| andreeacarte a întrebat:

Buna numele meu este Andreea si am sa va spun povestea mea am nevoie de sfaturi..totul a inceput acum 9 ani eram doar um copil fara minte aveam 14 ani m-am cuplat cu Mihai care avea 18...ne-am iubit mult am trait clipe frumoase.Mereu ma alinta imi vorbea frumos ma facea sa ma simt cea mai iubita femeia pana cand ne-am hotarat sa ne mutam eu facusem 18 ani.El dupa ce ne-am mutat a inceput sa bea..sa nu se mai opreasca era mai mereu beat am incercat sa-i explic ca nu-i bine ce face ..am lasat sa treaca anii am facut 20 am facut nunta iar dupa nunta am ramas gravida si de aici au inceput certuri, batai, jigniri, injuraturi si tot felul de reprosuri. Eu acum am 23 si am o fetita de 2 anisori ea e singura care imi da putere sa merg mai departe.n-am pe nimeni suntem plecati din tara, sotul lucreaza iar eu stau acasa cu fata. Ziua plang caci sunt intro depresie si seara cand vine mi-e frica sa si vorbesc ce sa fac? Nu-mi pot reveni mentionez ca si eu gresesc toti gresim dar nu-i pot spune nimic caci e zi de zi beat.

Răspuns Câştigător
| TheLoveDoctorr a răspuns:

Alina draga, de ce te-ai casatorit cu el daca ai vazut ca nu-si lasa viciul pentru relatia voastra? De ce nu ai bagat divort la prima agresiune?(fie ea fizica sau verbala) Acuma tu ai aruncat cu piatra in rau si vrei sa o scoti din rau. Bagi divort, iei copilul, vii acasa si-l lasi cu bautura lui.Esti tanara si ai nevoie de afectiune si un barbat care sa-si trateze copii ca niste fiinte adorbaile ce sunt in cei mai frumosi ani ai casiniciei.Baga divort, nu mai trage, nu mai ai pentru cine, nu va mai fi ce a fost!

7 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Ia copilul si pleaca. vino in tara si creste-ti fetita linistita.Nu se mai schimba.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Divortezi, vii in tara si ceri pensie alimentara

| Lawliet14 a răspuns:

Poti incerca cu biserica, adica sa duci niste haine de a lui la biserica, de preferat totusi manastire. Daca nu iti iese asa, va trebuie sa divortezi din pacate... Imi pare rau de situatia ta, inceteaza sa mai fii o victima! Dar gandeste-te ca trebuie sa lupti pentru fetita ta, dar insa nu intr-o relatie in care esti batuta si certata, injurata, jignita si altele. Chiar imi pare rau de situatia ta, Dumnezeu sa iti dea putere sa faci ceea ce trebuie si sa nu mai fii batjocurita iar amandurora de asemenea sanatate!

| suntserios a răspuns (pentru Lawliet14):

Sa duca haine la biserica? Nu cred ca ii arde de glume femeii

| andreeacarte explică:

M-am gandit la divort dar eu n-am lucrat niciodata iar el e cu bani..prietenele. Spun ca voi pierde copilu in divort deoarece n-am avut loc de munca ce sa fac nu vreau sa pierd copilu e viata mea

| anonim_4396 a răspuns (pentru andreeacarte):

Momentan separa-te fara sa divortezi, nu vei pierde copilul nici la divort daca vei spune ce comportament are.

| RAY a răspuns (pentru andreeacarte):

Ca nu ai muncit nu inseamna ca nu vei munci scapa de gandirea asta