| 6six a întrebat:

Buna o sa plec in tabra happy si numai pot imi dau doar 3 mil are sunt banii mei care m-am straduit sa ii strang sa fie acolo stransi..si in rest ei nu imi dau nii un ban!

nu ca ar fi saraci, ca naiba castiga peste 50 de mil pe luna, m-am saturat le-am explicat anul imi ajung trei milioane si au zis a imi bat joc de ei... nei miau platiti doar tabra pr zisa de 6 mil.

m-am saturat de raciun nu am imi primit un adou de 2-3 ani decat de la rude. iar anul asta mi-am luat un telefon din banii mei am impresia ca ei nu ma imi iubesc deloc. ce dracu ac cu banii? ca imprumuturi n-au.na sit ca a 5-a roata amam nici macar nu a vrut sa imi calce hainele care urma sa le pun in valiza mama rugat de ea o saptamana si pana la urma mi le-am calcat singura... si amamsta toata ziua si fumeaza ca vaca...

m-am saturat haine nu ma imi ia niik acum pentru tabra mi-a luat 2 per de blugi si adidasi si balerini, si nici macar nu au fost de firma. nu cred ca a fost imi mult de 230 de mei hainele avand in vedere c anul mia mai luat haine de ff mult timpp. sis e mai imbraca si ca naiba. uneori am impresia ca tata se imbraca mai bine.

zice d emine uneori c ama imbrac in fel si chip da pe ea nu-s e vede niciodata.

si raman uimiti ( ca, cum (scuze cacafonia) traiesc unii cu7 mil pe luna )eu sunt curioasa cum nu pot ei traii cu epste 50?

chiar sunt curioasa oare mai tin la mine?
Hai si sa nu mia zic ca nu mi-am mai facut ziuade vreo6-7 ani si ei si-o fac mereu ia zzeci de kile de carne si fac gratar,,, si invitatoti handicapatii iar de ziua mea nimic, bine la mine faclafel issi invita prietenii lor.

eu nu mia stiu oare... oare ei au ceva cu mine? se ia de mine ca nu invat am avut doar o medie de 7. si restul 9 si10 amavut media 9, 50-9, 60?

bine au dat abni pe meditatii da acum nau mai dat. cam 150 de lei pesapt. dar acum? ce scuzza au?

si dupa tipa mereu la mine ca nu fac nimic

II Urasc!

18 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

1. Scrii catastrofal - a trebuit să citesc de două sau chiar de trei ori aceeași propoziție ca să pricep ce vrei.
2. Ți-au plătit 6 milioane tabăra în sine - ce mai vrei? Bănuiesc că ai totul asigurat în tabără - masă, cazare, plimbat, etc. La ce să-ți mai dea bani suplimentari?
3. Faptul că te-a pus să-ți calci hainele singură și tu te-ai ofuscat masiv pe treaba asta confirmă faptul că ai tăi au dreptate când spun că „nu faci nimic". Vrei o tonă de bani cheltuiți pe tine dar tu n-ai nicio responsabilitate și nu vrei să contribui cu nimic. Ia ghici: Nu merge-așa.
4. Unde scrie că trebuie să ți se cumpere doar haine de firmă? Hainele sunt pentru ca tu să ai cu ce te-mbrăca pentru a nu-ți fi frig, nu ca să coste 473894789 de lei să se simtă ego-ul tău fericit. Pentru banii ăia ai tăi muncesc pe rupte și e normal să-i prețuiască. Eu am avut perioade când am câștigat și mai mult de-atât, și tot n-am irosit banii pe prostii.
5. Niciodată nu mi-a fost serbată ziua de către părinții mei, cu excepția momentului când am făcut 14 ani, dar și atunci foarte modest. Însă mi-am serbat-o singur cu prietenii cam de fiecare dată - ai putea încerca și tu să faci asta.
6. „si amamsta toata ziua si fumeaza ca vaca..." - Când o să fumeze pe banii tăi, sau o să aleagă să fumeze în loc să-ți asigure ție hrana, școala, hainele, adăpostul și protecția - atunci să-i judeci! Până atunci, nu e treaba ta. Ei muncesc pe rupte ca să câștige bani, au dreptul să-i cheltuiască pe ce vor - inclusiv pe țigări.
7. „sis e mai imbraca si ca naiba" - Chiar așa fiind, care-i problema ta? De când ești tu, o întreținută în casă, îndreptățită să fii consilierul de țoale al părinților tăi?

