| telefoncristi a întrebat:

Parintii mei se cearta foarte des si vor sa divorteze eu nu vreau sa-i opresc stiind ca nu se mai iubesc, dar am o intrebare
noi avem doar o casa, nu avem case de la bunici si altceva si nici foarte multi bani, bunici mei nu mai traiesc.
Daca v-or divorta casa se v-a imparti sau unul va fi dat afara, daca asta se intampla unul dintre parintii mei vor fi pe drumuri
Pls help cu un raspuns
Eu am 13 ani

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Daca casa e pe numele ambilor parinti cand ajung in instanta impart bunurile si se impart banii care se obtin la vanzarea proprietatii, dar daca e pe numele mamei sau a tatalui va ramane proprietarul in casa si tu cu el/ea depinde cine e seful acolo.

| telefoncristi explică (pentru mgtow):

Casa e pe numele la amandoi... deci ambi raman in casa si cum ar fi se imparte caa nu? mersi mult

| mgtow a răspuns (pentru telefoncristi):

Daca baga divort o vand si pleaca in chirie fiecare.

5 răspunsuri:
| 93Anna93 a răspuns:

Casa este pe numele amandurora? Daca da, atunci bunurile se vor imparti in instanta si probabil ca si casa va fi impartita.Parintii tai vor putea alege sa vanda casa si imparta banii sau sa traiasca in continuare sub acelasi acoperis, dar nu ca soti. Pur si simplu vor pune bani la facturi, vor face mancare separat si chestii de genul.

| AliGab a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu amandoi si sa le explici ca te doare ca ei cearta. Mai spune-le si ce ai scris aici pe TPU. Vorbeste cu ei si afla raspunsul lor. Vezi ce iti vor spune. Cred ca este varianta cea mai buna ca sa aflii ce se va intampla.

| PetruM a răspuns:

Nimeni nu rămâne pe drumuri. Bunurile după divorț se împart astfel:http://academiademediere.ro/partajul-bunurilor-in-caz-de-divort/