Pisica blândă, zgârie rău!
Ce vezi este o mască! Ea are nevoie de un "fraier", nu de un iubit. Probabil, ai și o stabilitate financiară atractivă.
Fugi cât vezi cu ochii! 3 copii sunt un mare semn de întrebare, mai ales că a rămas singură. I-a făcut cu un singur bărbat?
De asemenea, ea face parte din fetele care șantajează emoțional folosind copii.
În ziua de azi, nu poți spune că o femeie normală la cap, fără a fi căsătorită, rămâne gravidă fără un interes anume!
Pas și mergi mai departe!
Măcar alege o femeie cu un singur copil! Dar, și un trecut cunoscut și verificat din diverse surse!
Nu creste copii altei femei, ii faci cu mana ta mai bine. Aia poate sa fie blanda acum sa te traga langa ea pentru ca i-e greu sa se descurce singura cu 3 remorci dupa ea, un camion puternic ca tine ofera mai multa putere de tragere. Mai bine puterea ta merge la una care are doar remorca in spate si marfa o transportati impreuna
Pai teama că nu am sa fac fata
Lasă teama, bucură-te de moment și când va fi cazu să apară ceva vezi tu ce faci
Si se poarta frumos cu tine, asa-i?
Ai grija ca nu are cu ce creste copiii si tu esti cam disponibil.
Sa nu zic alt cuvant.
Trebuie să fi constient de ce vrei in viata.
Dacă, consideri ca esti capabil sa iti asumi asemenea responsabilitate poti sa faci ce vrei.Dar trebuie sa fi pregătit sa fi criticat, sa ai răbdare, sa muncești mult etc.
Calculeazate bine înainte să intri in viata lor, ca nu e de joacă.
Ai vrut sa spui femeie si mama care are e copilasi!
Banuesc ca copiii sunt mici si ca probabil au si tata, corect?
Daca acea femeie este inca cu tatal copiilor nu este corect sa te gandesti la o relatie cu acea femie.
Apoi in eventualiatea ca acea femeie ar fi disponibila (putin probabil), gandete-te:cat timp ar avea ea si pentru tine?
Si nu in cele din urma... tie iti plac copiii? pentru ca vor urma intalniri! Si ei trebuie sa te placa pe tine!
Nu au tata ea e despărțită ai crește singura
Ok!
Tu cati ani ai?
30
Cunosc cel putin doua cazuri in care barbatii au luat femei care aveau si copii. Apoi au facut alti copii impreuna!
Nu ne-ai spus daca si femeia impartaseste acelasi sentimente pentru tine.Cu alte cuvinte, ea stie?
Te temi sa nu fii criticat.E destul de problematic situatia cu care te afli.Te vor cririca orice ai face!
Eu zic sa te gandesti bine.
Am tras de o relație 4 ani mi-am dat și sufletul să fie bine am îngenuncheat am ceruto și înainte de nunta mă înșela. Am zis că nu mai caut pe nimeni 3 ani am stat singur am zis daca destinul vrea sa cunosc pe cineva din întâmplare sa ne imtalegem voi mai incerca si uite că a apărut femeia aceasta
Mie teama de criticile ce vor urma din parte familiei
Man, eu tocmai ce am ieșit dintr-o relație de genul ăsta, știam de la bun început că relatia asta nu este de lungă durată, m-a iubit și mi-a dat de înțeles că vrea mai mult, dar nu și eu. Am iubit-o și încă o mai fac ne înțelegem bine în continuare. Ideea este alta dacă nu ești băiat deștept te șantajează emoțional de nu știi de tine, plus că ea având 3 copii cu unul sau mai mulți bărbați pe care sigur ia înșelat cine crezi că ești tu ca să nu o facă și cu tine. Sunt unele femei care se hrănesc cu coplimente de la tine, cu sex de la altul și cu afecțiune de la vecinu în timp ce barbacsu are grijă de copii acasă. Îi poți spune de la bun început că vrei doar distracție și nimic mai mult, o să te înțeleagă pentru că e călită de viață. Recomand să-ți vezi de treabă și să găsești o tipă fără copii? Nu are rost să îți pierzi timp și energie cu o asemenea persoană sau o poți lua ca pe o aventură și atât, baftă!