| Loredana_6783 a întrebat:

numele meu este Loredana...si am si eu o problema nu ma inteleg cu mama mea...parintii mei au divortat de aproape 3 ani si chiar daca au divortat tata mai doarme pe la noi dar ma afecteaza foarte mult acest lucru si nu stiu ce sa fac, nu-mi place sa doarma aici pentru ca am trecut prin multe greutati si nu mai vreau inca o data,:-(cand aud ca tati doarme aici ma apuca plansul, iar ce ma doare mai tare este ca mama nu ma consulta daca ma afecteaza sau nu daca doarme tata la noi, va rog spuneti-mi ce sa fac, ajutati-ma, multumesc si va pup

Răspuns Câştigător
| monibarbi10 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ii spui mamei tale ce nu iti convine si daca nu poate face nimic ar trebui sa te obisnuiesti cu ideea ca tatal tau va dormi la voi.Pzz funda.

6 răspunsuri:
| Kogaion a răspuns:

Pei ar trebui sa aveti o discutie despre tema asta, sau cand mai vine tata tau pe la voi tu sa mergi la o prietena daca nu-ti place asa tare dar cred ca totul se poate rezolva nu cred ca e asa grav

| Dreamer a răspuns:

Prin aceeasi situatie am trecut si eu doar ca ai mei sunt despartiti de 14 ani, aveam 6 pe atunci...am ales sa stau la bunici pana isi termina ei conturile. N-a fost usor dar cand treci printr-o astfel de situatie devii mai puternic si inveti astfel din greselile parintilor tai...din pacate!
Incearca sa vb cu mama ta sau macar gaseste persoana care sa te inteleaga!

| Ramona_6382 a răspuns:

Presupun ca inca esti mica, adica nu atat de mare in cat parintii sa te bage in seama si sa asculte parerile tale.treaba asta cu statul la bunici nu e unul chiar bun pentru ca usor usor te vei indeparta si de mama ta.in cel mai bun caz ar fi sa vorbesti cu o prietena a mamei tale, care este si sociabila, sa ii spui ce te doare si poate asa te va putea ajuta sa treci peste momentele astea dificile.imi pare rau ca nici mama ta nu te intreba ce vrei tu de fapt si cum iti este tie mai bine.cred ca este putin egoista.imi pare rau de tine sincer, dar poate o s-o rezolvi pana la urma.Succes:*

| lovegirl15 a răspuns:

Hmm,ar trebui sa purtati o discutie pe acest subiect. Spune ce crezi,nu tine numai pentru tine. Daca nu iti convine ca tatal tau sa doarma acolo, exprima-ti punctul de vedere, si cu siguranta vei fi ascultata.Nu cred totusi ca parintii tai iti vor raul.
Deci spune-le ce simti, ce ai pe suflet, si sunt foarte sigura ca te vor asculta si vor lua o decizie corecta.
Mult succes in continuare.
Fundita?batting eyelashes

| doduioan06 a răspuns:

Loredana,adevarat acum esti frustrata te simti neglijata dar ar trebui sa iti schimbi un pic atitudine e tata,e mama poate va urma o impacare vrei sa fi cea care ii judeci,ai sa poti duce povara ca tu ai fost ce care sa opus reconcilieri,cum te-ai impaca cu gindul sa vina un alt barbat sa doarma la voi care e posibil sa te trateze mai bine,dar de cele mai multe ori te ignora sau mai rau... discuta cu amindoi,cere sa discutati toi trei intreabai, spune-le ca nu vrei sa fie o relatie deschisa intre ei ai nevoie sa ai stabilitate cresti si nu poti sa cresti cu un tata flotant si o mama care nu stie ce vrea, mult succes

| FloareDeColt_1777 a răspuns:

Vorbeste deschis cu mama ta si spune-i foarte clar ca te afecteaza aceasta situatie. Mai poti merge impreuna cu ea la un psiholog, care cu siguranta o va face sa inteleaga ce se intampla cu tine. Succes!