Paiiii. eu zic sa vorbesti cu el, sa'i spui ca, cand are nevoie de tine vei fi mereu acolo si nu are rost sa se ascunda pana ii trece supararea pentru ca nu da rezultate.
Eu zic sa il intelegi, poate are probleme sau ceva de genu'. lasa-l cateva zile(2-3-4) sa se linisteasca, dupa aia intreaba-l ce a patit si din astea si incearca sa ai incredere in el. nu inseamna ca daca e suparat vrea sa va despartiti sau ca te inseala etc etc...da-i putina libertata dar daca nu vrea sa-ti spuna, spune-i ca esti iubita lui si ca meriti sa stii unele lucruri
sper ca te-am ajutat! te pup:*
Pff. Si ieu am fost in acceasi sitoatie.Prietena mea cea mai buna a fost cu tipul pe care il placeam[si inca il mai plac]Ieu zic ca de Paste.Cand o sa vina sa vorbitsi si sa rezolvatsi problema.Eu una in locul tau asta as face l-as lasa cateba zile si apoi...As vorbi cu el de Paste Succes Sper sa te ajute :*
Primul lucru pe care trebuie sa faci e sa ai mare rabdare cu el.Iti dai seama ca a trecut peste o intamplare nu prea placuta si faptul ca a dorit sa stea cu tine inseamna ca te iubeste si cu ocazia aceasta uh trebuie sa-l sustii si sa incerci sa il faci sa uite prin ce a trecut. Timpul le va rezolva pe toate numai tu sa ai mare rabdare.Bafta.Funda!
Eu cred ca chiar este ceva ce il supara si ar trebui sa il lasi putin timp sa-si revina... daca il tot suni si din astea poate va crede ca esti insistenta asa ca ar trebui sa-l lasi putina vreme in pace si poate isi revine. ps. cand mai vb cu el intreaba-l daca poate sa-ti zica de ce e suparat si poate il poti ajuta
fundita?