Buna! Cel mai bine ar fi sa rupi relatia cu el. Este clar ca nu iti face bine si nici prieten nu iti este, ci doar o cunostinta. Prietenii vorbesc des, isi fac timp pentru tine. Lui pare sa nu ii pese de tine. Isi mai aduce aminte din cand in cand sa iti scrie cate ceva. Inceteaza sa ii mai raspunzi si mergi mai departe si cunoaste noi persoane. O sa il uiti daca iti vezi de treaba si de lucrurile pe care vrei sa le faci.
Buna, Melisa! Frumos nume.
Hmm, daca imi spui ca si-a facut relatie atunci slabe sanse spre deloc sa fiti impreuna.
Depinde in ce fel a vorbit cu tine: ca amici, ca si cunostinte.
Poate ca el vorbea cu tine ca si cu o prietena iar tu ai crezut ca el vrea ceva mai serios si ca te place.
Dupa cum vezi, lucrurile nu au stat chiar asa, dovada stand faptul ca acum el e cuplat.
Ca sa scapi de aceasta obsesie pentru el incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva util si benefic tie: citeste, iesi in oras cu prietenii, mergi in excursii, in calatorii, fa voluntariat, orice care sa te distraga de la amintirea lui.
Mie una mi-e foarte clar ca omul nu are intenții serioase cu nicio fata, ai sa fii una ca toate celelalte dacă ajungi sa fii cu el. Mai bine nu. Tine minte, baiatul cauta fata, nu invers. Cel puțin așa trebuie sa fie la început. Părerea mea
Melisa draga, dupa cum ne scrii aici si cat de stangaci ne explici, nu cred ca ai mai mult de 13-14 ani.
Daca ai avea 22 de ani, nu ai astepta sa-ti spuna cineva ce sa faci, ci ai deschide gurita si ai vorbi serios cu barbatul ala.
Dc nul blochezi in mediul online, afara mergi cu ochelari de soare asa nu te recunoaste sau ii zici ca nu stii cine e daca te opreste afara cand te vede
Pai ar trebui sa clarificati treaba, daca te place sau nu, poate te place dar nu stie ca-l placi si nu indrazneste mai mult, discuta cu el si vezi ce si cum.
Asa-i ca arata bine?
Ador genul asta de relați, intre rai si iad, iubirea e mai mare daca nu va vorbiți un timp apoi creste mai mare când va revedeți si sexul e cool