| ZambeskDinNouAcum a întrebat:

Buna ...numai suport viata asta de tot rahatul. Poate mai are lumea necazuri dar la mine merg struna.Ai mei se cearta intruna de cand ma stiucrying, prietenul meu cel mai bun s-a sinucis iar baiatul pe care il iubesc se joaca cu minecryingnici nu mai stiu ce vrea de la mine.sadAsta seara ai mei s-au certat din noucrying si tata mi-a zic sa plec la bunica iar mama ca daca nu eram eu cu soramea baga de mult divortul( sincera sa fiu asta as prefera acum sa bage divortul ca numai suport). Tata mai a fost casatorit si are o fata din aceea casatorie a fost la noi dar a plecat la mama ei. Am aflat ca era si inca e o mare parasuta, dar pentru tata nu conteaza o ridica in slavi.Eu sunt mai timida de felul meu, incerc sa fiu indrazneata dar nu pot si simt ca am ajuns la capatul puterilor...imi doresc sa nu ma fi nascut ca poate asa erau toti mai fericiti, sau daca acum dispar o sa se calmeze cu toticrying. Nu stiu ce sa mai faccrying
p.s.Chiar daca am scris la nume "akumzambescdinnou" e o minkiuna am fost si eu pot sa spun ferikita o luna dar acum am inceput din nou sa imi blestem soarta.scuze de greseliile gramaticale.mersi

Răspuns Câştigător
| AnaaML a răspuns:

Nu imi vine sa cred. si eu am acceasi problema ai mei se cearta de cate ori se vad.si eu deja imi vine sa ma omor! Nici eu nu mai pot.dar ce sa fac?!? incerc sa fiu optimista si eu am avut o problema cu o prietena care a murit.si nu stiu ce sa mai fac.si problema cu baiatul tau o am si eu imi place de cineva dar el isi bate jos de mine.Si eu am zis de 10001 de ori ca as vrea sa nu ma fii nascut dar deja nu mai am ce sa fac.imi pare rau si asta e.incearca sa zambestii si fii optimista. candva poate se va face lumina si pe strada ta.si poate si pe a mea![ scuzati`mi greselile multumesc ]

13 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Stiu cum te simti. Nu am o viata ca a ta, dar nu pot sa zic ca in societate sunt cel mai bun. Multi rad de mine, ma iau la misto etc. nu stiu ce sa zic. Faza cu disparutu de care ai zis... du-te la o prietena mai departata 3-4 zile si o sa te primeasca ohoo misto.
La mine in scoala multi ma ia de prost. Din ce cauza? niciodata in viata mea nu m-am batut. Nu suport violenta. Si de aia sunt considerat cel mai pampalau de la mine din clasa, desi sunt unul dintre cei mai puternici. Asa e in Romania fetito. Am fost 1 an in spania, a fost raiu pe pamant. Iadu e lux pe langa Romania. Stiu cum e faza cu parintii. Si ai mei se certau mai de mult. Si odata i-am luat pe amandoi, in timp ce se certau, si le-am zis, chiar asa le-am zis: Bai ce *** va certati atata. Ma *** pe ei de bani si datorii. Rezolvatile cu calm.Va certati si ce rezolvati? si de atunci sau mai potolit.
O alta metoda ar fi, sa-ti relaxezi creierul. Sa-l faci imun ca sa zic asa. Pe mine nu ma mai deranjeaza nimic, si nu mai bag pe nimeni in seama. Si eu sunt timid si din cauza asta am probleme. Nu's psiholog dar ma pricep sa linistesc oamenii. Cand iti mai e greu, imi poti trimite un mesaj si iti spun eu cum sa te linistesti. Iti gasesti un prieten adevarat, care sa-ti fie alaturi mereu, si sa stai mult timp cu el. Deshizi bine ochii si vezi cine-ti face rau fara sa stii, si cine e cu tine. Asculta muzica, e cel mai bun remediu. Eu mereu ascult muzica sa ma calmez. Dar ceva care nu ma intarate, melodii lente din desene, pentru ca's cele mai bune.
Daca vreodata mai vrei sa te descarci, imi trimiti un mesaj, sau, daca vrei, imi zici, tot printrun mesj, daca vrei sa-ti dau un id, pe care am lume cu probleme din astea ca tine. La fel si ei, se descarca spunandu-mi necazurile lor, si eu incerc sa-i calmez.
Bafta in continuare, si incearca sa gandesti pozitiv. Succes si gandeste-te la ce am zis. Multi o sa zica, si precizez chiar eu asta, ca sa ai timp sa te gandesti, ca zic asta doar ca sa-ti obtin id... ce treaba am eu cu tine. daca tu esti prin moldova si eu la mama draq de tine. Multa lume e rea.Ai grija. Succes!