Concluzii:
1. La cum scrii, faptul că ai media 9, 50 mi se pare o abominație a sistemului educațional.
2. Faptul că nu produci nimic și totuși ai impresii în cap nu înseamnă decât că ție ți s-au căutat în coarne prea mult - și bine-ar fi ca ai tăi să dea jos milităria din pod.
și 3. Dacă ai peste 16 ani, ar fi bine ca ai tăi să te pună la muncă, să vezi și tu cât de greu se câștigă banul - poate-așa-ți mai ies impresiile din cap.

Salam alekum.

Răspuns utilizator avertizat
| cuvant a răspuns:

6six apuca-te si cauti de lucru sa vezi cum se castiga banii.

Eu ma duc in tabere de 9 ani de zile si le organizez iar copiilor le interzic sa vina cu bani. Nu ai ce face cu atatia bani in tabara.
Tabara e pentre relaxare, dezvoltarea ta, socializare reala si nu sa cheltui banii sa te imbeti sau sa fumezi si alte chestii.

Gandeste-te ca 600 RON pentru o tabara e foarte mult cand alti copii de varsta ta nu ies din orasul lor sau nu ies la o prajitura ani la rand.

Daca o sa continui asa o sa fii o fata cu multe fite si iti spun ca vei ajunge sa faci orice pentru bani mai tarziu...

| William a răspuns:

Te rog din suflet invata sa scrii.

| george001 a răspuns:

Daca ai fi a mea te-as bate zilnic!

| Castiel a răspuns:

Mama daca eram eu tactcu te omoram cu bataia, si dupa ce numai puteai, te mai bateam odata ca sa te oftici. Ma proasto, de cand iubirea se bazeaza pe bani? Cum crezi tu ca se simt parintii tai ca tu le ceri bani si tot felul de din astea cand ar trebui sa le dovedesti ca-i iubesti, eu as crede ca nici nu tii la mine daca as fi fost parintele tau, ca ma seci de bani! Iti vor binele pitzipoanco ca daca te tin in brate o sa ajungi o fata de bani gata, needucata. cu toate ca needucata vad ca deja esti! Nici sa scrii nustii:-J vai de capu si de zilele tale, pai doar tipa la tine? Eu te bateam cu antena de la televizor daca aveam copil ca tine nesimtit, iauzi cum sa ceri bani de la parinti, care te-au crescut, ti-au dat un camin, sa numai zic ca nu o duci deloc rau, ce faceai daca aveai parinti de aia care aveau salariu 10 milioane? atunci mai le cereai bani? Atuncia cred ca te futeai in cur pe un leu ce sa mai...

| 6six explică (pentru Castiel):

Ok os ama prefac ca nu am cititi toate acele chestii urate. pe mine chiar ma doare ce ai scris mai ales acum...
eu ma intrebam ce fac cu banii? adica nu imi iau haine nkmk am un telefond e rahat de 2 mil care app mi l-am puat singura... iar mama si tata au telefon mai misto c a al meu mai performant. si mai scump...

si pentru judecata ta generrala... stiu sa sciu da incerca tu sa scrii cu lacrimile in ochi si cu atata durere in suflet pentru ca ai impresia ca nu te mai vor!

| Castiel a răspuns (pentru 6six):

Pai poate ca daca nu ai mai fi asa materialista nu ai mai suferii atat de mult nu?

