| ingerashulll a întrebat:

O intrebare mai mult pentru baieti. Prietenul meu mi-a spus ca vrea sa ne despartim. Imi place si tin foarte mult la el. A explicat ca suntem diferiti si ca ar vrea o relatie serioasa si de durata, iar faptul ca suntem din orase diferite e o piedica. Ce spune-ti : sa incerc sa-l intorc sau sa las totul cum este? Nu prea stiu exact ce sa fac.

10 răspunsuri:
| JustCosmin a răspuns:

Relatiile la distanta nu vor rezista niciodata si punct.

| RAY a răspuns:

Deci relatia e la distanta sau

| Stejar_Constantin_1995 a răspuns:

Da,relatiile la distanta nu prea merg...mereu.Dar daca tu il iubesti pe baiatul acesta(si nu vreau sa-ti spun chestia aia cu "daca iubesti pe cineva, atunci il lasi liber), eu iti sugerez macar sa incerci sa vorbesti cu el, dar nu pe skype sau facebook, ci fata in fata pentru a lamuri niste lucruri.Si vorbiti deschis, fara flori sau dulciuri, nu, totul pe fata.

| mgtow a răspuns:

Lasal sa se duca, stie ca nu o sa tina mult din cauza kilometrajului dintre voi. Daca era inteligent de la inceput trebuia sa nu se arunce in treaba asta

| Deaad a răspuns:

Sa lasi totul asa cum este.Omul a dat verdictul, plus ca mai sunteti si la distanta mare.
Nu ai ce sa faci.

| MorganaM a răspuns:

Mi se pare putin ciudat,,, adica, e cam urat din partea lui, e ca si cum ar spune ca esti neserioasa, iar faptul ca nu va potriviti, daca era atat de deranjanta treaba, si-ar fi dat seama de la bun inceput ca sunteti opusi, din moment cu nu si-a dat seama de la inceput, inseamna ca nu sunteti tocmai opusi. Atunci de ce a spus asta, daca nu e adevarat?
Dar iarasi, nu am avut parte de o asemenea relatie/despartire, ca sa pot intelege exact ce si cum stau lucrurile.
Dar, cred ca din moment ce el a renuntat la tine, nu are rost sa incerci sa il opresti. Ma tem ca mereu va prefera sa fie cu alta, or, un baiat trebuie sa iubeasca si sa protejeze o fata, iar aici nu pare ca va fi asa niciodata,,, Imi pare rau ca iti spun astfel, nu vreau sa fiu cruda, nici sa te ranesc. Vreau sa fi fericita.

| VelaJohnny a răspuns:

Relatiile la distanta pot dura si sa continue in mod fericit, Pewdiepie si Marzia de exemplu, si am mai auzit de unele cupluri logodite care au stat ani intr-o relatie la distanta. Discuta cu el legat de asta, poate ajungeti la un acord comun. oricum daca e asa clar nu poti avea o relatie solida cu el, e nevoie de tarie si sentimente profunde din partea amandorura (parerea mea, poate e diferit baiatu')
Trebuie sa cooperati, deci? Nu vad cooperarea dintre voi, deci nu cred ca o sa tina, dar tu stii cel mai bine situatia, si ce urmaresti de la acea relatie, casatorie? Daca nu, nu vad rostul sa te complici happy

| Lawliet14 a răspuns:

Nu te place indeajuns de mult din cate se pare. Cred din ce ai scris ca poti trece peste despartire.

| raluk27 a răspuns:

Decizia e luata din punctul lui de vedere. Nu incerca sa il intorci cu nimic. E doar o pierdere de timp, demnitate si energie.
In cel mai bun caz scenariul va fi urmatorul: Te duci la el, il iei cu frumosul, ca stai sa vezi, c-o fi, c-o pati, hai sa mai incercam o data bla bla bla, indirect tragi de el si te milogesti, probabil o sa cedeze (fie de jena, fie de mila, fie de faptul ca tine la tine si nu suporta sa te vada plangand ), iti mai arunca "un deget", o mai lalaiti cateva saptamani, bineinteles fara sa mai fie ca inainte, tu fiind doar o "tolerata" in viata lui, iar in final o sa iti spuna acelasi lucru sau nu o sa iti mai raspunda deloc la telefon. Si sfarsesti exact in acelasi punct, cu deosebirea ca atunci te va durea si mai mult.

| neutrino a răspuns:

El are dreptate iar tu nu trebuie decat sa-i faci pe plac si sa-ti cauti un baiat loco.