Sa faci ce e mai bine pentru tine; nu te mai gandi la tata, prieteni, rude, etc. Locul unui copil e langa mama lui, deci nu mai sta pe ganduri.
Buna.Imi pare rau de tine ca treci prin ce treci dar trebuie sa ai rabdare si sa mai treci si tu cu vederea unele lucruri chiar daca nu-ti convin. Intelege ca bunica e batrana, e invatata intr-un anumit fel si nu o mai schimba nimic acum, tu trebuie sa fii mai inteleapta sa gasesti metode prin care sa nu o deranjezi prea tare. Cel mai probabil nu are rabdare cu copii, dar cum zici si tu mai mergi la cealalta bunica, in ceea ce priveste plecarea in Italia cred ca e bine ca mama ta te vrea acolo si tu fata fiind trebuie sa stai cu ea. bunica nu o sa traiasca o vesnicie si cel mai potrivit e sa fii cu mama ta. sper ca te-am ajutat putin.ai grija de tine, papa
Ce familie ai in Romania? daca maicata este plecata... taicatu te tine pe la bunici? si acolo iti poti face prieteni.Cred ca ti-ar fi mai bine langa mama ta
Poate ar trebui sa stai la tatal tau., dar eu te-as sfatui sa stai in Italia langa mama ta, acolo iti faci alti prieteni si.sigur iti va fi mai bine.si de rude nu-ti face griji pentru ca o sa mai tineti legatura.presupun si vb si la telefon.credema ti-ar fi mai usor langa mama ta
Faci ce simti daca iti place in Italia nu mai are nici un rost sa te intorci dupa cum am citit faza cu bunica, lasa prieteni o sa iti faci si acolo ai sa vezi, casa te intelegi bine cu bunica-ta eu zic sa lasi dupa ea chiar daca nu iti convine de ex ea te jigneste cu ceva tu sa nu ripostezi ca o sa iasa un scandal, si nu iti recomand sa nu mananci pentru ca o sa devi anemica si nu e bine deloc macar de 3 ori pe zi trebuie sa mananci un mar o para, iti unghi o felie de paine neagra si din astea pana te mai obisnuiesti cu bunica ta, eu iti mai zic sa te concentrezi pe scoala sa no lasi pentru ca iar nu e bine no iti urez bafta in continuare si sper ca te-am ajutat si eu cu ceva paa
minnie91 întreabă: