"Porcaria asta"? Nu e o porcarie. asa cum tie iti plac persoanele de sex opus, asa poate foarte bine sa.ti placa si persoanele de acelasi sex. Nu cred ca e ok sa numesti pe cineva care e bisexual/gay/lesbiana "bolnav" sau mai stiu eu cum. Si ca sa raspund si la intrebare, ar putea trece, dar nu foarte usor si nu se intampla prea des. Eu una sunt bisexuala si nu ma consider "bolnava" si asa mai departe. Oricum, trebuie sa te gandesti mult pe tema intrebari "sunt sau nu?" pentru ca nu te trezesti asa din senin "sunt/nu sunt bisexual/a", si daca la tine e de la 14 ani si tu ai 19..nu stiu sincer ce sa spun. Ce simteai cand erai cu un baiat si ce simteai cand erai cu o fata? Era ceva diferit, ceva ce te atragea mai mult la unul din ele? Si..pentru ce.i care judeca si comenteaza despre asta, iubirea tot iubire e, chiar daca e intre persoane de acelasi sex, sau nu. Don't judge. nu stiti ce e in mintea si inima acelei persoane care e judecata. Daca esti bisexual, nu esti "anormal" "ciudat" blbl, esti doar putin diferit, si asta nu e rau. Ce ar fi daca am fi toti la fel? Si oricum, ce inseamna acest "normal " la unii dintre voi?
Cu toate că ai ales deja răspunsul cel mai util / bun etc. mai scriu și eu câteva cuvinte, ca să te asigur de un lucru: NU se schimbă nimic! Ești bi - așa mori! chiar dacă (să spunem) te vei mărita la un moment dat și vei avea o relație strict monogamă și fără de aventuri - tot nu îți vei putea înfrâna dorința subconștientă de a te iubi și cu o fată, chiar dacă (așa cum spuneam) n-o s-o și pui vreodată în practică).
Depinde si de tine pe ce drum vrei sa mergi. Mai mult ca niciodata, ai nevoie si de ratiune, nu numai de capriciile inimii. Este posibil sa ai nevoie si de sfaturile unui bun psiholog, iar daca te ai bine cu mama ta, nu o ocoli.
Depinde doar de tine.Sunt anumite articole pe situl jw.org la sectiunea adolescenti care ti-ar putea fi utile.
Nu cred că ar trebui să-ţi faci griji, asta-ţi place şi gata. Nu ştiu dacă o să schimbe asta dar totul depinde de tine.
Te pup.
Buna.La intrebarea asta poate sa iti raspunda doar cei sau cele ce au trecut prin asta. Eu unul nu pot sa-ti dau un raspuns daca va disparea chestia sau nu. Poate e aici,printre useri si cineva care e bisexual si iti poate spune. Dar ca sa-mi dau cu parerea,cred ca daca simti aceleas sentimente,emotii care simt si eu ca barbat fata de o femeie, lucrul asta e pentru toata viata. Crezi cu adevarat ca esti bisexuala? Ai facut dragoste cu un baiat? Dar cu o fata? Care sunt emotiile,sunt aceleas? Ca sa fii sigura ca esti bisexuala, trebuie sa ai aceleas emotii si cand faci dragoste, asa cred, bineinteles. Daca nu ai aceleas emotii cand faci dragoste cu o fata, cred ca nu e bisexualitate ci doar iti plac fetele.
E posibil sa treaca-daca depui insa foarte mult efort pentru acest lucru-fetele sunt fete deci incearca sa le tratezi ca atare, ca pe niste prietene nu ca pe niste posibili pretendenti,-sincer nu cred deloc ca-i normal acest lucru adica e ciudat-mergi la psiholog poate te ajuta, vorbeste cu alte persoane in aceeasi cauza cu tine-ele iti pot da mai multe sfaturi si iti pot spune din propria lor experienta cum este sa fi in aceasta situatie.
E posibil sa mai dispara cand incep sa se regleze hormonii sau nu. Nu trebuie sa eziti in a cere ajutorul unui medic. Nu e nicio rusine sa fii bolnav, e rusine sa nu te tratezi.
Nu stiam ca sa fi bisexual/a inseamna sa fi bolnav
Este o defectiune a organismului care poate fi remediata in unele cazuri. Poate fi o dereglare hormonala sau psihica care sa se rezolve urmand un tratament, de exemplu.
Nu stiai ca e o boala fiindca porcaria asta se promoveaza chiar si in filme.
"Porcaria asta"? Nu e o porcarie. asa cum tie iti plac persoanele de sex opus, asa poate foarte bine sa.ti placa si persoanele de acelasi sex. Nu cred ca e ok sa numesti pe cineva care e bisexual/gay/lesbiana "bolnav" sau mai stiu eu cum. Si ca sa raspund si la intrebare, ar putea trece, dar nu foarte usor si nu se intampla prea des. Eu una sunt bisexuala si nu ma consider "bolnava" si asa mai departe. Oricum, trebuie sa te gandesti mult pe tema intrebari "sunt sau nu?" pentru ca nu te trezesti asa din senin "sunt/nu sunt bisexual/a", si daca la tine e de la 14 ani si tu ai 19..nu stiu sincer ce sa spun. Ce simteai cand erai cu un baiat si ce simteai cand erai cu o fata? Era ceva diferit, ceva ce te atragea mai mult la unul din ele? Si..pentru ce.i care judeca si comenteaza despre asta, iubirea tot iubire e, chiar daca e intre persoane de acelasi sex, sau nu. Don't judge. nu stiti ce e in mintea si inima acelei persoane care e judecata. Daca esti bisexual, nu esti "anormal" "ciudat" blbl, esti doar putin diferit, si asta nu e rau. Ce ar fi daca am fi toti la fel? Si oricum, ce inseamna acest "normal " la unii dintre voi?
Buna! Daca iti plac fetele si baietii, atunci va trebuii sa alegi doar o varianta! Ori fete, ori baieti? Dar nu conteaza. Pana la urma s-ar putea sa dispara aceste chestii! dar depinde tine! Daca alegi varianta ''fete'' atunci vei ramane cu fete toata viata. daca alegi varianta ''baieti'' atunci vei ramane cu varianta baieti toata viata! daca nu alegi nici una vei ramane toata viata nici cu baieti nici cu fete! eu as alege baieti pentru caci cu ei te casatoresti, bala bla bla, dar daca tie iti plac mai mult fetele alege varianta asta! cum vrei tu. sau daca niciuna atunci va trebuii sa spui adevarul pana la urma. dar na. gandeste-te bine la asta! ori fete, ori baieti? te las pe tine sa elgi! mult noroc!
anonim_4396 întreabă: