| muceacitalinda a întrebat:

Buna :p! m-am saturat sa fiu mereu jignita! mai ales la scoala! eu am un caracter foarte rebel, si sincer sunt foarte puternica, rad mereu! ma bucur pentru tot ce mi-a dat Dumnezeu, toti ma fac nebuna! de ce? ca rad! absurd nu? dar ei ma critica parca ar fi Dumnezeu! am incercat sa le spun ca ma doare in 14 de barfele lor, le spun bine ca esti tu mai desteapta! ii ignor ca poate merge! cand iau nota buna bat cu pumni in banca! mie chiar scarba sa ma uit la ei! le spun si la pariinti si la toti dar nu merge! alti fac misto si spune ca ma duc sa muncesc ca model rolling on the floor sincer ma amuz pentru ca sunt chiar prostii! si sincer nu ma intereseaza ce spun, pentru ca nu vreau sa fiu o persoana trista love struck, timpul le rezolva pe toate, totusi asa cred! daca ma puteti sa ma ajutati sa le spun niste vorbe de ii las pe spate va multumesc! nu sa le spun cuiva sa ma ajute ca nu merge mai am spus si degeaba! cei cu cunostinte mai mari se dau mari, de ce? fiecare cu mintea lui asa cred! multumesc va pupic pe toti daca puteti sa ma ajutati cu niste expresii va dau o fundita frumusika ca toti si un vot. fara jigniri. ps : nu i-am jignit niciodata, asa fac din clasa a i a!

Răspuns Câştigător
| Nelicika96 a răspuns:

Dupa cum se vede ai un caracter foarte puternic dar in acelasi timp esti si foarte sensibila(prin ceva ne asemanam). Te sfatui sa nu atragi atentie. Am citit undeva niste expresii care mi-au placut :"ce treaba are pisica ce despre ea cred soarecii ", "sentimentele mele- nu sunt durerea voastra, stilul meu - nu e moda voastra, fericirea mea- nu e treaba voastra."

6 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

"Daca n-ar exista birfa, babele ar fi moarte cu mult inainte de a ajunge babe". Harciog.

| muceacitalinda explică (pentru harciog):

Asa e! nu poate sa doarma diseara daca nu afla! iti multumesc si tie

| muceacitalinda explică:

Ai dreptate nelicika96, foarte sensibila poate,vreau sa par puternica dar nu merge,de fapt imi vine sa plang la fiecare vorba care mi-a spune,dat stii ceva? o sa ma doare direct in...,pentru ca eu stiu ca nu sunt asa cum spun ei.cei care nu ma plac sa ma lase,cei care vrea sa fie alaturi de mine, bravo! ma cam enerveaza rolling on the floor., comentariul tau m-a ajutat mult. credeam ca sunt singura!

| Nelicika96 a răspuns (pentru muceacitalinda):

Ma bucur ca comentariul meu te-a ajutat... sa fii putin mai indiferenta si totul o sa fie ok. Succes!

| muceacitalinda explică:

Scuza-ti si greselile