| emy a răspuns:

Draga mea, iti spun eu ce sa faci: o rugaciune. Eu la toata lumea recomand asta, pentru ca la mine a dat rezultate foarte bune. Si eu am avut niste probleme si ajunsesem sa gandesc exact ca tine: ca nu trebuia sa ma nasc, ca daca nu eram eu, era mai bine pentru toata lumea. Acum insa, e ok. Iti recomand(ca la toata lumea) si niste exercitii fizice, de respiratie(inspiri lent, pe nas, apoi expiri lent, pe gura, de 7-8 ori consecutiv), mergi la prieteni, discuta cu ei, mergi la plimbare(miscarea in aer liber este foarte buna in stari din astea), citeste poezii (te scit mai repede din stare decat proza), asculta o muzica linistitoare, mai fa cate ceva prin casa, ajutati prietenii si chiar parintii la ceea ce au nevoie. Dupa aceea, discuta cu ei la modul cel mai serios si spune-le ce te doare. Dar dicuta cu ei atunci cand sunt linistiti, nu cand se cearta.Iar daca vezi ca nu da rezultate, du-te la bunica ta, chiar daca poate ti-e greu sa stai departe de parintii tai. Nu poti sa traiesti permanent in stress, asta te imbolnaveste, si nu faci nici un bine nici tie, nici lor, nici bunicii tale(cu siguranta va suferi, daca tie ti se intampla ceva). Daca vrei, discuta si cu un psiholog fara nici o rusine.Iar daca nu-ti permiti, intra pe sfatulmedicului.ro, fa-ti acolo un cont gratuit si discuta acolo cu un psiholog (tot gratuit, cred). Asta te poate ajuta foarte mult, dar cu conditia sa fii sincera, deschisa si sa-i spui tot ceea ce simti.Asta nu e o rusine,, nu inseamna ca esti nebuna daaca apelezi la psiholog.Psihologul discuta cu tine, iar cu un nebun nu se poate discuta. Deci nebunii nu au ce cauta la psiholog, ci la psihiatru(nici aici nu merg doar nebunii). Sincer iti doresc din suflet multa, multa bafta si capul sus! Ai incredere in Domnul, caci El nu ne lasa niciodata.Trebuie doar sa credem in El si sa ne rugam(din tot sufletul si cu credinta, fara pic de indoiala; daca ai indoieli, nu mai are nici un rost sa te rogi). Succes!:_* si >big grin

| emy a răspuns:

A... si inca ceva: nu-ti mai blestema zilele, e cel mai mare pacat. Sunt altii care ar da orice ca sa mai traiasca macar o zi, o ora si nu mai au nici o sansa.In plus, incearca sa te gandesti ca in viata nimic nu e intamplator, intotdeauna exista un motiv pentru care trebuie sa trecem prin anumite situatii. Cum se spune: Dumnezeu stie ce e mai bine pentru fiecare, chiar daca noi avem impresia ca nu e asa.Incearca sa gandesti asa, si va fi bine, o sa vezi. Puuuup.

| Smile94 a răspuns:

Imi pare rau, dar chiar daca acum vezi negru in curand iti va aparea o luminita. Toata viata e o lupta continua dar incearca sa castigi lupta fiind optimista si gandidu-te ca maine va rasari soarele.nu dispera incearca sa tii capul sus si sa mergi mai departe
de ceva da un mesaj cu id tau si mai vb

| AlexSM86 a răspuns:

Stii ca cel mai usor e sa renunti, da lucrurile bune nu apar dupa drumuri usoare. Acum nu esti tu cea care ia deciziile in familie si atmosfera e in functie de ce fel de oameni sunt cei care iau deciziile. Tu invata de la fiecare cum sa fii si cum sa nu fii in viata pentru ca atunci cand o sa iei tu deciziile lumea din jurul tau sa fie fericita.winking Neva give up!

| passenger a răspuns:

