| nexT_2456 a întrebat:

Bunahappy. Oare poti cuceri o fata sau sa o faci sa iti placa de tine doar daca te uiti adanc in ochii ei, si ea se uita la fel, pentru cateva clipe si iti zambeste, si tu ii zambesti.Ma tot intreb ca mi s-a intamplat asta de mai multe ori, si nu am gasit nici un raspuns! Oare daca te uiti asa adanc la o persoana poti sa o cuceresti? Va rog niste sfaturi

6 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Daca se uita insistent in ochii tai si iti zambeste inseamna ca te place. Si daca pana acum n-a facut nici un pas inseamna ca asteapta sa iei tu initiativa!

| carminaburana43 a răspuns:

Sigur ca se poate cucerihappyNumai ca nu te opri aici te rog sa-i adresezi citeva cuvinte caci altfel cum sa existe continuare? Altfel totul ramine la stadiul de visare.

| Dreamer a răspuns:

Da, o poti cuceri, daca de la inceput se simte chimia intre voi va fi foarte simplu.
PS: pentru asta mai trebuie sa o si abordezi, nu este de ajuns sa te uiti adanc in ochii ei, caci,, ochii care nu se vad se uita''.

| Picasso a răspuns:

Eu zic ca da,adica nu poti sa faci sa te placa,dar sa intri in atentzia ei da! uite iti sugerez un joc
Pe drum cand te duci "undeva = (scoala acasa cu prieteni prietenele etc) la fiecare persoana care iti plc tie,uita-te in ochii ei,lor,dar nu urat,o privire mai vesela si placuta,intelegi tu!
Vei primi niste reaspunsuri,pe moment,ori va ceda privirea,adica se va uita in alta directie,imediat(la scurt timp),ori va accepta sa fie privita,dar o sa cedeze dupa un scurt timp( putin mai muult ca cel de sus,si daca o sa continui,o sa se reintoarca sa te priveasca, ori tu vei fi cel care cedeaza! Daca estidin bucuresti incearca in mijloacele de transport, metrou...etc! eu cred caci contactul vizual e ceva de moment si placut! SUCCES

| Andra_2544 a răspuns:

Clar ca poti sa cuceresti. cu o privire poti face multe dar nu destule...mai ales ca noi fetele suntem tot timpu nemultumite, tot timpu vrem ceva mai mult si asteptam ca voi sa faceti primul pas! Good luck!

| 5614m a răspuns:

Pai daca se uita sh ea adank in oky tai inseamna ca te place.dar ca sa o cuceresti fa sh u ceva my mult.vb cu eawinking...