Din orgoliu, din neinteres. Pur si simplu cand o persoana iti da respins/block/delete inseamna ca nu mai prezinti pentru ea un interes. Din mai multe motive: v-ati certat, v-ati jignit etc.
Posibile remuscari. Lectie de moralitate acum!
Daca o persoana are un partener/a si nu se mai simte atras de respectiva persoana,sau pur si simplu nu mai este interesat in nici un fel de ea,este frumos sa ii spuna acest lucru pentru a nu se ajunge la o situatie mai dramatica decat e cazul.
Poate ca baietasul tau a fost cuprins de remuscari,adica i-a venit mintea la cap, si nu a vrut sa isi insele partenera pentru ca asa ceva nu e pe placul nimanui.El probabil ca a sesizat cum merge discutia si a preferat sa nu mai continue, lucru pe care tu, ca o femeie decenta (presupun), trebuie sa il respecti.
Mda...ce pot sa zic. Nicicum n-as trece bariera iar la partea cu inselatul si mintea la cap numai eu stiu alte3 pe langa asa ca...
Dar tot nu e de inteles...adica de ce doar mie sa nu-mi dea acc cand vba aia ne intelegeam fte bine. Mi se pare ciudat
Misterul vietii.Dar totusi, de ce nu il iei asa matur si sa il intrebi direct? Poate a gresit baiatul si ii e rusine sa spuna ca a apasat aiurea.Am facut si eu asta dar m-am dus si i-am zis ca sunt tembel si nu mai nimeresc butonul
Da ma nu stiu.*** intelegi? si n-am cum sa intreb(numai am nr nimic) ...ca as parea intelegi tu? asa ca lasa dq dar pacat...e totusi aiurea pana si pr mea cea mai buna il are la r vbaa aia
Eeeeee,iti e jena. Daca chiar vrei, poti cumva.Dar daca nu vrei e ok, nici nu e nevoie.El a incheiat, tu la fel.