Ia te rog sa te potolesti! Ce sunt crizele astea adolescentine? Ai ceva la cap,de-ti sta mintea numai la lucruri negre? Esti prea sensibila... Uite nu vreau sa zici ca sunt rea,dar poate cateodata,cand te simti inutila,mohorata, iti trebuie niste persoane care sa nu te mai bage asa mult in seama. Poate indiferenta te va face mai puternica! Gandeste-te ca peste cativa ani (apropo cati ani ai?) vei pleca departe de tara asta si vei uita de tot, dar in niciun caz nu te gandi la sinucidere. Asta e acum. Dumnezeu nu uita pe nimeni!

| Robert92 a răspuns:

De obicei imi vin raspunsurile pe moment, dar la problema asta nici nu stiu ce sfat sa iti dau.Viata e grea,dura, dar trebuie sa mergi mai departe, indiferent de ce s-ar intampla.In legatura cu baiatul pe care il iubesti...lasa-l in pace. Daca te place te va baga el in seama, daca nu, atunci nu merita sa te gandesti la el.Cat despre familie...incearca sa vorbesti cu ei,sunt parintii tai si te iubesc,spune-le ca cearta asta a lor nu iti face bine si ca,daca tin la tine, sa se abtina, cel putin in fata ta.Nu esti tu de vina datorita certelor din familie,fiecare familie are problemele ei, nu te mai invinovati. Tine capul sus, in curand totul va fi mai bine.Ramane doar de asteptat.si de sperat.

| Neculae a răspuns:

Imi pare dar nu te gandi sa faci ceva prostesc fiecare om are promblemele lui asa ca nu face nimic prostesc o sa apara si linistea iintr-un moment sti vorba aia? Never say Never

| Ove a răspuns:

Buna, eu spun sa te calmezi, si da cum ai spus si mai in sus toti au necazuri, si tuturos li se pare ca numai ei patesc...cel mai important lucru este sa te calmezi, sa incerci sa fi cat poti tu de realista si cu capu pe umeri, gandeste pozitiv, oricum odata si odata vor trece toate. Uite aici adresa mea ovedesays@yahoo.com daca ai nevoie de ceva sau de cineva

| lewiscristian_4963 a răspuns:

Buna.te rog nu mai gandi asa,eute si eu am foarte mari probleme ca:parintii se cearta, mi-a ars casa si toate bunurile si acum stau cu chirie si nu am mai nimic, eram a 10a la liceu in giurgiu si acum m-am retras pentru un an ca sa muncesc alaturi de parinti ca sa ne facem o casa si sa acoperim datoriile, cu fetele stau foarte prost (mai nici una)ca nu ma place ca...na sunt sarac si fetelor in special fetelor le plac baietii cu bani si de o vreme nu prea am sau imbracati numai de firma etc, prieteni crede-ma ca nu mai am ci totii m-au vandut s.a deci nu mai gandi asa sunt multi care au probleme chiar mai multe ca u! traieste-ti viata.si inca ceva! in viata ai sa te intalnesti cu foarte multe probleme foarte grave.scz de greseli neprevazute

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa gasesti pe cineva cu care sa vorbesti

| qwertzzz a răspuns:

Hei,nu dispera.Toata lumea trece prin momente mai grele la un moment dat, dar trebuie sa trecem peste ele cu fruntea sus.Nu te mai gandi la atatea probleme, si uite, chiar daca nu esti indrazneata, eu iti recomand din toata inima sa incerci sa vorbesti cu parintii tai, cu amundoi, sau eventual in prima faza cu unul dintre ei, cu care te intelegi mai bine. Spune-le ce ai pe suflet, ce te deranjeaza. Spune-le ca ti-ai dori sa traiesti intr-o familie unita, fara certuri, si ce e cel mai important, spune-le ca ii iubesti pe amundoi la fel de mult! Crede-ma ca ii vei impresiona, si se vor bucura sa vada ca ti-ai deschis inima in fata lor. Atunci isi vor deschide si ei ochii si isi vor da seama ca au niste copii de crescut, intr-un mediu propice.
Cat despre prietenul tau, daca isi bate joc de tine, la fel, incearca sa vorbesti cu el, spune-i ceea ce te deranjeaza, iar daca el continua sa fie nesimtit, sfatul meu este sa il parasesti.Sunt multi baieti pe lumea asta. happy
Sper ca ti-am fost de ajutor!

| mariana_3596 a răspuns:

Buna in viata treci prin multe greutati,dar trebuie sa ai puterea sa le depasesti,si eu am avut multe probleme,dar am reusit sa le depasesc, asa ca renunta la gandurile negre, fi tare si mergi mai departe.