Nu presupune ca ai neaparat cancer.Du-te si fa- ti analize prima data.Incredinteaza-ti viata 8Creatorului care te iubeste si nu te va parasi niciodata. Discuta cu El tot ce ai pe suflet si vei percepe dragostea si mangaierea Lui.
O relatie la distanta nu e o relatie adevarata. 3 ani de zile? Nici macar nu va cunoasteti cu adevarat! Cred ca ti-ai pierdut timpul cu el. Sfatul meu e sa concentrezi pe tine si sanatatea ta in primul rand, dupa care sa incerci sa cunosti barbati din orasul tau.
Hei
Păcat că ai șters întrebarea și a rămas așa cu anonim, poate nici nu mai citești răspunsurile
Păi dacă aș fi în locul tău tocmai i-aș spune pentru că oricum sunt pe moarte sau am șanse mici să scap
Din câte știu eu cancerul nu mai e atât de grav cum era odată pentru că medicina a evoluat foarte mult
S-a demonstrat și faptul că toate celulele nocive să le spunem așa, se strâng în corp într-un singur loc și așa se declanșează cancerul
Dacă ești puternic și începi să gândești pozitiv, psihicul va afecta in mod constructiv fizicul plus tratamentul medical și suportul celor dragi te pot pune pe picioare
Acum tu nu spui nimic clar, poate nu ai cancer, mai ales dacă nu ai fost la o consultație de specialitate
Chiar și așa se poate întâmpla să fie o mare greșeală pentru că nu odată la noi s-a întâmplat asta
Eu am exemplu cu mătușa mea căreia i s-a spus că are cancer de vreo 3 ori și nu era vorba de așa ceva
Deci cred că ai avea de câștigat dacă i-ai spune exact ce simți
Nu are sens să ascundem cine suntem sau ceea ce simțim, e în defavoarea noastră și a celor din jur
Prefer un adevăr dureros decât o minciună frumoasă
Iar noi nu-i pe putem răni pe cei din jur, poate doar dacă facem ceva fizic de exemplu
Succes
Deci trebuie să separi lucrurile. Boala și relația sunt două lucruri diferite. Boala e apărută recent, relația înțeleg că e o boală lungă. Și știi cum e cu boala lungă, e moarte sigură.
Într-o relație, când unul spune "My way or the highway" deja e clar că nu e o relație viabilă. Dacă te iubea cu adevărat încerca să facă un compromis, de dragul iubirii voastre.
Tu nu vrei să îl fa i să sufere, să îl protejezi, iar el nu are probleme să cunoască alte fete? Păi dacă te iubea cu adevărat, puteau să umble în fața lui în curu’ gol toate concurentele la Miss Univers, el la tine avea inima. Dar așa, dacă tu nu ești acolo el umblă după altele, asta nu mai e relație, e prosteală pe față. Taie răul din rădăcină. Tratează-te (apropo, de unde știi că ai cancer, ai făcut analize, tomografie, RMN?).
După ce îți revii refă-ți viața, nu mai sta după un terchea berchea.
Cred că faci o mare greșeală că procedezi așa. Cel mai sănătos pentru relația voastră era să fiți împreună și să petreceți timpul amândoi. Este foarte clar că ești anxioasă în momentul ăsta, mai ales că te suspectezi că suferi de o boală atât de gravă, care în că nu este confirmată și de către medici. Faptul că vrei să-l îndepărtezi de tine nu înseamnă că-l protejezi și că nu va suferi, provocându-ți în același timp suferințe suplimentare. Crede-mă, orice luptă duci, dacă ai pe cineva alături lupta este mult mai ușoară. Eu te sfătuiesc să te deschizi puțin față de el, să vă mutați împreună și lasă-ți iubitul să-ți fie camarad și în impasul acesta și crede-mă că multe dintre problemele tale se vor rezolva. Succes.
Eu cred ca ai picat intr-o depresie si incepi sa te panichezi degeaba ca ai avea cancer
cancerul nu e chiar asa, ai o durere si brusc peste noapte ai facut cancer
acum legat de realtie in sine…stiu cat de greu e sa ai o relatie la distanta, dar cred ca totul e in mintea ta
in primul rand trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine si sa ti depasesti aceste ganduri negative ca sa l poti iubi si pe el
in al doilea rand, personal am deprins de a lungul timpului ca doar prin comunicare poti sa schimbi ceva deci parerea mea este ca ar fi bine sa i comunici tot ce simti si eventual sa faceti amandoi un efort pentru a va muta impreuna, ci nu doar tu
a il indeparta de tine nu este o solutie!
anonim_4396 întreabă: