Intradevar fetita trebuie sa fie pusa totdeauna pe primul loc, dar poate ei chiar nu se mai iubesc, poate chiar relatiia aia nu mai poate sa mearga bineinteles asta pentru ca nu au ei bunavointa.totusi insista, spune-le:ce credeti ca o sa spuna fetita cand e mare? nu am tata sau mama pentru ca nea parasit pentru altul sau pentru.nu stiu din ce provin certurile totusi nu credeti ca ati putea incerca pentru ea? nu o iubiti indeajuns macar ca sa tineti relatia in viata pentru ea?
Fa-le cadou cartea :barbatii sunt de pe marte si femeile de pe venus", sigur ii va ajuta. spune-le ca fetita e pe primul loc, sa nu mai fie egoisti si sa se comporte ca 2 adulti ca sunt lucruri mult mai grele in viata.
Care e motivul certei? daca cearta a inceput fara motiv, inseamna ca sotul/sotia au gasit pe cineva maio frumos, destept, bogat, etc. spune-le:fetita nu conteaza deloc pentru voi? nu e si ea un om?
Se inseala reciproc si doresc sa se desparta.se inseala amandoi crezand ca au gasit ceva mai bun pentru ei, dar nu se gandesc deloc la fetita.sunt fraieri si egoisti.nu sunt in stare sa traiasca impreuna.lasa-i sa se desparta.cine e prost...sa moara. vor plati fiindca, greseala se iarta, prostia se plateste.
Daca sint casatoritii au un copil banuiesc ca au o casa? ce le mai trebuie? omul cind nu are ce face isi face. sau saturat de atita bine?/in ziua de azi este foarte greu singur apai si cu un copil, sa se potoleasca sint sanatosii? pot merge pot vorbi? asta conteaza. sa se iubeasca sa nu se certe ca nu sint dusmanii nu sint in razboi.eu vreau sa ma marit de 2 ani jumate dar nu avem banii. si nu ne certam si nu avem nici casa noastra. desi ne-am dori. sa isi vada de viata si copilul lor sa ii dea educatie sa se joace cu el sa il plimbe sa ii faca o copilarie frumoasa nu sa il plimbe de la un parinte la altu, nimeni nu este mai bun decit cel cu care este acum. ei 2 ar trebui sa se faca fericiti unu pe altu. lumea din afara le poate face rau. ei sa se protejeze unu pe altu. pe ea cine o mai ia daca are copil? o sa imbatrineasca singura?
Pe lumea asta sunt probleme mai grave, oamenii mor de cancer, de foame..., se intampla cu parintii care nu vad realitatea vietii, nu vad ce este mai important pe lumea asta.Pacat de copil, ar trebui sa se gandeasca prima data la copil si dupa aceea la orgoliile lor, care pot fi lasate de- parte. Daca parintii sunt fericiti. sunt si copii.Nu exista fericire implinita daca nu ai copii langa tine, sa-i vezi crescand, sa-i ajuti cand au nevoie de tine, sa le fii aproape in momentele frumoase.Sunt egoisti si se gandesc numai la fericirea lor, dar uite de copil.Pacat, ar trebui sa ne alegem parintii, dar nu puteam.