| alexa_4370 a întrebat:

Buna!
Pare cam prostesc dar adevarat.straight face Imi este frica ca baiatul care ma place sa nu-si schimbe parerea despre mine, prin gesturi etc. Stiu ca ma place si vreau sa ma placa incontinuare. Stiu ca de ce imi este frica nu scap dar thinking straight face...

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

E de inteles ce simti. Cu totii vrem sa dam o impresie buna. Ne gandim sa nu gresim si ne fastacim. De multe ori chiar acest gand ne face sa gresim. Eu spun ca in primul rand nu trebuie sa minti. Trebuie sa te arati asa cum esti fara a te preface. Astfel stii si tu cine esti si cum te vad ceilalti. Nu mai e loc atunci de indoiala. Daca nu te place un baiat vei sti ce trebuie sa schimbi. Eu spun ca trebuie sa fie comunicare intre doi parteneri. Exprima in relatie ce crezi tu despre diverse lucruri si situatii si vezi si parerea lui. Daca ganditi la fel si va potriviti e foarte bine. Daca nu ai de ales intre a cauta un baiat care gandeste ca tine sau in a te schimba pe tine daca vezi ca pana acum gandeai gresit. Sa stii ca indiferenta si gelozia provocate nu fac bine in cazul unei relatii. Si fiind naturala si fara sa vrei provoci gelozie si faci partenerul sa creada ca esti indiferenta. Dar asta e ceva natural, e acel putin necesar. Daca iti propui tu sa faci aceste lucruri e prea mult si ucizi orice sentiment. Fii naturala in primul rand. Asta cred ca e cel mai bun sfat pe care ti-l pot da.

| Amrita a răspuns:

Nu cred ca e nevoie sa-ti faci griji in privinta asta. Daca vei ajunge sa fii intr-o relatie cu el/esti deja el va ajunge sa te cunoasca cu adevarat. Si nu cred ca el e fara niciun defect. S-ar putea sa fie invers.
Poti sa ii spui doar ca daca e ceva la tine care il deranjeaza sa-ti spuna. Daca te place, te place pentru cine esti cu adevarat.

| roxy_2350 a răspuns:

Pai daca ai fost naturala de la inceput nu are de ce sa iti fie frica. Nu poti sa te ascunzi la infinit, odata si odata tot o sa iasa la iveala caracterul tau adevarat. Baietilor le plac fetele naturale, comportate cu el cum vrea sa se comporte si el cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi tu inati in continuare si el o sa te placa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te la ce nazbatii sa faceti impreuna (nu ma refer la sex ci la chestiutele dragalase care le fac indragostitii - un film, un tinut in brate in parc pana la 3 noaptea etc) nu la cum ar fi sa nu te mai placa.
Afla ce-i place la tine si incearca sa te faci si mai placuta in privinta aia, de asemenea gaseste noi arii in care sa te dezvolti - citeste o carte, vezi un film etc - evolueaza si ofera-i placerea de a te vedea facand asta langa el happy. Multa bafta
Anonimu' lu peste

| george10 a răspuns:

Fii tu insusi ca inainte ca daca te comporti ca inainte o sa te placa ca inainte adica ca, cand a inceput sa te placa adica trebuie sa ai incredereeee!
Incredere, fi tu insusi, si mult noroc cu baiatulwinking