Daca nu ne spui care e cea mai frecventa problema care conduce la certuri, nu te poate ajuta nimeni! Sunt foarte multe motivele de divort, unele mai serioase, altele mai putin.Problema legata de certurile privind "binele vostru"-nu este un motiv de divort. Nu cred ca tatal tau va accepta sa plateasca atata pensie alimentara(cel putin 3 copii, nu?). Incercati numai pe cale amiabila.
Nu ar trebui să faceţi nimic.
E mai bine să divorţeze.
Şi-n plus, e viaţa lor. Voi nu primiţi drept de vot la chestia asta din simplul motiv că nu le puteţi impune să fie nefericiţi în continuare în această căsnicie doar aşa pentru că vreţi voi.
Viaţa merge înainte!
Salut.
Salut. Cred ca va inteleg. Si eu am trecut printr-o intamplare de genu, dar crede-ma, e mult mai bine daca nu va amestecati! Stii astea sunt problemele celor mari, noi nu avem dreptul de a ne amesteca, ei trebuie sa decida, iar daca parintii spun ca divortul e cea mai convenabila solutie pentru a rezolva problemele existente in familie inseamna ca asa e! Sa spun sincer, eu zic ca e mult mai bine cu parintii divortati! Cat timp erau casatoriti ai mei se certau in continuu, si ei erau ca ai tai, se certau des pentru binele meu. Acum nu se mai cearta, e totul okey!
Nu trebuie sa ii lasi sa se desparta ptc daca tu ii iubesti vei avea de ales la divort sa ramai cu mama sau cu tata daca ai peste 7 ani ar trebui sa le ziceti toti ( nu va mai certati... nu vrem sa divortati ) asa vor vedea ca voi tineti la amandoi si poate se vor impaca sau sa incepeti discutii referitoare la acest caz :X
fundita?
Daca parintii vostri se cearta de atata timp inseamna ca au epuizat toate solutiile de impacare. Mai bine incercati sa fiti alaturi de ei, de fiecare in parte si sa-i sustineti in decizia luata. Cand 2 oameni nu sunt compatibili orice faceti voi nu va merge. Mai mult ar putea ramane impreuna de dragul vostru si asa vor fii nefericiti toata viata din cauza acestei alegeri. Daca divorteaza asta nu inseamna ca nu mai sunt parintii vostri. Doar e un mod de a-si rezolva problemele pentru a trai si voi intr-un mediu cat mai armonios.
Effy35 întreabă: