Dacă chiar o iubești las-o să se gândească la ce vrea, tu trebuie să-i spui că îți pare rău și speră că te va ierta.
Poate e confuză și ea, înțelege-o.
Cu bine.
Mersi de raspuns...credema ca mi-am cerut scuze zilele cum nu cred ca a facut-o cineva vreodata..ms, asa am sa fac...credema ca eu chiar o iubesc si sunt in stare sa-mi dau viata pentru ea, vorbesc foarte serios, nu-i o gluma
Multumesc
Directore,
Sper ca agramarea ta sa fie doar de la palpitatiile si fibrilatiile unei relatii prost intelese.
Altfel, uite ce as face eu: mi-as cauta urgent alt cardiolog si as lasa-o pe ea sa ma sune dupa ce ii dau un SMS de forma: "Te astept sa fii pregatita pentru ce am sa iti ofer! Al tau Liviu inca in viata."
Poate par bosorog, dar va dau un sfat predecembrist pentru noii aspiranti la functia suprema de iubit sau tata sau sotz. Intai fiti voi ce v-ati dori sa fiti si apoi lasati-le pe ele sa va caute. Nu milogiti niciodata la femeie, ele au nevoie de barbati nu de scuze, au nevoie de un brat puternic nu de o mana care isi face cruci cand ailalta mana e pe piept, au mor, viata mea, ma sinucid sunt un las!
Capu sus ca la frizer! Daca e sa fie a ta, o sa aveti pana si aceeasi piatra funerara peste 60 de ani, daca nu... lasa natura sa isi urmeze cursul, altfel tot impotriva ta se va intoarce cand ti-o fi lumea mai draga!
Stima!
Eu chiar o iubesc, si nu glumesc. poate o parea o gluma, dar ca sa stiti ca eu chiar o iubesc si sunt in stare sa-mi dau viata pentru ea.
Daca iti dai(mai mult iei decat dai) viata pentru ea, sigur veti trai fericiti pana la adanci batraneti.
Omule, fii deschis la minte! Nu astepta sa se rezolve, gaseste solutii alternative, da din coate, fugi de tristete si ganduri negre, nu mai face casa cu ele ca ajungi o scorbura pana la maturitate.
Poate intr-un viitor apropiat va fi iar a ta, lasa timpul sa isi faca jocul, tu continua sa te pregatesti profesional sa iti ingrijesti sanatatea, viata nu e numai deceptii in dragoste e mult mai mult.
Dacă ar vedea tot ce ai scris :X
Să știi că nu merită să lupți pentru cineva care nu vrea să lupți pentru el.
Crede-ma ca eu chiar o iubesc