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Scuze ca zic.dar romana ta lasa de dorit
mai lasa draci ca iti afeceaza scrisu
no lua in nume de rau dar esti praf

| 6six explică (pentru SchiZz20CMrecords):

Ma bucur ca iti place scrisul meu XD rolling eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai scris cumva pe intuneric?laughing (ca faza cu plansul n-o cred).
Probabil ai facut tu ceva sau pur si simplu nu vor sa ti-o iei prea mult in in cap (ca deja ti-ai cam luat-o).
Gandeste-te doar ca altii n-au ce manca si vorbesc serios.Tu te duci in tabere cand altii munesc de rup ca sa aiba ce pune pe masa, iar 3 milioane sunt mai mult decat suficienti.
Cred ca dramatizezi prea mult si banii chiar nu sunt o dovada de iubire.
Mai bine traieste clipa si lasa banii.
Nu mai dramatiza si totul o sa fie bine.

| 6six explică (pentru anonim_4396):

De fapt la faza cu scrisul, lumina era stinsa. sad dar avea, lumina de la laptop... zzic eu destula. thinking da tiu ca sunt persoane care nu au ce manca si chestii. dar eu nu sunt asa sad, da sa zice ca ar fi acceptabil daca ar ai fi avut si sa fie 350 thinking iar pentru mine sta sunt o dovada de iubire. tin minte si acum ultima oara cand a fost undeva cu parintii sa ne simtim bine a fost ca acum nujjj mai mult de 8 ani, cand eram la gradinita thinking + ca vad ca ei in afara da bani nu imi ofera alt cv. cu ar fi afectiune?

si cand ma duc sa stau si eu cu ei la tv. imi zic sa plec...

| anonim_4396 a răspuns (pentru 6six):

Nu stiu ce sa-ti zic ca nu-mi dau seama cum sunt parintii tai din cate ai scris.
Dar tu te poti apropia incet de ei, nu cred ca or sa te indeparteze sau ceva.
Crede-ma, 3 milioane iti ajung in tabara ca n-o sa stai toata ziua sa faci cumparaturi.
Si inca un sfat: aprinde becul, ca lumina de la laptop nu e de ajuns.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu te urasc. pune mana munceste castiga-ti banii si mai vorbim.de ce nu te-ai dus la cules capsuni, rosii, sa castigi bani? tu vrei moaca totul, dar moaca ingrasa, si apoi vrei sa slabesti.alti bani, alta distractie.descurca-te ca esti mare breeee, para malaiata in gura lu natafleata.

| Alexutza25 a răspuns:

1.Calmeazăte
2. Scrie mai corect te rog eu sad

| euu33 a răspuns:

Stiu ca e cam tarziu sa iti raspund si ca probabil ti-ai rezolvat problema, dar sper totusi sa te ajut.Eu o sa te cred ca stii sa scrii.Nu ai ce sa faci.Ei sunt parintii tai.Ei sunt cei care te cresc.Eu semestrul trecut am avut numai medii de 10 si semestrul asta am luat doar o nota de 9 in rest numai 10 si tot tipa in fiecare zi la mine ca nu invat si vorbesc tot timpul la telefon.Incearca sa vorbesti cu ei si poate te vor intelege. Sper ca te-am ajutat.winking

| agent001subacoperire a răspuns:

Buna. in primul rand nu stiu ce sa-ti zic tu ai mai multi banii ca mine! eu daca am 50 de lei pe o saptamana dar tu vrei milioane!? ma intreb cad ai sa iti ei si tu un baiat daca nu are suta de mii de Euro in banca nu il ei ca nu are bani sa-ti dea nu?
Dar in fine tu nu stiu cei munka eu am fost cu tata nu conteaza castiga peste 1000 de Euro nu ca ma dau mare dar e greu sa descarci ca el are firma de lemne si poti sa cari un butuc de 100 de KG din masina si apoi sal crapi e de 1 m jumate si apoi sa le mai taii si la motor nu ma intereseaza viata ta personala dar puneti intrebari panarame fara sens nu stiu ce sa-ti zic esti fitoasa si cu asta (puctlaughing))) ).

| EpicLove a răspuns:

Bitch! Go and *** yourself... pune si tu mana pe o carte si lasa fitele.Parintii te cresc pe tine nu tu pe ei! OK? deci esti asa o fita ...numai haine de firma si bani ai in cap daca ai munci o luna pentru bani ai incepe sa plangi de la primul minut. Imi pare sincer rau si imi este mila de parintii tai ca trebuie sa te suporte.Gandeste de 3 ori si in cazul tau de mai multe ori cand gandesti si scrii.