1. Eu nu am avut si sincer nu cred in ele. adica genul de relatii virtuale, inteleg daca ai cunoscut personal un baiat v-ati indragostit si el a fost nevoit sa plece da asta mi se pare normal dar genul de dragoste gasita prin nu stiu ce jocuri(metin bla bla.) sau pe facebook chiar nu exista crede-ma , ca sa ajungi sa iubesti o persoana trebuie sa o cunosti foarte bine pe cand tu vorbind cu el pe internet ce poti sa aflii? Cine stie ce minciuni. Cred ca sunt sanse de 1 la 100 sa gasesti pe cineva sa te iubeasca virtual. 2. Nu as crede. 3. Tu asteapta sa mai cresti(presupun ca esti mai micuta) si iti vei gasi jumatatea intamplator ai sa vezi dar nu pe un site de socializare. 4 Nu inteleg de ce transformati totul intr-o drama. Cum sa te sinucizi doar pentru ca treci printr-o perioada grea? Gandeste-te ca altii ar da orice sa aiba o viata ca a ta, adica sa traieasca habar n-ai cati copii mor prin spitale... Viata este cel mai pretios lucru pe care-l ai, nimeni nu ti-o poate da innapoi. O sa-ti rezolvi problemele, incearca sa vorbesti cu mama ta, explica-i ca e distanta fata de tine. 5. Persoana potrivita o vei gasi dupa multe esecuri, poate chiar ai gasit-o dar o ocolesti, ti-am zis trebuie sa cunosti muult o persoana pentru a realiza ca te iubeste. 6 Pai poti sa ti-l dezactivezi sau sa da-i turn off la chat, dar asta eu zic ca nu e o idee buna incearca sa-l ignori si tu prefa-te fericita incearca sa gasesti pe altcineva poate vei reusi, tot el te va cauta daca esti indiferenta. Ca sa uiti o persoana, trebuie sa o inlocuiesti. Sper ca ti-am fost de folos, funda?
Ca sa iti treaca de el singura solutie este sa cunosti pe altcineva.sigur va fi altcineva mai bun, nu stii de unde vine norocul.nu sta sa iti plangi de mila, du-te si cunoaste oameni! si recomand sa nu mai te implici in relatii la distanta.