Nu inteleg de ce sa te deranjeze? Lasa-o sa se imbrace cum vrea. Ce treaba ai tu?
Ai zis bine "ma simt prost". Pai fi destept.
Nu e normal sa te deranjeze, pe mine unu nu m-ar deranja.
Fiecare se imbraca cum vrea, ori accepti omul cum e, ori nu mai stai cu acela.
Fiecare e liber sa se imbrace cum doreste, in limita decentei.E cam dubios daca esti deranjat de bluze tip crop.
Ce parere sa am, o sa se schimbe dar in timp.Banui ca acum este mica de ani, asa is unele fete, dar peste vreo 2-3 ani o sa schimbe garderoba, asa ca stai linistit.
Nu toate fetele fac asta, dar ii place sa se imbrace in felul ala, ca arata mai sexy asa, cel putin eu asa vad si cunosc si persoane, chiar in familie am asa una care s-a schimbat cum am spus.
Daca e sa te lase, ori sa nu mai fiti impreuna te va lasa oricum, imbracata sau dezbracata, nu asta conteaza.
Daca ea atit are mai aratos, adica asa arata sexy asa se poarta, banui ca n-are fund bombat, nu are sini mai stiu eu cum, asa ca arata si ea ce poate, dar nu sa atraga pe altii, altii se uita la alte alea, nu la burice de femei o face pentru ea, sa se simta si ea atragatoare intr-un fel.
În primul rand persoanele ce considera sexy o burta goala sunt bolnavi.Iar legat de bluzele respective purtate ca să își poată lua blugi cu talie înaltă și sa își scoată fundul în evidenta, ce sa zic? Asa e acum moda intr-e comptile.
Poti sa vorbești cu ea despre chestia asta, dar dacă sunteți adolescenți trebuie sa îți asumi ca de acum pana la maturizarea ei tot o sa vrea sa iasă în evidenta.
Din moment ce toată garderoba ei este așa, rezultă că tot așa se îmbrăca și când ai cunoscut-o, iar atunci nu te-a deranjat deloc din moment ce a devenit iubita ta. Deci este un pic cam ipocrit să te plângi acum de asta.
Ma deranja si atunci, dar atunci nu era la fel si doar am sperat ca voi trece cu vederea. Doar ca nu stiu, e ceva ce vine fara sa vreau. nu vreau eu sa ma deranjeze chestia asta. Am uitat sa mentionez ca e si prima relatie a amandurora.
De ce te deranjează?
Pentru că se uită băieții și deci ești gelos sau nu prea ai încredere? Atunci ăsta e răspunsul.
Asta suna a bullshit, daca ai astfel de nesiguranțe, nu ai încredere în ea=lipsa de încredere în tine=o relație eșuată
Neîncredere≠relatie!
Până la un anumit punct e ok sa te deranjeze. Daca tii pentru tine. Atâta timp cât nu o jignești pentru asta și nu ii impui să-și schimbe vestimentația.
Ea mi-a spus sa ii spun ce ma deranjeaza, si i-am spus chestia asta dar fara sa o jignesc. a fost o conversatie normala. I am spus ce cred despre mine, ca cred ca sunt anormal ca ma deranjeaza chestia asta, dar mi-a spus sa nu-mi fac griji. Mi a spus ca va schimba asta si va face sa fie pe placul amandurora. Dar acum ma simt prost ca i-am spus ca ma deranjeaza chestia asta
Well, ii poți spune că nu trebuie sa se simtă obligata să își schimbe modul în care se îmbracă daca ei îi place. Și că tu te poți obișnui așa daca ea e fericita.
Nu e normal sa te deranjeze asa ceva.
Chiar atat de insecure esti incat 2 centimetri din piele iubitei tale te deranjeaza?
Acum ar trebui sa nu se implace cum ii place ei din cauza ta?
Crezi ca daca unu pe strada ii vede buricul sare pe ea, sau ce? )) dmn fereste
E foarte normal să te deranjeze. Cu atăt mai mult dacă locuiești intr-o țară islamică
Este foarte normal sa ai pretentii si asteptari de genul de la persoana iubita. Discuta cu ea despre asta si spune i ca te deranjeaza, desi trebuia sa faci asta de la inceput. Cum iti pasa de o persoana ca face x, dar tu te gandesti ca x te deranjeaza dupa o perioada de timp si nu din momentul in care ai observat? Acum, daca ai dreptate sau nu depinde doar de motivele tale si explicatia ta, noi, nu avem de unde sa stim.
Fiecare om are gustul lui și Preferințele lui în vestimentația sa și în felul în care dorește Să se îmbrace nu ar trebui un om judecat după felulul în care se îmbracă și își poartă hainele.
Ar fi asa :
Prietena ta se imbraca provocator,aratand ca e disponibilă si marind sansa de a fi bagata in seama si cautata de baieti,iar tu esti deranjat de lucrul asta, fiind prietenul ei si nevrand sa o pierzi, asta fiind un prim pas pentru a o pierde.
E corect, esti normal, sunt multi in situatia ta care cred exact la fel.
N-ar trebui sa te bagi că e posesivitate aiurea.Plus,ți-ai însușit asta când ai început relația cu ea
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: