tine! Nu are pe cineva?
Pa, pa.

| cristi202 a răspuns:

Cind un baiat isi compara prietena cu mama, nu e bine. Baietii adolescenti nu au o parere prea buna despre mama lor. Probabil, asa cum ti s-a mai zis aici, vrea sa iti dea papucii. Pentru ca vede in comportamentul tau ceva din al mamei sale. Poate ca e de bine, insa el percepe ca fiind rau asta.

| Beatrice a răspuns:

Pai daca nu vrea sa mearga cu tine la terasa, restaurant etc. E clar ca ar vrea sa se desparta de tine, ar vrea sa-ti zica, dar nu vrea sa te superi.Cum ar fi sa il intrebi: " Vrei sa ne despartim?" si el sa zica "Da". Ar fi aiurea, si cred ca el nu vrea sa te simti prost.

| Chrystyne a răspuns:

Pai cred ca s-a plictisit de tine si vrea sa-ti dea papucii si nu stie cum. Fa-i treaba mai usoara si da-i tu lui papucii.
big grin Daca te-ar iubi cu adevarat nu ar mai inventa tot felul de scuze.Adica nu spun ca nu e adevarat, dar nu e prea credibil...
-opinia mea-
Bafta!

| silvia_6803 explică:

L-am intrebat daca mai vrea sa fim impreuna si a zis ca da deci este altceva la mijloc, si eu una il invit mereu sa mergem in club, la restaurant, terase,. etc dar daca el nu vrea cum sa ma comport o perioada cu el?

| Atletic a răspuns:

Silvia, tu ea si-i da intrebarea in fata daca doreste sa mai continuie relatia voastra. Deoarece baietii se compoarta astfel atunci cind se satura de relatia data si li este plictisitor! Tu incearca sai atragi atentia cu unile lucruri noi, camportate mai activ sa nu fie relatia voastra monotona!