Trebuie sa ii spui. "Observ ca tu ma placi, dar eu nu simt nimic pentru tine. Iti pierzi vremea. Ti-am mai spus sa nu imi scrii lucruri dulci/romantice. Cum eu nu am nici un sentiment de acest gen pentru tine, astfel de mesaje ma deranjeaza. Iti multumesc pentru intelegere!"
Daca omul e obsedat de tine ce sa faci il ignori si gata, dn pacate fetitele masculine din ziua de azi procedeaza astfel tot mai multi, sper ca nu-i de pe TPU
Nimeni nu te obliga sa-l iei in seama si sa-i raspunzi. Ignora-l total si in curand se va potoli.
Stiu, dar e ciudat sa fac asta asa dintr-o data. Tocmai de asta e greu. El nu mi-a vorbit niciodata urat, e respectuos, nu stiu, dacă cineva ma saluta, eu salut, mi se pare lipsa de educatie, respect, dacă nu fac asta, asa e si cu el, daca el imi scrie: Buna, ce faci... Eu ce sa ii zic? Daca nu ii raspund o sa ma intrebe ce s-a intamplat daca a gresit cu ceva, asa e el si. Ce sa ii zic?
In acest caz ii poti raspunde politicos, scurt si fara sa te abati.
Asa fac de fiecare data, fara sa mai adaug nimic in plus ca sa isi dea sema ca nu vreau sa continui conversatia.
Tu esti draguta, nu? Nu merita oare oamenii explicatii? Asa sigur ii tai avantul. Majoritatea oamenilor sunt prosti si ii trateaza pe semeni cu indiferenta. Cel mai dureros e sa nu ti se ofere nicio explicatie! I-ai spus oare? Nu intelege de vorba buna? Atunci chiar are o probema daca i-ai spus raspicat.
Effy35 întreabă: