anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna o intrebare 1.ati avut relatii la distanta? Eu am avut prima oara si a 2a oara,m-am impacat cu el a doua oara si ieri de ziua mea s-a despartit de mine si pur si simplu nu inteleg de ce, el a zis ca nu merge findca nu poate sa vina in Bucuresti (eu puteam sa fiu asa si fara sa il vad findca el tot timpul mi-a fost alaturi chiar daca suntem la distanta )a m-ai facut odata asa ca nu merge si totusi m-a cautat, s-a intors la mine si acum a comis-o din nou si intrebarea mea e 2. oare a 3a oara se va intoarce? findca sincer toti baietii care mi-au facut asa au ajuns sa regrete.P.s Roata se intoarce! O alta intrebare 3.eu ce sa fac? 4.Mam gandit sa ma sinucid adica m-am saturat de viata asta (stiu ca gandesc prost )si nu fac asta pentru un baiat fac fiindca am multe motive ...Mama mea niciodata nu a stiut sa imi fie alaturi sa ma asculte sa ma inteleaga sa fim mai apropiate de atat ca poate daca imi era nu se intampla ce mi sa intamplat..Am avut incredere in toti si mam inselat, numai un singur baiat m-a iubit cu adevarat si l-am pierdut sad.Si i-am zis lui fostul ca nu o sa mai auda de mine deloc joi va fi ziua decisiva poate exagerez, dar daca ati trece prin cate am trecut eu si nimeni sa nu ti fie alaturi m-ati fi inteles! 5.Si baiatul potrivit de unde imi dau seama care e? care e sincer si fidel ca am observat ca unii baieti stiu doar sa isi bata joc.dar cum spuneam Roata se intoarce..pana si cea mai dura persoana o sa cedeze odata si odata..si eu simt ca fostul se va reintoarce din nou la mine dar nu ii voi acorda a 3a sansa..findca nu o sa mai existe.M-am gandit sa imi dezactivez contul pur si simplu sa nu il vad cand e online si cum ma ignora sau sa nu ma mai vada el findca joi va fi prea tarziu..Multi isi dau seama fix cand au pierdut pe cineva cat de importanta era aceea persoana.6.Cum fac sa numai intru pe facebook? 7.Si cam cat timp nu trebuie sa mai intru ca sa imi treaca de el? 8. Daca el inainte ma cauta desi eu il ignoram acum o sa ma caute? Vreau un sfat stiu ca relatiile la distanta nu rezista, nu rezista din cauza indoilelilor! Dau funda va multumesc la cel/cea care a raspuns la toate intrebarile!:*

Răspuns Câştigător
| JessicaIoana a răspuns:

1. Eu nu am avut si sincer nu cred in ele. adica genul de relatii virtuale, inteleg daca ai cunoscut personal un baiat v-ati indragostit si el a fost nevoit sa plece da asta mi se pare normal dar genul de dragoste gasita prin nu stiu ce jocuri(metin bla bla.) sau pe facebook chiar nu exista crede-ma happy, ca sa ajungi sa iubesti o persoana trebuie sa o cunosti foarte bine pe cand tu vorbind cu el pe internet ce poti sa aflii? Cine stie ce minciuni. Cred ca sunt sanse de 1 la 100 sa gasesti pe cineva sa te iubeasca virtual. 2. Nu as crede. 3. Tu asteapta sa mai cresti(presupun ca esti mai micuta) si iti vei gasi jumatatea intamplator ai sa vezi dar nu pe un site de socializare. 4 Nu inteleg de ce transformati totul intr-o drama. Cum sa te sinucizi doar pentru ca treci printr-o perioada grea? Gandeste-te ca altii ar da orice sa aiba o viata ca a ta, adica sa traieasca habar n-ai cati copii mor prin spitale... Viata este cel mai pretios lucru pe care-l ai, nimeni nu ti-o poate da innapoi. O sa-ti rezolvi problemele, incearca sa vorbesti cu mama ta, explica-i ca e distanta fata de tine. 5. Persoana potrivita o vei gasi dupa multe esecuri, poate chiar ai gasit-o dar o ocolesti, ti-am zis trebuie sa cunosti muult o persoana pentru a realiza ca te iubeste. 6 Pai poti sa ti-l dezactivezi sau sa da-i turn off la chat, dar asta eu zic ca nu e o idee buna incearca sa-l ignori si tu prefa-te fericita incearca sa gasesti pe altcineva poate vei reusi, tot el te va cauta daca esti indiferenta. Ca sa uiti o persoana, trebuie sa o inlocuiesti. Sper ca ti-am fost de folos, funda?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate vrei sa ne suparam, cum sa te sinucizi, eu cu cine mai conversez aici? Te rog sa-mi raspunzi la o intrebare, ati intretinut relatii sexuale?

Răspuns utilizator avertizat
| Roland22 a răspuns:

Ca sa iti treaca de el singura solutie este sa cunosti pe altcineva.sigur va fi altcineva mai bun, nu stii de unde vine norocul.nu sta sa iti plangi de mila, du-te si cunoaste oameni! si recomand sa nu mai te implici in relatii la distanta.