| bibi5961 a întrebat:

Buna, o parere despre ce cadouri sa ii iau sotiei de ziua ei? Multumesc!

9 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Ceva handmade https://www.facebook.com/cadourihandmadetazz.ro/ sau parfumul preferat, o geanta, chiar cosmetice daca stii ca isi doreste ceva. Sau un weekend doar voi doi. :D

| bibi5961 explică (pentru Aasdfghj):

Are cam de toate ce ai specificat acolo. Si un concediu deasemeni. Stiu ca isi doreste un epilator cu laser (insa nu stiu ce ar fi bun, suma aprox de 1000 ron doar pentru asta, daca aveti ceva recomandari va rog), in afara de epilator ce alte idei?

| Victoria18 a răspuns:

Pai tu o cunosti mai bine. Tu stii ce ii place si de ce are nevoie(in definitiv asta conteaza cel mai mult, sa avem nevoie de acel cadou). Ii poti lua o superba floare la ghiveci, alea taiate se ofilesc, un parfum, un lantisor, o pereche de cercei sau o bratara de argint, o rochie frumoasa, o iesire in oras, un tort frumos cu poza voastra, lenjerie de pat cu poza voastra si cu ornamente de iubire(inimioare, mesaje de dragoste), sa va duceti undeva intr-o vacanta.

| bibi5961 explică (pentru Victoria18):

Ce as vrea eu... laughing nu vrea ea laughing e buna ideea lenjerie de pat cu poza noastra. Merci

| munteanuionvictor a răspuns:

Un obiect de artizanat.

Răspuns utilizator avertizat
| Deserth a răspuns:

Bratari de picior

| bibi5961 explică (pentru Deserth):

Buna idee. Zicea odata ca ii plachee hee

| Defalucy a răspuns:

Buna.
-o cana cu poza voastra intr-o inima sau alt obiect personalizat.
-lenjerie.
-o rochie.
-o trusa de unghii, oja.
-cosmetice (eu nu m-as risca, culorile si le alege ea, dar poti lua o crema de fata).
-pantofi.
-un parfum.
-o programare la spa/coafor.
Si un buchet frumooos de flori.